Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy ceny mieszkań w Łomży zaleją czy też wzrosną?? |
Witam dręczy mnie ten temat juz sporo czasu co będzie z cenami mieszkań czy ktoś sie orientuje jakie sa prognozy cen na ok 2009 czekam na odpowiedzi:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy ceny mieszkań w Łomży zaleją czy też wzrosną?? |
*ZMALEJĄ:)
|
|
Zapytałem jakiś czas temu o to znajomego rzeczoznawcę majątkowego, który odpowiedział mi w ten sposób, że ceny mogą minimalnie zmaleć, ale za około rok wrócą do stanu jaki mieliśmy kilka miesięcy temu (wzrosną), a następnie będą nadal wzrastały. Jedno jest pewne, że w takim mieście jak Łomża, ceny w ciągu roku nie spadną poniżej 3100zł/m2, a w dalszej perspektywie niewątpliwie będą rosły. Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA
|
|
moim zdaniem to tak średnio na jeża :)) pzderko ;)
|
|
Niżej masz podobny temat, ale po co szukać. "Jedno jest pewne, że w takim mieście jak Łomża, ceny w ciągu roku nie spadną poniżej 3100zł/m2," To czemu ceny już są ceny niższe. Może niech ten twój rzeczoznawca sie wypowie;-)
|
|
nemo : cenu juz sa nizsze ?????? w Perspektywie jeszcze jakis czas temu cena za metr byla w rejonach 3000 zl , na wiosne majo zaczac budowac nowe bloki : cena za metr - okolo 3400 zl ! ! ! wiec niewydaje mi sie ze ceny malejo. Moze ceny uzywanych nieznacznie na zime zmalejo ale to tylko nieznacznie, nie czekal bym nato ze potaniejo tylko jesli mial bym mozliwosc to bym kupowal teraz !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |