środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
a mi tam pasuje

kazdy panikuje ze zyje mu ssie coraz gorzej przez swiatowy kryzys a ja zauwazam wrecz odwrotne zjawiska od czasu kryzysu potanialo paliwo przez co teoretycznie powinna potaniec takze zywnosc coraz bardziej oplaca sie wyjezdzac za granice dzieki slabej zlotowce jak wiadomo spora czesc ludzi z wojewodztwa podlaskiego zyje za granica nic tylko sie radowac na lodzie moga zostac jedynie osoby ktore wziely kredyt w obcej walucie to maja teraz troche lipe ale pozatym wole zyc w kryzysie gdzie kazdego na wszystko stac niz zyc w cudzie gospodarczym gdzie benzyna kosztuje 5zl

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: a mi tam pasuje

Widzisz jeszcze się taki nie narodził, co by wszystkim dogodził. Teraz import się rozwija, paliwo tańsze ale jak dolar pójdzie jeszcze w górę to znowu podrożeje. Obce firmy teoretycznie powinny teraz u nas inwestować. A co do ludzi poza granicami naszego kraju to chyba lepiej jakbyśmy jeździli na Zachód na urlop niż do pracy... pozdrawiam

bigi2004

Re: a mi tam pasuje

Całkowicie się zgadzam z bigi2004.W ostatnim czasie ludziom zaczynało żyć się lepiej,pomimo wysokich cen paliw.Ceny wycieczek zagranicznych były znośne i prawie każdy mógł z nich skorzystać.Wzrosły także pensje ,sytuacja w Polsce po jakiejś części zaczynała przypominać normalny rozwijający się kraj...A teraz, co nam przyniesie jutro?....pożyjemy,zobaczymy.POZDRAWIAM

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org