Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowa myjnia na BP |
Co sądzicie o nowej myjni bezdotykowej na BP? Wg. mnie jest fajna ale na szybach pozostają lekkie zacieki, pozatym fajna sprawa że można 24h/dobę umyć sobie samochód. ======================= Lomza Cool
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowa myjnia na BP |
plus dla wlasciciela stacji ode mnie. °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Przez 24 na dobę można myć (myłem) już duużo wcześniej na myjni także bezstykowej na Piłsudskiego, niedaleko stacji paliw p. Kurpiewskiego.
|
|
Myjnia jak myjnia.Takich samych jest kilka w Łomzy nie bende muwił gdzie ale sa a n BP moze byc (+)i wogule stacja jest dobra!ale nie wiem jaka jest tam jakoś paliw i wogule ile kosztujo? :D
|
|
Przyznam że wszystkie myjnie bezdotykowe w Łomzy chyba nie są samoobsługowe? Nie byłem to nie powiem ale ejstem zadowolony. Ciekawostką jest to że można wnętrze samochodu spryskać czymś co usuwa wszelkie nieprzyjemne zapachy (polecane w starszych samochodach). Ogolnie tez daję + :) ======================= Lomza Cool
|
|
Dzis byłem na tej myjni.nie opryskałem sie ja myslałem ze z obsługi myjo a nie my sami ale i dobrze bo taniej wyjdzie Pozdrwieńka <Jedziemy Po Zioło>
|
|
No to lux DJDesk, że się nie opryskałeś. Bo jak Cię tam zobaczyłem, to bałem się, że coś będzie nie tak. Ufff.... Ale na szczęście z Ciebie to twardy gościu. Pozdrawiam. DJAdam.
|
|
hehehe ...tak! ...DjDesK to wyjątkowa osobowość! ...w ogóle to super ,że w Łomży mamy niecodziennych "didżeji" ...heh!
|
|
ja byłem tam dzisiaj rano całkiem nieźle Maszyna zjadła 8zł i musiałem sam latac wokół fury :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |