wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
100 zl

Szczesliwym trafem natkenlam sie na swojej drodze na 100 zl. Czekam na osobe ktora zgubila je i poda mi orientacyjna godzine i miejsce wypadku.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 100 zl

to ja to ja

nie watpie

Znalezione nie kradzione. Ja na Twoim miejscu to bym wziął tą stówę i się cieszył, że znalazłem.

widzisz tylko ja wychodze z mylnego zalozenia ze jesli ja komus oddam to i mi ktos kiedys odda jak zgubie:)

Kiedys w sklepie stalam ze baba ktorej wypadlo 500 zl z kieszenie ja kulturalnie oddalam a ona nawet nie podziekowala i mam nadzieje ze teraz to czyta i pali buraka.

albo jestes glupia albo po prostu wiara w ludzi cie przerasta xD teraz nie liczy sie komu w czym i kiedy pomoglas tylko za ile $ . zatrzymaj ta stowe i ciesz sie ze los do ciebie sie usmiechna ;)

mądry czajnik ;]

Tak szczerze jeśli miałbym to oddać to z pewnością też bym oddał, bo jeśli osoba która to zgubiła była kimś kto miał tą ostatnią stówę to wypada do wypłaty a miała być przeznaczona na leki czy inne bierzące wydatki to nie życzę nikomu by to zgubił, czy jest to złotówka czy milion złotówek więc również popieram ten post (bo szczerość i prawda na pewno się opłaci). Jest większym walorem jak pycha i chciwość.

Jestem za oddaniem 100 zł, ale szkoda ze to nie ja zgubilem bo bym chetnie poznal znalazce az tak kulturalnego

daj mi, bo koksy teraz drogie są..

Też bym oddał ,stówa stówą ,ale podziękowanie jest bezcenne .

obstaw w duzym lotku to szczescie

ciekawe czy jak ktos zgubil to wogole o tym wie, bo ten co nie ma tych stowek za duzo raczej tak skrupulatnie obchodzi sie z pieniedzmi ze pewnie nie zgubilby..:)

Jednak są uczciwi i nie chciwi na kasę ludzie!Fajnie gdyby się znalazła osoba,która ją zgubiła,jeżeli jednak tak się nie stanie-wez ją z czystym sumieniem,jesteś i tak wiele więcej warta" madziusmadzius"!Najważniejsze to być człowiekiem dla samego siebie!Pozdrawiam.

Ilu ludzi marzy o tym aby znaleźć taką stówkę ? aby tak raz w tygodniu lezała bezczynnie przed moim obliczem to czuje ze swiat bylby fajniejszy. he

Ja tam bym się tak nad tym nie rozwodziła, że znalazłam 100zł...
Znalazłaś, ciesz się...
Myślisz, że znajdziesz tu osobę co ją zgubiła? Może ten ktoś nie ma neta wcale...hehehe... a Ty się tu produkujesz i kreujesz na taką uczciwą...ale jeśli szczerze to podziwiam :)
Pozdro :)

...........................................

juz sie znajdzie...osoba, ktora wie...kiedy i gdzie kase zgubila...szczegolnie jak tegto dnia zrobila z buta 50 km;) lepiej kaske przepij

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

znalezione nie kradzione ;)))

Ja zgubiłam dwie pięćdziesiątki w poniedziałek 20.X w rejonie stokrotka-ul. Małachowskiego, przypuszczam że zostawiłam przy bankomacie "na stokrotce", szkoda że mój znalazca nie był taki miły jak Ty:)Pozdrawiam

głopota nie boli, a stufke kosztuje :P

jedyny prawdziwy jasio :}

jak tak cie boli ze masz ta stowke z checia przyjme ja od ciebie jeszcze tobie podziekuje za ta

ja proponuje...zebrac kilka osob...kupic jakas dobra wodke...i wypic tak oficialnie...lub jak ktos woli kupic tyle butelek... starogardzkiej...ile sie da i sie nachlac...a pozniejsze zdjecia z mozliwych scen..wszelakich wystawic do publicznej wiadomosci......lub tez mozna kupic tyle wafli grzeski...az ktos zemdleje...i konkurs...kogo pierwszego zabiora na plukanie zoladka ...rura do gardla i rzyganie i tak kilka razy... i aby sie nauczyl...ze za czyjes lepiej wypic...niz sie nazrec do nieprzytomnosci....

zly czlowiek popieram pierwsza obcje. zdjecia upulicznie ;D

jak nie masz co z nia zrobic idz do Jankoskiego i daj mu na tace napewno sie ucieszy

Szczyt grzeczności: wyskoczyć z okna zamykając je za sobą. waldek27

szczyt glupoty pisac glupoty nie na temat

może ci podać czas,miejsce i numery na banknocie,co?większej głupoty dawno już nie czytałem.na dwie rzeczy ponoć nie ma lekarstwa-na śmierć i na głupotę!pozdrawiam naiwnych-sukcesów życzę...

wiesz prawda jest taka ze jak bys zgubil wcale ten post nie byl by dla ciebie glupota

ja proponuje jednak podac numery z banknotu

ni ma banknotu juz;p

A gdzie jest? :D

wsiąkł

w kocie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org