Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szkolenie psów w Łomży |
Witam. Interesuje mnie jakiś ośrodek szkolenia Psów w Łomży lub ktoś kto się zajmuje tym prywatnie . Mam młodego owczarka niemieckiego i chciałbym go podszkolić trochę. Wiecie może coś na ten temat czy w Łomży lub okolicach jest coś takiego ??? z góry pozdrawiam.... martin8421
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szkolenie psów w Łomży |
ta wyszkolą a potem w lodówach jezdzą hehe
|
|
Nie slyszalem zeby w lomzy szkolili prywatnie psy (nie mowie o kolach lowieckich i psach mysliwskich), ale wie mze w bialymstoku sie tym zajmuja, niestety nie mam namiarow
|
|
http://www.psyimy.pl/osrodki_szkoleniowe/podlaskie/ niestety w lozmy i okolicy brak
|
|
w sklepie zoologicznym na legionow nie daleko luxa widzialam ogloszenie o tresurze psow
|
|
a gdzie kupiłes psa? pytam bo też chcę kupić owczarka niemieckiego. jak maz jakieś namiary to daj znać . dzięki.
|
|
Ja szkoliłem swego owczarka u policyjnego tresera jak chcesz dyślij mi swego e-mail to podam Ci numer telefonu. Gość jest dobry w tym co robi.
|
|
na woj. polskiego sie zgłoś
|
|
przy wjeżdzie do Białegostoku, zaraz za torami, po lewej stronie.) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
j
|
|
www.euro-owczarki.ovh.org
|
|
martin, ja tylko chcialam podpowiedziec, zebys NIGDY!!! nie decydowal sie na szkolenie tradycyjne. Nie chodz z psem tam, gdzie widzisz, ze na zajeciach psy sa szarpane i nosza kolce lub lancuszki zaciskowe. Bardzo wazne jest podejscie prowadzacego do psa i chodzi o indywidualne wzgledem kazdego psiaka. Szkoda, ze nie bylo Ciebie na pokazie psow na " Swiecie Wety" 2 pazdziernika. Porownalbys sobie psy policyjne do psow "normalnych", bowiem byly 2 pokazy, ktore roznily sie baaardzo. zarowno efekt jak i wyglad calego wystepu byly diametralnie rozne. Pozdrawiam i zycze trafnego wyboru.
|
|
robrob wyslij mi nr. tego tresera na martin8421@o2.pl z gory dziekuje. martin8421
|
|
hmmm, widze, ze nie chcesz podjac dobrej decyzji, szkoda tylko, ze psiak moze na tym ucierpiec...
|
|
dogerka-to kto w lozmy tresuje psy w sposob ten lepszy?
|
|
najlepiej wytresuj sam!!! Przynajmniej ci psa nie zepsuja
|
|
Prosiłbym o ten numer do tresera. TheRealDeal@interia.pl
|
|
http://www.zkrainynarwi.pl/szkolenia.html Znalazłam taką szkółkę. Nie znam jej osobiście.
|
|
do zaklinacza psów zadzwoń :)
|
|
aaaaaa no własnie, ja też oglądam zaklinacza psów;) I wiesz co? Na mojego psiaka TO DZIAŁA:) Ale to tak pół zartem- pół serio;)
|
|
a ile takie szkolenie kosztuje morelka
|
|
Najpierw musi zaliczyć multiselect,a potem dopiero testy sprawnościowe.
|
|
W Lomży niestety nie ma ośrodka lub kogoś z prawdziwego zdarzenia kto mógłby wyszkolić Owczarka Niemieckiego. Są za to w naszym regionie hodowle Owczarka Niemieckiego, popytaj u nich może coś poradzą. poczytaj tu: http://www.zkwp.bialystok.pl/hodowle.owczarki.html linki do stron hodowli Owczarka Niemieckiego w Łomży i okolicach www: euro-owczarki.ovh.org www.zujsciapisy.pl www.zdrozdapiaskow.pl
|
|
slyszalam ze podobno w piatnicy facet szkoli prywatnie ale gdzie to nie wiem podobno mieszka gdzies koło jakiejs fryzjerki . moruseek
|
|
Ja mam takie pytanie: Czym różni się szkolenie owczarków niemieckich od szkolenia psów innych ras?
|
|
niczym, Dogerka, żadnego psa nie wyszkolisz, jeśli Cię nie kocha:)
|
|
Dlatego nie rozumiem tych słów: "W Lomży niestety nie ma ośrodka lub kogoś z prawdziwego zdarzenia kto mógłby wyszkolić Owczarka Niemieckiego" :) Dobry specjalista pomoże wyszkolić psa każdej rasy. Musi znać ich specyfikę i znać się na rzeczy. Jednak to się tyczy każdej rasy i mixów.
|
|
I nigdy nie zrozumiesz, pies zawsze zrobi co chcesz, o ile go będziesz kochać, a jak można kochać psa, po nawet roku czasu trzymania go?
|
|
nie dość, że Cię nie kocha, to jeszcze chcesz, żeby coś robił, to nie tak.
|
|
ja swojego psa prawie przez rok mijałam, potem go szukałam, a potem czekałam na niego :)
|
|
yyyyy?
|
|
Moja była klientka wspominała, że ze swoim szczeniakiem była na szkoleniu w hodowli Z doliny Narwi i była zadowolona, dowiedziała się wielu przydatnych rzeczy. Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
kolega moj jest przewodnikiem psa policyjnego napisz na e-mail dam ci namiary mozesz zadzwonic zapytac,moze akurat sie podejmie
|
|
Autor: dogerka (---.play-internet.pl) Data: 15-01-12 00:31 (....Dlatego nie rozumiem tych słów: "W Lomży niestety nie ma ośrodka lub kogoś z prawdziwego zdarzenia kto mógłby wyszkolić Owczarka Niemieckiego" :) Dobry specjalista pomoże wyszkolić psa każdej rasy. Musi znać ich specyfikę i znać się na rzeczy. Jednak to się tyczy każdej rasy i mixów.....) "dogerka "przeczytaj post martin8421, który pyta właśnie o Owczarka Niemieckiego, rasa ta wymaga doświadczonego tresera. Szkolenie tej rasy nie polega tylko i wyłącznie na nauczeniu psa siadania, warowania czy podaj łapę . Owczarek nalęży do grupy psów pasterskich szkolenie powinno być prowadzone właśnie w tym kierunku, Dobrze wyszkolony Owczarek będzie wspaniałym przyjacielem rodziny, b.dobrym stróżem i bd. obrońcą. Do nauczenia podstawowych komend nie potrzebny jest treser, natomiast nauczenie pozostałych umiejętności powinno się powierzyć osobie doświadczonej w pracy z Owczarkiem Niemieckim, Owczarka tak jak każdego psa można łatwo czegoś nauczyć, trzeba pamiętać o tym , że naprawa źle wyszkolonego psa jest o wiele bardziej trudna a czasami wręcz nie możliwa nawet dla bardzo doświadczonego tresera.
|
|
to daj mi też namiar morelka
|
|
http://www.zkrainynarwi.pl/szkolenia.html gorąco polecam!!!! byłam ze swoim psem i jestem bardzo zadowolona. Szkoleniowiec rewelacyjny!!! i w końcu szkolenie psów w Łomży - tego brakowało!!
|
|
przeczytałam wiadomość na forum Łomży i mam ogromną prośbę czy mogła bym dostać kontakt do tego policjanta co szkoli psy mam owczarka który potrzebuje kilku lekcji ewa
|
|
Proszę o numer tel. do tego Pana który zajmuję się tresurą psów. Bardzo dziękuje z góry
|
|
To stary temat, podobno go psy zagryzły.
|
|
Poproszę również ogryzeek77@gmail.com
|
|
Behawiorysta 25 lat doświadczenia kynologicznego FCI & AKC w psach obronnych (system k-9), stróżujących oraz tropowych (PZŁ). Zajęcia indywidualne i grupowe. Specjalizacja: podejmuję się tego czego inni nie chcą już robić (praca z psami agresywnymi oraz zalęknionymi). Kontakt tel. & WhatsApp +48.571-901-155 ps. Tak naprawdę to uczę ludzi nie psy. Psy nie są winne, tylko ich opiekunowie. WhatsApp +48.571-901-155
|
|
Behawiorysta 25 lat doświadczenia kynologicznego FCI & AKC w psach obronnych (system k-9), stróżujących oraz tropowych (PZŁ). Zajęcia indywidualne i grupowe. Specjalizacja: podejmuję się tego czego inni nie chcą już robić (praca z psami agresywnymi oraz zalęknionymi). Kontakt tel. & WhatsApp +48.571-901-155 ps. Tak naprawdę to uczę ludzi nie psy. Psy nie są winne, tylko ich opiekunowie. WhatsApp +48.571-901-155
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |