poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sala za starym szpitalem

Witam. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć na jakiej zasadzie funkcjonuje sala "namiot" za budynkiem dawnego szpitala? Jak ją wynająć i ile to kosztuje?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sala za starym szpitalem

chodzi Ci o sale gimnastyczna pg9?

Brawo Nowogrod. Brawo dziewczyna z Nowogrodu Milena Lutrzykowska ktora zakwalifikowala sie do finalowej 15 miss international w Zabrzu.

Tego to ja nie wiem... Chodzi mi o taki namiot - salę z tartanem na ziemi i bez ogrzewania.

z tego co wiem to ta ten ,,namiot" jak to okresliles, stoi tam juz ok 7 lat, podobny ma gimnazjum w sniadowie. W srodku zainstalowane jest ogrzewanie w postaci pomp i wentylatorow o gory, podobne jest do naweiwu w samochodzie czyli troche hałasliwe, wolno sie nagrzewa ale grzeje dobrze. Problem jest w zime, bo namiot wykonany jest z jakiejs plandeki ktora wogle nie izoluje termicznie i wewnatrz ciagle skrapla sie woda a po bokach boiska nieraz robi sie bardzo slisko. Mysle ze wiecej informacji na temat jego montazu, ceny itp moglbys uzyskac w samym gimnazjum (dyrekcja lub nauczyciele wf-u)
Mam nadzieje ze pomoglem :)

Pomogłeś ;p A jak mówiłem o braku ogrzewania to chodziło mi właśnie o to, że wolno sie nagrzewa i jak idziesz na godzinę to temp nie zdąży się podnieść. Tzn tyle słyszałem ;]

A gdzie jeszcze można wynająć salę gimnastyczną w Łomży?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org