Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co sądzicie o telefonie Samsung Omnia ??? |
Witam Wszystkich serdecznie powiedzcie proszę co sądzicie o jednym z nowszych telefonów Samsung Omnia ??? Czy spełnia wasze oczekiwania a jeśli nie to co byście w nim zmienili ????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co sądzicie o telefonie Samsung Omnia ??? |
ceny rozmow
|
|
jest do dupy... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
tylko aparat ma dobry, menu z dodatkowa-samsungowska nakładka troche utrudnia poruszanie sie, bateria tez nie jest najlepsza, za ta cene mozna miec lepsze rzeczy.
|
|
http://technologie.gazeta.pl/technologie/1,91146,5761768,Pojedynek_tytanow__Apple_iPhone_3G_vs__BlackBerry.html
|
|
dajcie spokój ten telefon to badziewie dla szzpanerów ja tam bym wybrał toshibę g900 ;)
|
|
Ja mam iPhone'a 3G i jestem bardzo zadowolony. Prowokator
|
|
nie ma jak to przepłacić za guwnianego iphona. poza wygladem nie warte zlotuwki jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
ten iphone to jeszcze wieksze gowno...badziew...lepsza jest cegla z napisem GSM ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
i'phone ma idealny panel sterowania i najlepszy na rynku ekran dotykowy nie mieliscie to nie piszcie opini na temat telefonow zgadzam sie tylko z tym ze nie warty swojej ceny, ale zeby posiadal wbudowany gps, wifi i dobej klasy aparat bylby najlepszym telefonem na rynku i wart kazdej kasy
|
|
logic, bys sie zdziwil. mialem go w lapach zanim ty o nim uslyszalem... za jedyne 400$. co z tego ze ma najlepszy ekran dotykowy, najgorszy modul wifi (w dodatku seryjnie wadliwy) w dodatku nic poza połonczeniem nie da sie z tym zrobic, brak mms, brak wygodnej klawiatury do pisania sms, brak podczerwieni itd itp jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
logic86 sam napisałeś ''byłby''... nic dodać ani ująć
|
|
jak już wspominałem....gówno ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
juz lepiej kupic podróbe za 300zł na allegro ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |