Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaleki dla kombatanta |
Dlapteki za dlazlotówkie oferujom dla kombatantom dlaleki. Dlatego zapytowywujem, kto dlakogo i zadlaczemu preparuje takie dlapigulki. Dla komu zależy na dlacinskich recepturach dlakombatanckiego dlazdrowia. Dlaczego Apteka Sąsiedzka, a nie dlasomsiada? Dlaczego Apteka na Dwornej, a nie Nadworna, na dlaDwornej? Dlaczego żaden dlafarmaceuta tego nie wymyślił... Dlapodlasia to rypka, a dla Łomży i Ziemi Łomzyńskiej na płn.-wsch. Mazowszu od świętych Wawrzyńców i Brunonów, przez Janów - w tym jednego z Kolna - aż do Stanislawów i Andrzejów nicht nigdy nie dlagadał - Bo(boli). Wynik rmeczu jest znany: 15 dla 6. Łomżyńsko-dlaPodlaska recepta na integrację. Z gratulacjami za trzy lata portalu i gazety bezcenna dlaCzarka goryczy (nie dla wypicia) Towarzystwo DLAMEDIALNE
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaleki dla kombatanta |
aaaa sa leki poprawiajace polska pisownie niechce nic mowiec ale jakiego wlanie pod tym komenta MrS heheh pozdro tak wogole dla niego *************************** Teraz po uszy w tym wszystkim tkwisz Jak nie wiesz to lepiej śpisz Zamknij mordę, albo w język się gryź To potem milczenie okaże się złotem Mój cały skład ma dwa ważne loga Pierwsze szanuj przyjaciół, drugie deptaj wroga
|
|
Myślę, że MirRobDer właśnie wrócił z baru, więc się nie dziw ;-)
|
|
|
hehehe ja półowe nie zrozumiałem bo ja rozumiem tylko polski i angielski :D
|
|
Jeśli Chińczyk może udawać Greka, to może i warto nauczyć się języka podlaskiego, żeby rozumieć większą połowę ludzkości, nieposługującej się ani polszczyzną, ani angielskim... Przetestujmy cały świat! Jest tyle dla odkrycia. Jak dla mnie, "myślę" to brzmi za dumnie! MRD WJP
|
|
|
Rebiata! Nie biespakojties! Kłassiki skazali - w periewodie na polskij jazyk: "Myślę, więc jestem" oraz "Człowiek to brzmi dumnie". Zgadnijcie, który cytat pochodzi od Lenina. Klasycy tego foruma dość swobodnie sięgają do klasyki. Ach! Bach! (Ten to tworzył formy sonatowe bez opamiętania... Ach! "Sonata księżycowa"...) Ach! DaSto! Między nami taki ocean... MRD
|
|
nie widzicie ze MRD nasmiewa się z białostockiego sposobu mówienia...? :)) sie Mirek postarał, a ludzie nie kumają. jaki pech. pozdróweczka
|
|
To może trochę "poezji" na okrasę? :-)) Poprzez wicher i słotę, Przez bezkresną dal śnieżną, Poprzez żar i spiekotę, Przez pustynię bezbrzeżną, Poprzez kry, poprzez lody, Przez odwieczne zmarzliny, Poprzez bagna i wody, Nieprzebyte gęstwiny, Poprzez leśne dąbrowy, Poprzez stepy i knieje, Poprzez wąskie parowy, W których nigdy nie dnieje I gdzie płoszą się sowy, Gdy złe jęknie, lub strzyga, A dźwięk słysząc takowy, Serce w trwodze zastyga Nie zrażony ciemności, Który mrozi głusz dzika, Sam na sam z samotności, Co do szpiku przenika, Pełen hartu i woli, Podpierając sam siebie, Mając zamiast busoli, Krzyż Południa na niebie Pokonując złe żądze, Wietrząc wrogów w krąg wielu, Ufny, iż nie zabłądzę Idąc naprzód, do celu. Drogi tej nie wytyczyły Ni głos werbla, ni cytra, Idę póki sił starczy, .........Idę po pół litra! Zbych
|
|
:) dzięki Zbychu poprawiłeś mi humor pozdrawiam Tiger
|
|
:)) dobre
|