Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SALONY SAMOCHODOWE |
CZY W ŁOMŻY SA DOBRE SALONY SAMOCHODOWE ?? CZY W ŁOMZY SA SALONY SAMOCHODOWE ?? CZY W ŁOMŻY JEST GIEŁDA SAMOCHODOWA ??? BYM DUŻO TEGO WYMIENIAŁ ALE ZAPYTAM WAS JAKIE SA SALONY SAMOCHODOWE ?CZY ICH JEST DUŻO CZY MAŁO ?I JAKIE BYŚCIE CHCIELI SALONY JAKICH MAREK ??I KTO JEST ODPOWIEDZIALNY ZA TO ZE UNAS JEST TAK JAK JEST ??? MY TEGO NIE NAPRAWIMY ALE KTOS INNY MOZE TO NAPRAWIC !!! PEJA I NIE ZMIENIA SIE NIC.......
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SALONY SAMOCHODOWE |
Peja, wyjdź czasem z domu i przejdź sie po mieście, a zobaczysz, że jest w Łomży kilka salonów samochodowych. W jednym z nich niedawno kupowałam samochód i byłam bardzo miło obsłużona, nawet z kilkoma porządnymi zniżkami (targowałam się!!). Nie mam zamiaru robić nikomu reklamy, dlatego nie wymienię nazwy salonu. Pozdrawiam!
|
|
no ale nie ma porządnych salonów.no jest kilka ale mało w Suwałkach jest sporo salonów a to nie jest jak białystok.Suwałki sa takie jak łomza z wielkosci ale ktos tam co zrobilł zeby to było. no to podaj na jakiej ulicy jest ten salon co kupiłas samochod ?? PEJA I NIE ZMIENIA SIE NIC.......
|
|
Po co tyle salonow skoro bieda i bezrobocie w Łomzy? No po co zastanow sie? Kto bedzie chcial kupic nowe auto sobie poradzi. °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
PEJA to sie przeprowadz do Suwałk (nastepny matoł szkoda że lotniska jeszcze nie chce) a salonów mamy wiecej wyjdz na ulice bo od kompa juz ci sie czacha dymi. A można było zrobić z tego taki dobry temat. PS. jest tu jakiś administrator?
|
|
Peja zeby powstal salon samochodowy z prawdziwego zdarzenia wystarczy miec ok 1milona zl. Sadze ,ze ty wiesz jak powinien on wygladac wiec wystarczy sie udac do banku po pieniadze napias bisnesplan i co bedziemy mieli...? A jest o co walczyc marza na samochodach jest ok 5% do tego dolicz serwis sprzedaz roznych akcesorii samochodowych, czesci zamiennych mozna tez dodatkowo otworzyc myjnie samochodowa a jak masz jeszcze troche szmalu (1milion zl powinienwystarczyc) to i stacja beznynowa moze tam powstac a jezeli jeszce wszytkiego nie wydales to dorzuc jeszcze 1 milin i pobuduj zajazd dla tirow. Moglbym jeszce dlugo o tym pisac ale przciez ty mi za to nie zapalcisz. Powdzenia w interesach. Marek
|
|
Nasuwa mi sie taka myśl.... czy Peja i bartez czytają te same książki, tudzież rozmawiają często ze sobą... a może to bliska rodzinka...? :D jakoś tak to wszystko podobne.... Jak zwykle się uśmiałam... Pozdrówka
|
|
kASCHIA TY NIE MĄDRZ SIE BO COS CI WYROSNIE JA BARTEZA NAWET OSOBISCIE NIE ZNAM ALE MOZE POZNAM A TY TO SE RODZINE ZNAJDZ NA CMENTARZU.... PEJA I NIE ZMIENIA SIE NIC.......
|
|
jakieś są. Ale tych dobrych firm nie ma. Jak kupisz furę dobrej marki to bedziesz musiał jechał daleko od łomzy aby wykonac serwis. Swoja drogą to bardzo dziwne ,że badziewia to pełno. Czy to jest charakterysteczne dla naszego miasta. nazis
|
|
No juz nie mogę czytać tych wszystkich bzdur. Miałem się nie odzywać, ale ... Peja - Człowieku ja nie wiem po co Ty wymyślasz te różne tematy i wstawiasz je na tyn forum? Już mi zaczynasz działać na ustrój. zeby to jeszcze miało jakiś sens...ale pytania o salony samochodowe i to jeszcze tak sformulowane? Jesli juz masz jakies watpliwosci to wyjdz z domu, przejdz sie po mieście i zobaczysz jakie są salony samochodowe i co oferują... Z resztą szkoda moich nerwów... Jedno co tylko mogę powiedzieć to, że czytając Twoje i Tobie podobnych ludzi wypowiedzi, dochodzę do wnioski, że są wśród nas "tacy", którzy pododują, że reszta czuje się bezpieczna, bo do takiego poziomu inteligencji jaki "Wy" prezentujecie jeszcze nam bardzo daleko... No Comment...
|
|
A ja tak trochę off'owo: Czy jest tu jakiś admin czy może chociaż mod? Bo jeżeli tak - to chyba czas go zmienić... Czemu ten Peja ciągle wrzeszczy? Peja: nie pisz wielkimi literami (to się nazywa: netykieta) - u mnie po 2-gim raziem miał byś już bana i musiałbyś wymyślać sobie nowego nick'a. Pozdrawiam.
|
|
NO KURDE JAK NIECHCESZ TEGO CZYTAC TO NIE CZYTAJ I NIE KOMENTUJ I BEDZIE KOKO I PISZESZ ZE CI CO TU SIE WYPOWADAJO TO JAKIES ....TO TY TERZ BO SIE WYPOWIEDZIAŁES SIE NA FORUM I INNEGO FORUM NIE MAM TYLKO TE BENDE ZASMIECAŁ !!!ALE JAKOS TEMAT DOBRZE SIE ROZKRECA BO JUZ 11 OSÓB SKOMENTOWAŁO z!!!A SA INNE TEMATY CA ANI JEDNA OSOBA NIC NIE NAPISZE TO TAKIE TEMATY SA DO DUPY A MÓJ JEST DOBRY NIE BENDE PISAŁ CZEGO NIE MAM W CHACIE A W CHACIE MAM WSZYSTKO JAK BY KTOS NIE WIEDZIAŁ !!! TO DAJCIE PORZADNY TEMAT !!!NO CZEKAM NA PROPOZYCJE WASZYCH TEMATÓW ŻE CO CZATA NIE MA TO MA BYC TEMAT ? JAK NIE MA TO ZNACZY ZE NIE MA I KONIEC JAK NIE PASUJE TO IDZ DO SPEEDU ALBO GDZIE TAM I SIE POSKARZ BO NA FORUM NAWET OKIEM NIE PATRZO BO MÓJ ZNAJOMY PRACOWAŁ TAM I MI TO POWIEDZIAŁ !!!!HEHE!!!POZDRAWIAM ZROZUMNYCH !!! PEJA I NIE ZMIENIA SIE NIC.......
|
|
HMMM...W LOMZY SO SALONY KILKU MAREK ALE NIE JEST ICH DUZO!A TO JEST SPOWODOWANE TYM ZE POPROSTU TAKA PRZEDSIĘBIORSTWO JAK NP:MERCEDES NIE MIAŁOBY PRAWIE ZADNYCH KORZYSCI!!!NIE WYDAJE MI SIE ABY W LOMZY MIESZKAŁY TAKIE OSOBY KTÓRE POZWOLILY BY SOBIE NA WYDATEK 300 TYS.ZLOTYCH NA NOWE AUTO TYPU MERCEDES!!!POZDRO ALL
|
|
Siemka Długo nie było mnie na forum bo mi net sie zjebał i ktoś mi poprzestawiał opcje (zły)Ale jakie Tematy PEJA ty nie upodabniaj sie domnie geyuuu i zmien nick bo peja jest jeden i wali dobre kawałki a nie takie do dupy teksty:)a salonów jest kilka ale dlamnie wystarczy FIAT bo mój tata ma samochód z fiata i dobra obsługa i serwis i wystarczy:D
|
|
Wg mnie większość salonów w Łomży sprzedaje i serwisuje pojazdy samochodopodobne. Dobrej marki nie ma.
|
|
:))))))))) nie ma jak porcja dobrego humoru rano. chociaż z tym słowem 'dobry' to lekko przesadzam... od 5 minut zastanawiam sie co też może mi wyrosnąc.... no patrz nie mam pomysłu. moja wyobraźnia widocznie nie jest tak bujna jak myślałam :)) a z tą rodziną na cmentarzu to najgłupszy tekst jaki ostatnio słyszałam... tak sobie myślę że chyba musiałabym pełzać tudzież sunąć sie po ziemi żeby się zniżyć do twojego poziomu. najbardziej przykre jest to, ze coraz wiecej takich ludzi, nawet sie wysłowić nie potrafią. do szkoły! Kasia
|
|
napisałam jeszcze raz żebys miał więcej wpisów.... a może nawet w gazecie wydrukują..... jeju.... normalnie w ramki i na ścianę :))))))))))))
|
|
dlaczego brak serwisu Volkswagena, Opla , Toyoty, Nissana czy to takie drogie marki chyba nie. Za to dużo takiego badziewia typu popatrzecie na mieście. Pasja
|
|
Ten PEJA to jakiś śmieć i głup nie rozumiem go !! tyle co jest salonów wystarczy ale jeszcze by sie przydal serwis forda albo opla a serwis Volkswagena jest w łomzy mozna samochody tej marki naprawiac i kupywac na Wojska Polskiego W Skodzie albo terz W Seacie bo te 3 marki to ten sam Koncern!!! i nawet widzałem jak sprzedawali ten samochodu takiej marki na tych salonach(:D) a reszta terz sie znajdzie tylko trzeba pochodzic i popatrzec !
|
|
W Łomży są salony: Skoda, Renault, Peugeot, Kia, Daewoo, Fiat, Seat.
|
|
W Łomży są salony: Skoda, Renault, Peugeot, Kia, Daewoo, Fiat, Seat.
|
|
Bardziej sie opłaca kupic używany samochód i ich jest bardzo dużo i nie bedzie problemu kupic takie jakie sie chce.Mogo przywozic samochody zagranicy,takie co nadajo sie do jazdy a nie złom!!!!a zamiast solonów to jeden duzy warsztat.Serwis wszystkich aut.wszysciutke .i zeby przyjmował te auta co sa na gwarancji!! a jeden salon zrobili na Sikorskiego CItroen i po kilu miesiacach zamkneli bo nie było duzego popytu tak samo z Fordem. <...>Albo damy radę , Albo jak tynk odpadamy<...>
|
|
kaschia: jestem zdania, że bartez i PEJA to bliscy znajomi! Popatrz na te pełne inteligencji posty! Oni chyba spotykają się i razem myślą nad każdym postem, bo samemu takie głupoty wymyślić może być bardzo ciężko. Wracając do tematu: w Łomży salonów samochodowych Ci dostatek. Wystarczy 3 X P - pomyśl, przejdź się, popatrz. Pozdrawiam
|
|
Bartez wulgarny baranie to, że twój tata jeździ po serwisach to już świadczy o tym samochodzie, a co do salonów to się zgadza, że jest ich dużo i to tych na kieszeń naszych mieszkańców, bo luxusowe samochody typu Mercedes to i na całym świecie kupisz tylko w dużych miastach i tu zgadzam się z wypowiedzią Dj.NaPrl, a co do serwisów to też możemy zapomnieć, po co w ogóle się pytacie, dlaczego ich nie ma, a jak są to i tak nie korzystacie i lecicie do mechanika garażowego i to takiego samozwańca, co się gdzieś czegoś nauczył i teraz to na druty unowocześnił, normalnie śmiech, bo właśnie przez waszą pogiętą mentalność łomżyniaka nie ma tu giełdy, bo jak była to tak posiadaczom samochodów w główkach się popaprało, że wyceniali samochody drożej niż stały w dużych miastach i to o spore kwoty, to, co myślicie, że ktoś będzie organizował giełdę idiotów??? To tyle więcej nie da się dodać, co do tego tematu, bo mentalności naszego miasta nie zmienimy, proponowałbym najpierw się wykształcić a potem pisać (poprawnie) na poważne tematy.
|
|
AMik mój tata bardzo żadko jedzi do serwisu.na przeglady no i raz był ze miał wypadek.AMik masz samochód albo ktos z twoich znajomych ?to sie zapytaj ich czy nie jedzo na przeglady"oczywiscie ze każdy samochód co poł roku albo rok(jak to woli )robi sie przeglad i wymienia sie rozne cześci w samochodzie np.klocki albo swiece i jeszcze czego tam nie zabraknie nawet sie wymienia opony wiesz ?czy nie ?w lato na letnich,a zimą na zimówkach po to sie jedzi do warsztatów,serwisów i po innych serwisach samochodowych .nie znasz sie na Motoryzacji jak takich zeczy nie wiesz! <...>Albo damy radę , Albo jak tynk odpadamy<...>
|
|
NajLepiEj WybUdUjcie MulTi PaRk Dla AuT.Albo DuŻe ZłoMowsI**sko na KturyM BEdzie MoZna SkładoWac StarE GraTy .BedZie Tam NajWiekSzy Salon SaMOchOdoWy I beDzie Duzo PraCy Dla BEz DomNych (()) ____ + /* * * * * \ ( * )+ (==_==_==) |====\ O O"""""O + o POLSKA WIEŚ W UNI ERO^PEJSKIEJ
|
|
Re: hip hop ucieczko |
najlepiej zeby wszystko zlikwidowali i w tym miejscu bu wybudowali Jeden salon i Multi park (hahahahahahahahhahahahahahhahahzhhahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahhahahahahhahahahhahaha)i tylko DjDeck i DjNapiór beda z niego kozystac !! BEz WzGLęgU Nato Kim Bende kiedyś ,BEz WzGLęgU Nato Co BenDe RobiĆ,BEz WzGLęgU Nato Jak BenD ŻYc ).Hip HOp na Swojim Miejscu Czyli W mOjiM SerCu....
|
|
Bartez samochód to moje życie, bo jestem zawodowym kierowcą i mechanikiem, nie musisz mi mówić, co gdzie i kiedy trzeba robić w samochodzie, ale po przeczytaniu twojej wypowiedzi wyraźnie widać, że na mechanice się nie znasz, co prawda myślałem, że wypowiesz się na temat a nie odpowiesz na moje stwierdzenie dotyczące samochodu twojego Taty, a z twojej wcześniejszej wypowiedzi nie wynikało, że chodziło o badanie okresowe samochodu.
|
|
Oco wam biega ????????? dobra AMik sie zna na gratach Bartez sie zna na Hipermarketach i Lotniskach,MrS na Komputerach i sieci i tp. , kamcio77 wie gdzie co jest w Łomzy,PASJA sie zna na markach samochodowych, kaschia zależy tylko zeby to co pisze zeby sie umiesciło w gazecie ,: VipeR nie moze czytać bzdur i ma\iał sie nie odzywać DjNaPrI no ja nie wiem na czym sie zna no moze na programikach co obsługujo sie małe dzieci I nie pisz DUŻYMI LITERAMI .... , A JA sie znam na muzyce,kreceniu i wszystkim co zwiazane z muzyko !!!!!:D POZDRAWIAM <Jedziemy Po Zioło>
|
|
od groma tego w ŁOMŻY u nas w ŁOMŻY nie ma milionerow na takje cacka :P
|
|
Z rynkiem samochodów jest w sumie tak jak z proszkiem do prania,który składa się z: substancji aktywnych ...i wypełniacza. Generalnie można powiedzieć,że: są auta,do których się wzdycha,są również takie które są dobre i się podobają,no i w końcu są też takie do których się ani nie wzdycha,ani tak na prawde do końca nie oczarowują w żadnym stopniu,ale się nimi jezdzi,bo tylko one są w naszym zasięgu,czy się tego chce,czy nie,mimo iż chciałoby się... :) Salony jakie mamy w łomży to przedstawiciele firm produkujących raczej "etykietę zastepczą",o której wyżej wspomniałem(lecz to tylko mój osobisty punkt widzenia!).Ale z drugiej strony ,jak już ktoś to z resztą przede mną zauważył,nie byłoby sensu otwierania w naszym miescie autosalonów oferujących pojazdy z nieco wyższych półek.No bo,biorąc pod uwagę łomżyńskie realia, któżby się w takie miejsce pofatygował w celu innym niż tylko pooglądanie sobie dosłownie zalegających tam "czterech kółek"?(no moze poza nielicznymi wyjątkami).Tak wiec nie jest chyba tak zle(choć jakby nie było to zawsze może być lepiej :) [Jak się nie ma co się lubi,to się lubi co się ma] P.S. ...rany! Peja to naprawdę jest ułomek :)
|
|
Z rynkiem samochodów jest w sumie tak jak z proszkiem do prania,który składa się z: substancji aktywnych ...i wypełniacza. Generalnie można powiedzieć,że: są auta,do których się wzdycha,są również takie które są dobre i się podobają,no i w końcu są też takie do których się ani nie wzdycha,ani tak na prawde do końca nie oczarowują w żadnym stopniu,ale się nimi jezdzi,bo tylko one są w naszym zasięgu,czy się tego chce,czy nie,mimo iż chciałoby się... :) Salony jakie mamy w łomży to przedstawiciele firm produkujących raczej "etykietę zastepczą",o której wyżej wspomniałem(lecz to tylko mój osobisty punkt widzenia!).Ale z drugiej strony ,jak już ktoś to z resztą przede mną zauważył,nie byłoby sensu otwierania w naszym miescie autosalonów oferujących pojazdy z nieco wyższych półek.No bo,biorąc pod uwagę łomżyńskie realia, któżby się w takie miejsce pofatygował w celu innym niż tylko pooglądanie sobie dosłownie zalegających tam "czterech kółek"?(no moze poza nielicznymi wyjątkami).Tak wiec nie jest chyba tak zle(choć jakby nie było to zawsze może być lepiej :) [Jak się nie ma co się lubi,to się lubi co się ma] P.S. ...rany! Peja to naprawdę jest ułomek :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |