poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przedszkole nr 7(chyba) juz nie istniejace...

Czy mógłby mi ktoś pomóc? Chciałabym wiedzieć czy jest to dokładny numer przedszkola , który podałam w temacie. Chodzi mi o przedszkole znajdujące się niegdyś między blokami na ulicy polowej, na przeciwko starego Szpitala. To taki mały wolno stojący domek, w tej chwili jest nie czynny albo znajduje się tam jakaś instytucja. Jeżeli ktoś pamięta bądź uczęszczał do tego przedszkola ,proszę o odzew , gdyż bardzo mi zależy na tym by odtworzyć kilka wspomnień. Z góry dziękuję.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przedszkole nr 7(chyba) juz nie istniejace...

Tak,to było przedszkole nr. 7 :) Cudowne,dawne czasy.
Mój email podany jest w profilu,jak coś to pisz .

też tam chodziłem naprawdę pięknie wspominam tamten okres a najmilej to wspominam panią Marię i panią Ewę ...

tez tam chodzilam. z rok temu to wybyrzyli i wybudowali inspekcje pracy

tez tam chodzilam:)

też tam chodziłem. Miła atmosfera była. Szkoda że już go nie ma. BTW nie wyburzyli go tylko wyremontowali.

Też, tam chodziłam, i pamiętam te przedszkole... Tak to "siódemka". Fajne czasy tam spędziłam, szkoda, że tylko należałam do grupy na rano :-/ A moim opiekunem grupy była Pani Dorotka K. :) I ach... Nie zapomnę mojego problemu z napisaniem literki "M" <LoL>. A w jakich rocznikach byliście??

hee tez tam chodzilem:P przedszkole nr 7;p rocznik chodzenia to było hmm 95?:P

...Zaufanie to potega....

Właśnie też tam chodziłam i wogole chcialam sobie przypomniec pare osob z przedszkola , nawet na naszej klasie probowalam czego kolwiek ale tam sa wszystkie przedszkola tylko naszego nie ma. ! Ja najmilej wspominam zapach tego duzego pokoju z zabawkami i tego duzego konia co tam stal hehe i pamietam ze nie chcialam jesc marchewki hehe i bal przebierancow hihi i moj plecaczek biedronke a na gorze tylko maluchy mialy zajecia prawda? chcialabym znalezc kogos z mojego rocznika.

z ktorego jestescie rocznika?

ja chodzilam tam w roku 1994... chyba.... a pamietam dokladnie ze w sali stal fortepian:)

Na górze maluchy były :-) To prawda.
LoL Madziuś, tam gdzie fortepian stał to ja się bawiłam - HeHeHe :-)
Ja nie nawidziłam herbaty pić, bo za słodka była :-( Do tej pory nie lubie słodzonej herbaty :-P Uraz z dzieciństwa - HeHeHe :-)
Ja rocznik hmm... chyba 1994/1995 albo 1995/1996 - nie pamiętam aż poszukam zaraz dyplom, bo mam <RoTfL>
Shiloh, a ten duży pokój to chyba u dzieci był co 8 godzin spędzały w przedszkolu :-/
A te szatnie :-) Ach...

Ja jednak do przedszkola chodziłam w okresie 09.1995 do 06.1996 :-P Grupa ranna Pani Doroty K. funky 002, może się razem uczyłysmy :-P

ja wlasnie nie pamietam czy to byl rocznik 94 czy 95 ale raczej z 94 na 95 bo jestem 87 rok a dyplomu nie mam:( a tam gdzie stal ten duzy kon to ja sie tam bawilam hehe

odswierzam

ja nie pamietam jak sie moja pani nazywala

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org