Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy odnalazł się zaginiony uczeń I LO? |
Pytam bo ktoś pozdejmował ogłoszenia o jego zaginięciu. W parku na każdym słupie były a dziś przechodziłem do znajomych i ich nie widziałem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy odnalazł się zaginiony uczeń I LO? |
Tak, odnalazl sie, na szczescie caly i zdrowy
|
|
co mu było Pomysłowo.
|
|
A co sie to interesuje co mu bylo? Co ty plotkara jestes? Najwazniejsze ze sie odnalazl prawda?
|
|
161RDC30 Najwazniejsze ze sie odnalazl prawda? ale ta sprawa była tak nagłosniona ze kazdy chciałby wiedziec co z nim sie działo i to wcale nie jest plotkarstwo,
|
|
Jest cały zdrowy w domu i tyle w tym temacie... "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
No tak ,ale co mu było . Kto go znalazł policja czy sam wrócił . Porwali go dla okupu , zgubił się w lesie ?
|
|
Dokładniejsza wiadomość przyczyniłaby się do uniknięcia powtórki takiego zdarzenia. Ludzie wiedzieliby co robić, a czego nie, bo to nie jest przyjemne. Brak bliższej prawdziwej informacji rodził będzie liczne wersje domyślne.
|
|
Ja niestety takich informacji na forum udzielac nie moge, jesli chcecie to sie sami zapytajcie, chcieliscie wiedziec czy sie odnalazl to sie odnalazl, a o szczegoly prosze nie pytac, ewentualnie pytac jego samego
|
|
dzieki bogu
|
|
madzius, nie wiem czy w twój wpis jest serio czy z ironią? Sam o to odnalezienie jego się modliłem, a żebyś zobaczył trwogę w oczach ludzi słuchających komunikatu po Mszy Św. u O. Kapucynów gdzie wczoraj byłem to napewno pisałbyś serio i z szacunkiem.
|
|
a to mu sie impreska pszedluzyla :D jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
nie podano powodu bo rodzina sie wstydzi zapewne... Chlopak przystojny ale najwyrazniej bez oleju w glowie...I LO.. Pozory mla...
|
|
taa,zaginal ALE NA WLASNE ZYCZENIE!!!!! ILE DNI NIE BYLO JEGO -TYLE DNI NIE POWINIEN USIEDZIEC NA TYLKU. bagrmosen
|
|
nie odnalazł się , bo wcale się nie zgubił, odbiło małolatowi z I LO tyle , widać po akcji mieszkańcom miasta bardziej zalezy na innych niż jemu samemu
|
|
powienien zapłacić za akcję poszukiwawczą
|
|
jak ktos zaginie to sprawa baaardzo naglosniona, kazdy drzy bo nie wie co takiej osobie sie stalo, gdzie jest, a jak juz sie odnajdzie to chyba logiczne,ze kazdy chcialby wiedziec gdzie byl, czy cos mu sie stalo, ale wielcy obroncy skacza zaraz z morda, ze plotkowac sie komus zachcialo, a to ze ktos po prostu chce wiedziec to wcale nie znaczy ze zaraz chce ploty roznoscic, bo ploty to sie roznosza jak kazdy dodaje swoja wersje.A jak bylo z ta dziewczyna co z mostu skoczyla?Tez nikt nic nie chcial powiedziec i potem bylo, a bo to z chlopakiem w balet ruszyla, a to w ciazy byla, nacpana- ta sa ploty!!! A fakty powninny byc podane, bo nawet jesli on sam nie zaginal tylko zabalowal to tez to powinno byc powiedziane tak samo jak fakt o jego zaginieciu i poszukiwaniu. Bo wszyscy angazuja sie w poszukiwania i nawet nie moga wiedziec po co to bylo tak? Takie jest moje zdanie...
|
|
zgadzam sie z wypowiedzia mandrzejczuk powinnismy wiedziec olivia
|
|
Ładny chłopak,dobrze że mu nic się nie stało.Uciekł z domu???
|
|
Przynajmniej stał się sławny na cała Łomże :) no chłopaku to większa sława jak na fotce być gwiazda :E he !
|
|
Jesli policja ogłosiła akcję poszukiwawczą, to policja powinna również ją odwołać podając powód. Informacje forumowiczów są tylko powielaniem informacji nie wiadomo skąd. Niektórzy z nich woleliby nawet, aby te informacje były bardziej sensacyjne a wręcz tragiczne, bo przecież odnalezienie nawet zbyt rozbawionego dzieciaka nie jest dobrym rozwiazaniem dla żądnych wrażeń hien
|
|
co was to interesuje;) jak jest wszystko dobrze...to tylko sie cieszyc...a nie dociekac...bo to nie jest mile dla rodziny...a tym bardziej dla samego chlopaka ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
mandrzejczuk masz racje
|
|
chlopak troche przycpał przyszalał i o a tu juz zaraz ze zaginął.
|
|
obserwator SERIO
|
|
Impreza była udana ;D no tak wstyd teraz też bym sie wstydził wrócić zachlany to se kilka noce bym przespał u kogoś ;] ajj ludzie ludzie mówiłem LO nie zrobi z ciebie człowieka nawet wojsko nie zrobi z ciebie generała he
|
|
Ja to na miejscu tego chłopaka wstydzilabym sie wychodzic z domu,jest slawny na całą Łomże, taki numer odwalił,wspólczuje rodzicom.
|
|
A mi za was wstyd drodzy forumowicze. Piszecie jakieś narkotyki, imprezy i siejecie ploty a nie wiecie nic... Życzę wam aby w waszych rodzinach nic takiego się nie stało. "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
Odpukać ;)
|
|
Pieprzycie głupoty. Nie wasz biznes. Tyle z mojej strony.
|
|
161RDC30 frajerze ****** cieciu niedomty ogarnij sie ***** strażacka! MAsz oputo twarz bo cią ją sam oplułema ty nawet nie poszułeś....frajer ****** społeczniak!!! POGARDA! Pomysłowo.
|
|
???
|
|
Co ździwiony społeczniak? Myślisz ,ze możesz zweracaj się do mnie używająć słów obrażających?> Pogarda dla ciebie śmeiciu ****** masz wpize zobaczysz/ Pomysłowo.
|
|
dobromil - nacpales siem czegos? jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
100 na dobromila <faja>
|
|
niech powie co bral to sam kupie troche. Chyba ze to nieletni analfabeta
|
|
kurcze to że jest z 1 lo nic nie znaczy.. równie dobrze mogłaby być podobna sytuacja w innym liceum ale to nie wzbudziłoby takiego zamieszania. Kurcze ludzie cieszmy się że modlitwy zostały wysłuchane, gościu (macie racje... przystojny :)) ) się odnalazł i tu powinna stać kropka. ps. "Kto z was bez grzechu, niech pierwszy rzuci w nią kamieniem" w tym wypadku w niego. kurcze młody jest wściu-bziu w głowie i takie rzeczy się dzieją. To normalne. Tylko u innych na mniejszą, a u innych na większą skalę. taka jest tylko MOJA OPINIA... ;)
|
|
pffff no tak nic nie wiedza to musza zaczac ploty !!!!
|
|
Przewaznie ci przystojni są głupi
|
|
hehe pojęcie przystojności zależy od gustu. a o tym sie nie dyskutuje
|
|
popieram urzad skarbowy....
|
|
dla mnie przystojny ale malolat:D Popieram mandrzejczuk wszyscy sie martwili mysleli ze z mostu skoczyl bo taka w lomzy teraz moda;/ a on jakgdyby nigdy nic chodzi do szkoly. Policja powinna wydac oswiadczenie ! A moze nie chca bo sie nie przyczynili do odnalezienia i wstyd ?
|
|
pool ****** szmato matka cie rucha w diuku razem chodzicie po burdelach i na chleb zarabiacie twoja stara w pepeesach ziemniaki obiera...hahahha Pomysłowo.
|
|
Te Adrianek twoją starą dymam wieśniaku a ciebie twój stary popycha cwelu więc kibel krótko bo Cię znajdą i zakopią
|
|
roler nie znizaj sie do poziomu tego idioty bo nie warto
|
|
.. .. . . . . . .. . . . . .. . . . . .. . . . . . .. . . ......ALE MOIM SKROMNYM ZDANIEM TO TEMAT JEST Z H.U.J.A !!!!!!!!!!!!!! . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . ..
|
|
ja ty sam finek, a skromnego to ty masz ptaka jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
ej no po co te wyzwiska. to tak jakby mija się z tematem.w ogóle nie rozumiem za co się tak wyzywacie. to niedorzeczne. zróbcie sobie nowy temat "kto do kogo coś ma" i tam po sobie możecie jeździć a nie na normalnych temat gdzie normalni ludzie mają coś normalnego do powiedzenia. taka jest tylko MOJA OPINIA... ;)
|
|
To sie ***** okaże ROLETA ZNAM WIEM KIM JESTEŚ I MASZ PRZEJEBANE A POOL ***** NA KŁUDKE Pomysłowo.
|
|
ciągnij cioto
|
|
Wal sie na pizde Pomysłowo.
|