Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Otwarty sklep |
Podzieliłby ktoś się ze mną wiedzą, gdzie dzisiaj najlepiej gdzieś w okolicach Południa jest otwarty sklep spożywczy? Z góry dzięki za wszystkie sensowne odpowiedzi. *************** Tu coś kiedyś napiszę :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Otwarty sklep |
u zyda jest zawsze otwarty w kazde swieta ...
|
|
Gdzie to jest ?? Nazwa.. ? *************** Tu coś kiedyś napiszę :)
|
|
Nie będę zakładać nowego tematu ale mam pytanie czy ktoś wie czy jest otwarta dziś pizzeria savana na osiedlu maria obok dantexu? a Żyd to zodiak bis czy jakoś tak wczoraj był do 23 otwarty i 2 miłe sprzedawczyni stały ;D a to jest na al.Piłsudskiego .
|
|
zyd to na Śniadeckiego w pobliżu kościoła Bożego Ciała. Ten sklep nawet w Boże Narodzenie jest otwarty. Ja robię tam zakupy jak muszę, bo czasem coś niezbyt świerzego może się trafić
|
|
zyd jest w tych okolicach co alkohole swiata... wiecznie otwarty... nie ma dnia by byl zamkniety... a w swieta to ma takie kolejki ze ciezko do sklepu wejsc
|
|
ps wczoraj bylo wszystko zamkniete a dzis to juz w wiekszosci pootwierane tyle ze krocej ale otwarte
|
|
dobra WitPol był otwarty :) tam kupiłem, co musiałem.. :P Dzięki za odp. *************** Tu coś kiedyś napiszę :)
|
|
Wszystkie sklepy ,ktore sa otwarte w niedziele dzisiaj tez sa pootwierane. Sztuka jest jak gówno - najpierw trzeba ją poczuc ??? waldek27
|
|
Stokrotka jest czynna i prawie cała galeria :o) Kaufland najpewniej też :o)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |