Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KORKI NA DROGACH |
Chyba ktoś w mieście źle obmyślił plan remontu dróg. Bardzo dobrze ze są one w ogóle remontowane ale nie powinny być zamknięte dwie główne ulice jednocześnie (Szosa Zambrowska Aleja Legionów). Rano tworzą się korki i ciężko jest się nie spóźnić do pracy czy szkoły. Zamknięte główne ulice: * Szosa Zambrowska - do 15 października * Aleja Legionów na odcinku od placu Kościuszki do Polowej od 8 września do 6 października * Aleja Legionów na odcinku od Polowej do ul. Kopernika od 15 września do 20 *************************** Teraz po uszy w tym wszystkim tkwisz Jak nie wiesz to lepiej śpisz Zamknij mordę, albo w język się gryź To potem milczenie okaże się złotem Mój cały skład ma dwa ważne loga Pierwsze szanuj przyjaciół, drugie deptaj wroga
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KORKI NA DROGACH |
Etam ja i tak nie jedze rano po tych ulicach.Najwyżej ze w Sobote i Niedziele ale zawsze znajde inno droge kturo szybciej przejade i bez korków/ PEJA I NIE ZMIENIA SIE NIC.......
|
|
właśnie kto się przyzwyczaił jak krowa łazić poł ące ciagle ta samą droga to ma problem, A wystarczy troche ruszyc głowa i mozna pojechac calkiem dobrym objazdem. Tylko trzeba miec checi a nie zrzedzic. Ja tez codzinnie jade ale wiem ze jest remont i ze moge sobie objechac innymi ulicami. Wiec co tu robisz jakies sztuczne problemy. Pasja
|
|
Nie nażekaj tylko ciesz sie ze w Wawie nie mieszkasz
|
|
o w Warszawie to wogule tradegia jak sie wraca z wekendu to na wjazd do warszawy czeka sie od 1-5 godzin !!!Spułczuje Warszawiakom. PEJA I NIE ZMIENIA SIE NIC.......
|
|
w koncu sie mozna przesiasc na auto-piety... spacer jeszcze nikomu nie zaszkodzil, jest jeszcze cieplo - do pracy mozna sie przejsc, a z jednego konca do drugiego konca Łomzy max 30 minut;) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Pozamykać wszystkie drogi aby blachosmrody nie jeżdziły NATYCHMIAST
|
|
Jakie korki??? Chyba chwilowe przestoje :), nie jest tak tragicznie. Jak to napisala Pasja: trzeba ruszyc glowko :) i po koreczku
|
|
ja tam myśle ze dobrze ze robio te drogi bo nie bende po dziurach jedził.(chumorek?)a kto jedzie to jego problem niech piechoto chodzi nic sie nie stanie jak wstanie wczesniej albo w autobus i bedzie mnie aut to szybciej przejedziesz.majo robic obwodnice ale kiedy to nie wiadomo(hehe)ale zeby nie via baltica bo wtedy to nawet jak by była obwodnica to nic nie pomorze wtedy nie wyjedziemy z łomży zeby jechac w strone Augustowa albo gdzies inndziej ale zeby wjechac na to droge co idze VIa Baltica.i tylko w tym roku bendo robione takie prace bo wyczerpali wszyskie piniadze na ten cel w roku 2004 do 2006 chyba i w tych latach nie bedzie takich dużych remontów to cieszmy sie tym co nam robio (:D) <...>Albo damy radę , Albo jak tynk odpadamy<...>
|
|
A tak nawiasem mówiąc, czy ktoś zauważył jakość nawierzchni Legionów przed remontem ? Uważam, że zwinięto całkiem dobry dywanik, podczas gdy od Zjazdu do stadionu są już niezłe koleiny, nie wspominając o naprawianych wybitnie polskim wynalazkiem, czyli metodą natryskową innych ulicach Łomży. Ale widocznie tzw. priorytety są inne.
|
|
dokladnie czy aby potrzebny byl remont tego docinaka. Są odcinki ulic w o wiele gorszym stanie i to tych gównych. Pasja
|
|
I tak nie jest tak źle jak na niektórych drogach osiedlowych jechaliście ostanio Staffa?
|
|
Ja tam myślę, że dobrze robią te drogi, bo nie będę po dziurach jeździł.(humorek?)a kto jedzie to jego problem niech piechoto chodzi nic się nie stanie jak wstanie wcześniej albo w autobus i będzie mnie aut to szybciej przejedziesz. Mają robić obwodnice, ale kiedy to nie wiadomo(hehe)ale żeby nie Via Baltica bo wtedy to nawet jak by była obwodnica to nic nie pomorze wtedy nie wyjedziemy z łomży żeby jechać w stronę Augustowa albo gdzieś indziej, ale żeby wjechać na to drogę Via Baltica. I tylko w tym roku będą robione takie prace, bo wyczerpali wszystkie pieniądze na ten cel w roku 2004 do 2006 chyba i w tych latach nie będzie takich dużych remontów to cieszmy się tym, co nam robią To jest poprawiony tekst Barteza niestety tylko ortograficznie a nie stylistycznie mam nadzieję, że będzie dla was bardziej zrozumiały, bo chyba chciał napisać coś ważnego. A swoją drogą to popieram wypowiedź Kosmosa te remonty są źle przemyślane, ale na pewno nie obchodzi to ludzi, którzy nie muszą dotrzeć rano do pracy lub szkoły a po wypowiedziach, co niektórych widać, że ważna sprawa naszej komunikacji dla nich się nie liczy, bo ślęczą tylko przed komputerem i nic więcej. Tacy jak PEJA i nie zmienia się nic!!!
|
|
Szkoda pisac. Korki + refleks lomzynskich kierowcow = tragedia. Ludzie (nie do wszystkich to sie tyczy) - zielone swiatlo jest do ruszania, a nie wlaczenia biegu, spuszczeniu hamulca recznego i ruszenia. Tak samo jest w sytuacji, gdy ktos z uprzejmosci Cie przepuszcza. Reakcja musi byc szybka, droga to nie szachy. Skromne dziekuje tez nic nie kosztuje, gdy ktos przepuszcza Cie z uprzejmosci. Przepraszam, jak kogos uraze tym tekstem, ale takie sa moje odczucia, po calodniowej jezdzie po naszej Łomży.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |