Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sala za starym szpitalem |
Witam. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć na jakiej zasadzie funkcjonuje sala "namiot" za budynkiem dawnego szpitala? Jak ją wynająć i ile to kosztuje?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sala za starym szpitalem |
chodzi Ci o sale gimnastyczna pg9?
|
|
Brawo Nowogrod. Brawo dziewczyna z Nowogrodu Milena Lutrzykowska ktora zakwalifikowala sie do finalowej 15 miss international w Zabrzu.
|
|
Tego to ja nie wiem... Chodzi mi o taki namiot - salę z tartanem na ziemi i bez ogrzewania.
|
|
z tego co wiem to ta ten ,,namiot" jak to okresliles, stoi tam juz ok 7 lat, podobny ma gimnazjum w sniadowie. W srodku zainstalowane jest ogrzewanie w postaci pomp i wentylatorow o gory, podobne jest do naweiwu w samochodzie czyli troche hałasliwe, wolno sie nagrzewa ale grzeje dobrze. Problem jest w zime, bo namiot wykonany jest z jakiejs plandeki ktora wogle nie izoluje termicznie i wewnatrz ciagle skrapla sie woda a po bokach boiska nieraz robi sie bardzo slisko. Mysle ze wiecej informacji na temat jego montazu, ceny itp moglbys uzyskac w samym gimnazjum (dyrekcja lub nauczyciele wf-u) Mam nadzieje ze pomoglem :)
|
|
Pomogłeś ;p A jak mówiłem o braku ogrzewania to chodziło mi właśnie o to, że wolno sie nagrzewa i jak idziesz na godzinę to temp nie zdąży się podnieść. Tzn tyle słyszałem ;] A gdzie jeszcze można wynająć salę gimnastyczną w Łomży?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |