Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jakie studia?? |
Chcialbym sie poradzic na jakie studia(kierunek,uczelnia,miasto) doradzilibyscie mi isc.Zdaje rozszerzona geografie i sie zastanawiam na podstwe czy rozszerzenie matmy.Angielski i polski-podstawy WKS
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jakie studia?? |
na takie jak cie interesuja
|
|
czy juz naprawde zanika instynkt myslenia w ludzkosci ? czy decyzje za was maja podejmowac inni ... komunizm dawno minal a ludzie dalej chca by nimi kierowac ... ;/ moze bedziecie sie pytac w co sie ubrac ? co zrobic na obiad? czy przyjac zareczyny ? na jakie jeszcze pytanai chcecie mojej odpowiedzi ?
|
|
a jakie bedziesz miec wyniki z matur ? :D powiedz mi po ile punktow z przedmiotu to ci wybiore uczelnie ..... zalamka ;/ ....
|
|
Oj nieee, dlaczego zadajesz takie pytanie forumowiczom?Zadaj je sobie!
|
|
a zdasz wogle mature ?:D :D
|
|
Kamil_rfom_mc : taki ty mądry i uczony? to powiedz mi co to za słowo "wogle" a może "w ogóle? "na jakie jeszcze pytanai chcecie mojej odpowiedzi ?" - za Twoje odpowiedzi już podziękujemy!
|
|
juz ? napisales wszystko inteligentne co potrafiles? chyba nie taki jest temat wiec patrz o czym masz pisac a nie udajesz nie wiem kogo... podziekujemy ? mow za siebie co ? od kiedy mozesz wypowiadac sie za innych ? durne pytanie durna odpowiedz .... zdajesz sobie sprawe ze rok akademicki zaczal sie dopiero 3 tygodnie temu ? a zreszta co ty mozesz wiedziedz rocznik 91 to masz 17 lat a czego to niby nie wiesz co ? wszystkie rozumy zjadles ? juz mi tak strasznie nie dziekuj oj aj wybiles sie juz na tym forum ? to kladz sie spac
|
|
napisał ze chciałby "się poradzic", a nie zeby ktoś mu powiedzial co ma robic, nauczcie sie najpierw czytac, a potem bulwersujcie. ja bym po geografii poszla na logistyke, z reszta kazda uczelnia ma inne wymagania, wiec ciezko mi powiedziec na chwile obecna.
|
|
na WSTG ( Wyższa Szkoła Trzęsienia Gnojem )
|
|
co by to nie było celuj w większe miasta z Polski: Warszawa, Wrocław, Poznań, Kraków itp., wybierz Polskę zachodnią. Czas studiowania jest jednocześnie okresem nawiązania kontaktów - przydatnych w pracy zawodowej, poznania miasta i zaklimatyzowania się. Po skończniu studiów masz już znajomych, znasz miasto, a w miedzyczasie zrobisz jeszcze jakiś staż w dużej firmie - zrób tak, a nie pożałujesz. Stroń od małych miast Łomża, Ostrołęka, Białystok! - wiem coś o tym, pozdrawiam.
|
|
http://wiadomosci.o2.pl/?s=512&t=11499
|
|
Kamilu: pisanie posta pod postem źle o tobie świadczy. Bakari: zadawanie takich pytań na Tym forum też o tobie źle świadczy. Bo czy satysfakcjonuje cię odpowiedź "Bądź lokalnym patriotą, idź do "Państwowa Wyższa Szkoła Informatyki i Przedsiębiorczości w Łomży"" ?
|
|
Darck a masz opcje edytuj ? mozesz zmienic to co napisales ? cos dodac ? czy musisz pisac kolejnego ? nie chodzi o zla wole ale o brak mozliwosci
|
|
studja? a kysz od lomzy. jak ktos wczesniej powiedzial - polska (ew. europa) zahodnia jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
no ja polecam studia jakies wyższe no zdecydowanie wyższe studia są dobre :))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |