Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
100 zl |
Szczesliwym trafem natkenlam sie na swojej drodze na 100 zl. Czekam na osobe ktora zgubila je i poda mi orientacyjna godzine i miejsce wypadku.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 100 zl |
to ja to ja
|
|
nie watpie
|
|
Znalezione nie kradzione. Ja na Twoim miejscu to bym wziął tą stówę i się cieszył, że znalazłem.
|
|
widzisz tylko ja wychodze z mylnego zalozenia ze jesli ja komus oddam to i mi ktos kiedys odda jak zgubie:)
|
|
Kiedys w sklepie stalam ze baba ktorej wypadlo 500 zl z kieszenie ja kulturalnie oddalam a ona nawet nie podziekowala i mam nadzieje ze teraz to czyta i pali buraka.
|
|
albo jestes glupia albo po prostu wiara w ludzi cie przerasta xD teraz nie liczy sie komu w czym i kiedy pomoglas tylko za ile $ . zatrzymaj ta stowe i ciesz sie ze los do ciebie sie usmiechna ;)
|
|
mądry czajnik ;]
|
|
Tak szczerze jeśli miałbym to oddać to z pewnością też bym oddał, bo jeśli osoba która to zgubiła była kimś kto miał tą ostatnią stówę to wypada do wypłaty a miała być przeznaczona na leki czy inne bierzące wydatki to nie życzę nikomu by to zgubił, czy jest to złotówka czy milion złotówek więc również popieram ten post (bo szczerość i prawda na pewno się opłaci). Jest większym walorem jak pycha i chciwość.
|
|
Jestem za oddaniem 100 zł, ale szkoda ze to nie ja zgubilem bo bym chetnie poznal znalazce az tak kulturalnego
|
|
daj mi, bo koksy teraz drogie są..
|
|
Też bym oddał ,stówa stówą ,ale podziękowanie jest bezcenne .
|
|
obstaw w duzym lotku to szczescie
|
|
ciekawe czy jak ktos zgubil to wogole o tym wie, bo ten co nie ma tych stowek za duzo raczej tak skrupulatnie obchodzi sie z pieniedzmi ze pewnie nie zgubilby..:)
|
|
Jednak są uczciwi i nie chciwi na kasę ludzie!Fajnie gdyby się znalazła osoba,która ją zgubiła,jeżeli jednak tak się nie stanie-wez ją z czystym sumieniem,jesteś i tak wiele więcej warta" madziusmadzius"!Najważniejsze to być człowiekiem dla samego siebie!Pozdrawiam.
|
|
Ilu ludzi marzy o tym aby znaleźć taką stówkę ? aby tak raz w tygodniu lezała bezczynnie przed moim obliczem to czuje ze swiat bylby fajniejszy. he
|
|
Ja tam bym się tak nad tym nie rozwodziła, że znalazłam 100zł... Znalazłaś, ciesz się... Myślisz, że znajdziesz tu osobę co ją zgubiła? Może ten ktoś nie ma neta wcale...hehehe... a Ty się tu produkujesz i kreujesz na taką uczciwą...ale jeśli szczerze to podziwiam :) Pozdro :) ...........................................
|
|
juz sie znajdzie...osoba, ktora wie...kiedy i gdzie kase zgubila...szczegolnie jak tegto dnia zrobila z buta 50 km;) lepiej kaske przepij ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
znalezione nie kradzione ;)))
|
|
Ja zgubiłam dwie pięćdziesiątki w poniedziałek 20.X w rejonie stokrotka-ul. Małachowskiego, przypuszczam że zostawiłam przy bankomacie "na stokrotce", szkoda że mój znalazca nie był taki miły jak Ty:)Pozdrawiam
|
|
głopota nie boli, a stufke kosztuje :P jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
jak tak cie boli ze masz ta stowke z checia przyjme ja od ciebie jeszcze tobie podziekuje za ta
|
|
ja proponuje...zebrac kilka osob...kupic jakas dobra wodke...i wypic tak oficialnie...lub jak ktos woli kupic tyle butelek... starogardzkiej...ile sie da i sie nachlac...a pozniejsze zdjecia z mozliwych scen..wszelakich wystawic do publicznej wiadomosci......lub tez mozna kupic tyle wafli grzeski...az ktos zemdleje...i konkurs...kogo pierwszego zabiora na plukanie zoladka ...rura do gardla i rzyganie i tak kilka razy... i aby sie nauczyl...ze za czyjes lepiej wypic...niz sie nazrec do nieprzytomnosci.... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
zly czlowiek popieram pierwsza obcje. zdjecia upulicznie ;D
|
|
jak nie masz co z nia zrobic idz do Jankoskiego i daj mu na tace napewno sie ucieszy
|
|
Szczyt grzeczności: wyskoczyć z okna zamykając je za sobą. waldek27
|
|
szczyt glupoty pisac glupoty nie na temat
|
|
może ci podać czas,miejsce i numery na banknocie,co?większej głupoty dawno już nie czytałem.na dwie rzeczy ponoć nie ma lekarstwa-na śmierć i na głupotę!pozdrawiam naiwnych-sukcesów życzę...
|
|
wiesz prawda jest taka ze jak bys zgubil wcale ten post nie byl by dla ciebie glupota
|
|
ja proponuje jednak podac numery z banknotu ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
ni ma banknotu juz;p
|
|
A gdzie jest? :D
|
|
wsiąkł ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
w kocie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |