sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Następny koncert odwołany... Łomża kulturalnym zadupiem?

Koncert Formacji Nieżywych Schabuff jest następnym, który odwołano w naszym mieście. Coś chyba jest nie tak... Czemu gwiazdy nie chcą nas odwiedzać? Nie uwierzę, że było "zbyt małe zainteresowanie"...

PS: Dobrze, że chociaż "Ani Mru Mru" przyjedzie...

Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Następny koncert odwołany... Łomża kulturalnym zadupiem?

Halllo ,a kiedy ANi mru mru bedzie:???

Jeśli chodzi o kulturę FNS, to ja jej nie kumam. A odwoływanie koncertów świadczy nie o mieście, tylko o organizatorach imprez.
Chcesz kultury w Łomży? - Proszę: http://www.4lomza.pl/?co=kalendarz&akcja=szukaj&step=2&form_kategoria=1

Jeśli interesuje Cię inny rodzaj kultury - taki bardziej muzyczny, to masz tutaj: http://www.4lomza.pl/?co=kalendarz&akcja=szukaj&step=2&form_kategoria=2 - część pozycji rózni się od FNS tym, że Ci ostatni częściej pojawiali się w TV.

A np. do chłopaków z 1-2-3, to FNS się nawet nie umywają!

....no zobacz.... i tu jeszcze coś jest: http://www.4lomza.pl/?co=kalendarz&akcja=szukaj&step=2&form_kategoria=3

---
PGG

...i to tylko z jednego źródła ciągnięte informacje.... podążając powyższym schematem można jeszcze kilka kulturalnych (a nawet Kulturalnych) pozycji znaleźć.....

Pozdrawiam Kulturalnie!

---
PGG

A ja myślę, że Ani Mru-Mru odebrało część publiki Formacji, bo ci, którzy chcą gdzieś wyjść mieli dylemat tu czy tam.Żeby to była kapela lotów Raz Dwa Trzy,tego dylematu nie byłoby.Proste. (Nie uwłaczając kabaretowi).

:) "nie ma schabów tylko ani mru mru"

Żeby bilety kosztowały 15 zł to były by schaby napewno

a kto organizował ?

Yam cafe, a kto inny w tym mieście jeszcze się stara ?

XtraVert, tymi linkami, to przyładowałeś z grubej rury, a niech cię :)

ile oni chceli za bilety ?

Teraz po uszy w tym wszystkim tkwisz
Jak nie wiesz to lepiej śpisz
Zamknij mordę, albo w język się gryź
To potem milczenie okaże się złotem
Mój cały skład ma dwa ważne loga
Pierwsze szanuj przyjaciół, drugie deptaj wroga

( 30 zł. na formacje....)A wogule to (formacja....)była w tantym roku na studio lato radia Białystok (chyba dokładnie nie wiem ale kiedys byli )to wtedy było za darmo.a teraz to by mało osób by przyszło bo po tyle bilet i nie kturzy sie wybierajo na Aniu Mru Mru.a Koncert Ich Troje to i tak dno kto by poszedł na to ?może kilka osób by sie znalazło.No ale w Wakacje było kilka Koncertów (mnie nie było to nie wiem )ale Byli Raz Dwa Trzy,Anita Lipnicka i jeszcze kilka !!! a teraz jesień nadchodzi to bedzie mniej koncertów.pozdrowienia dla Naszej polskiej Kultury.

A może Łomżyniacy chcą kultury trochę wyższych lotów skoro nie przejawiają zainteresowania takimi impezami jak Ich Troje czy FNS myślę że nie jesteśmy takim zadupiem co roku na Zaduszkach Jazzowych jest pełna sala w Bonarze

Do zobaczenia na Ani Mru Mru

MrS jak w tym mieście mają odbywać się koncerty cenionych zespołów jak większość słucha tylko i wyłącznie HIP HOP i nic więcej, no zapomniałem jeszcze o umpapie na zabawach hehe.

Witam Was /Wczoraj byłem na Ani Mru Mru i fajnie było,tylko za duzo osób wszyscy sie pchali na poczatku ale puzniej jakos te stado sie uspokoiło i mogliśmy se ogladać ,śmiać sie ,płakać normalnie wszystko :D:D ten wystep Był udany bo wszystkie blity sprzedano juz tydzień temu :D:D szkoda ze to tylko tyle naszej kultury w Łomzy.Pozdrawiam:D:D

<Jedziemy Po Zioło>

Do AMika: Widzę człowieku,że ty po prostu masz jakąś bliżej nieuzasadnioną ,totalną niechęć do Hip Hopu.O ile dobrze pamiętam to już raz ,na łamach tego forum,przy okazjii poruszenia przez Dj NaPrl tematu Dj'owania,prosiłem cię,abyś się od muzyki hip hopowej odczepił.Teraz tę prośbę ponawiam,z tym że proszę Cię,abyś się od tej muzyki ODPIERDOLIŁ !
To wspaniała muzyka,choć tobie zapewne nigdy nie będzie dane tego choćby w najmniejszym stopniu pojąć.Jednakże nikt cię do słuchania Hip Hopu nie zmusza.Każdy słucha tego,co w jego gust trafia.I mimo,że najwyrazniej sympatyzujesz z muzyką totalnie rozbieżną w stosunku do H-H,to nie uprawnia cię to nawet w najmniejszym stopniu do tego aby publicznie Hip Hop poniżać,przedstawiać w niekorzystnym świetle i "obsmarowywać gównem",które sam momentami zdajesz się ,poprzez swe wypowiedzi reprezentować.
I zapomniałeś o jeszcze jednej rzeczy.To co dla ciebie przedstawia wartość (mam na myśli te "cenione zespoły", o których wspomniałeś),kogoś innego w ogóle nie zainteresuje(i vice versa z resztą),tak więc pomysl na przyszłość kilkakrotnie zanim coś napiszesz i kogoś urazisz.

chłopaki o gustach sie nie dyskutuje ;)

Dobrze napisał graboś do AMika bo sie pierdoli do muzyki hip hop-owej .AMik jesli nie słuchasz i nie lubisz to twój wybur ale nie krytykuj lnnych bo terz bendo ciebie krytykować !

<Jedziemy Po Zioło>

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org