Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
3LO |
chcialabym sie dowiedziec ile trzeba miec mniej wiecej punktow zeby dostac sie do 3 LO?? ;p
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 3LO |
co roku jest inaczej ;] pozdro.
|
|
no niby inaczej ale jednak punktacja podobna
|
|
I ze 100 się dostaniesz ;)
|
|
w tym roku przyjmowali od 109 punktów :)
|
|
oj joj...to najpierw trzeba te 109 miec :/
|
|
raczej od 108
|
|
a co to za problem miec 109 punktów :O:O
|
|
żaden wiem cos o tym
|
|
http://www.lomza.com/lo3/kandydat/punkty.htm najlepiej sobie policz i zobacz :)
|
|
w tym roku byl niedobor wiec przyjmowali prawie wszystkich a tak w standardzie to kolo setki
|
|
czajnik pierdoli ze się żaba goli było bardzo dużo chętnych w tym roku przyjmowali od 110 ale jebać te 3LO nic po nimk sie niema i cała hujnia w ten ogólniak najlepsze jest technikum../ Pomysłowo.
|
|
W tym roku dojdzie Ci egzamin z Angielskiego także nie sugeruj się tymi ilościami punktów co podają. Zresztą co roku jest inny pułap 2 lata temu do 2lo przyjmowali z 130 punktami a w tamtym z 142 także jest różnica :)
|
|
i ponizej setki biorą ! Łomża leży na Mazowszu !
|
|
ale nam sie angol nie bedzie jeszcze w tym roku wliczal, dopiero nastepnemu rocznikowi ;p i walsnie chcialam sie dowiedziec ,bo slyszalam, ze przymuja zarowno tych, ktorzy maja mniej niz 100 punktow ;p
|
|
no ale chyba po znajomosciach
|
|
nieprawda mojego kolege do 3 wzieli bez zadnych znajomosci :) a miał nie bede mówil ile punktów :) Łomża leży na Mazowszu !
|
|
JEbać 3LO to szambo i burdelownia Pomysłowo.
|
|
zgodzę sie z dobromilem, moja koleżanka uczysię w 3 LO i bardzo żałuje że tam poszła
|
|
jak tak żałuje to niech zmieni szkołę.
|
|
myslalam tez nad pojsciem do wety;p ale wolalabym do 3LO ;)
|
|
Oczywiste wybierz WETE będziesz mieć jakąś przyszłosć zapewnioną po tej szkole i więcej z niej wyniesiesz niż z tej przedszkolanki trzeciego jujowego Pomysłowo.
|
|
Taaa, idźcie do Wety - ,,przyszłość zapewniona'' - tam właśnie przenoszą się ci, którzy nie dają rady w trzecim ... krzyżyk na drogę ...
|
|
dostaniesz tyle punktow ile minut w lazience z telefonem wytrzymasz z "malym kolego":) jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Ja skończyłam III LO i gdyby nie jedna pani milo bym wspominała to szkołę. Moja siostra przeniosła sie z I do III i też chwali sobie. Jej trafiła się fajna wychowawczyni.
|
|
która to taka pani niedobra :) ? Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Wszędzie są dobre i niedobre . Dla jednych ta dobra będzie tą niedobrą, a dla innych odwrotnie .
|
|
Akurat na "to" nie znam osoby któraby sie dobrze wypowiadała. Słodka trucizna... Postrach III LO
|
|
Mi sie wydaje ze nie ma sensu isc do IIILO.Jak brac LO to tylko I lub II,przynajmniej sie cos z niego wyniesie.Jesli nie masz tyle pkt to juz lepiej idz do mechaniaka.PZdr WKS
|
|
smieszny jestes:) w mechaniaku zycie sobie zmarnujesz. jak tam pojdziesz to i tak po polroczu sie przeniesiesz.
|
|
to jak do 3lo trzeba mieć sto punktów to trochę więcej i do 1lo można się dostać. jeśli po wecie jest przyszłość to co mówić po 1lo. ambitniej młodzi ludzie, ambitniej. chyba że chcecie potem w jańskim studiować to po każdym was przyjmą. taka jest tylko MOJA OPINIA... ;)
|
|
do mechaniaka nie mam zamiaru nawet skladac, zloze chyba do 3LO,wety i ekonoma ;p
|
|
Wy jestescie smieszni ? Jak możecie mówic ze po mechaniaku czy wecie zmarnuje sobie zycie ? a moze ktos pragnie byc mechanikiem samochodowym albo weterynarzem i co ? w 1 sie tego nauczy ;>? Łomża leży na Mazowszu !
|
|
zgadzam sie ze zdaniem HokusPokus...jesli pojde do wety to raczej na weterynarie i nie sadze zebym sobie jakos tym zycie zmarnowala....Nawet jesli sie pojdzie do slabszego liceum to nie znaczy ze sie nie zda matury...itp.... w kazdej szkole mozna miec dobre wyniki jesli tylko chce sie uczyc
|
|
z tego co wiem to w kazdej szkole przyjmuja od od najwyzszej liczby punktow czyli od najlepszego do wyczrpania miejsc. powodzenia zycze :D
|
|
nie chodzi mi o to, ze jak ktos chce byc mechanikiem to musi isc do lo, ale o to ze w mechaniaku strasznie piluja, a z tych praktyk co tam masz to i tak za wiele sie nie nauczysz.
|
|
Wątpie żeby ktoś po wecie dostał sie na weterynarie :) Trzeba zdawać biologię i chemię lub fizykę na maturze i trzeba dobrze napisać. Ciężko dostać się na ten kierunek w końcu to studia medyczne.
|
|
No jakoś moja siostra uczyła sie w wecie i bezproblemowo dostała na weterynarię... pozdr.
|
|
Widać zdarzają się wyjątki :) Gratuluję zdolnej siostry :) Kiedyś weta może utrzymywała poziom, ale teraz wątpie. Świadczy o tym chociażby fakt, że nie wybierają się tam "orły" ani nawet "średniaki".
|
|
taaa hahha a ja znam osoby ktore sie dobrze uczyly i poszly do wety.Nie kazdy musi isc do np.2LO wiec chodz tam i te "orly" i "sredniaki" wiec nie opowiadaj glupot,jak ktos jest slaby to idzie do OHP lub ZDZ a nie do wety;p
|
|
III LO, idzie tam większość osób, co nie dostały się do I, lub II. W III LO zawsze zostają wolne miejsca. Co do poziomu to zależy od nauczyciela i od Twojego podejścia do przedmiotu. Fakultety są, ale ja np. sama się przygotowywałam do matury. Jak już chcesz iść to klasa biol - chem, ewentualnie językowa, ale z tego co wiem od tego roku nie ma profili, a jak Cię interesuję weterynaria no to, oczywiście technikum weterynaryjne, tzw. "weta" i jak się przyłożysz do nauki spokojnie się dostaniesz na dobre studia, wszystko zależy od własnej motywacji.
|
|
zapraszam wszystkich do wety. Jak już się trochę pouczycie w tej szkole to dopiero zobaczycie jaki jest tam poziom(mówię o kierunku weterynarii). Nauki jest tyle że ciężko się wyrabia. A w mojej klasie jest 15 osób które miały ponad 100pkt.
|
|
Nie popadaj w takie skrajności jak OHP-y lub trochę mniejsze ZDZ. Mój kolega skończył technikum weterynaryjne i nie poszedł dalej sie edukować i z jego klasy nikt nie dostał się na weterynarie, sporo osób poszło na zootechnikę do Olsztyna i to zaocznie, chyba świadczy to o czymś.
|
|
pewnie o tym że twoi koledzy byli debilami. ciekawe ilu was jest w lo. hm... 80%
|
|
Twoja ostatnia wypowiedź świadczy o tym że do wety przyjmują debili, ale ja tego nie powiedzialam i absolutnie tak nie uważam. A że sama się tam edukujesz to wystawiłaś samoocenę :) Do ZDZ-ów też ludzie powinni chodzić, bo nie oszukujmy się nie każdy musi mieć maturę i iść na wyższe studia.
|
|
Idziesz do III? Pozdrów agnieszke hehehehhhee:D Pomysłowo.
|
|
Ja chodzę do III LO i nie żałuje, jest ok :) Przyjeli mnie bez problemów.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |