sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
solowe pięć minut...

jestem już gotowy by wykonać song...
Powoli podnoszę się od stolika. Już mnie zapowiedziano. Za chwilę stanę w świetle reflektorów i zaspiewam...
Mijam bliczowaną blondynkę i myslę że ja chyba w tej mini wyglądałbym lepiej, ale w jej przytępionych trawką oczach widać taki zachwyt sobą, że usmiecham się i mówię... Jestes śliczna mała, ona wygina usta w podkówkę i słodko rzuca -odpier... się...

co to jest za jazda stać na scenie jak ta gwiazda...
reflektor oślepia mnie ale... słowo się rzekło. Brzmią pierwsze takty... zaczynam śpewać solo zwykłe disco polo. Jestem bowiem gwiazdą, mam swoje pieć minut... Karaoke.

od małego chciałem zostać piosenkarzem
bo ja o piosenkach dużo jarzę...
Chicagowski klub Jedynka... Nazwa wzięła się najpewniej od wspólnego ilorazu inteligencji wszystkich tu przychodzących. Reklamujący się wszędzie, będący w otwartej wojnie z klubem Capitol (w którym pierwsze skrzypce gra swojska grupa Milano).

staram się rozumieć, staram słuchać rad
jakiś styl załapać no i nie przynosić strat
Wcześniej przysiadła się do mnie Ewa, słodziła mi chwaląc moje artykuły w Kurierze i Polish News, ale Tomek mówi mi cicho, stary spójrz w lustro, jej chodzi tylko o te parę drinków które jej postawisz, być może spędzi z tobą to noc, ale czy będzie Ciebie stać na leczenie. Obliczam w myślach straty i znowu staję się polskim chłopcem parafialnym.

dawać autografy i mieć zawsze kupę kachy
koniec występu... Jestem ostatni na liście więc głosowanie.
Pierwsze miejsce Iza, drugie Dzani, trzecie ja... Wygrałem 50 dolarów... Wracam do stolika z kopertą i myślę, że... ci ludzie znaja się na muzyce. Czas na wielką Karierę... Jutro pójdę do Irka fryzjera, przemaluję włosy na czerwono, kupię stringi i zacznę podpisywać się Majkiel.
no bo po piąte niech gadaja
Dasto ad 2004
ps. Karaoke ma jednak swój urok.
ps. w pażdierniku w chicago ich troje, a już za tydzień Jopek.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: solowe pięć minut...

Kolejny "denny" i bez sensowny temat!! boze zlituj sie !! :P

DaSto twoje posty sa inne niz wszystkie i to jest fajne.Nie wiem czym sie zajmujesz na codzien ale masz talen literacki ktoy podziwiam a jednoczesnie zazdroszcze.Oby wiecej takich postow... Pozdrowionka =)

RYBAK'u skoro 'denny i bezsensowny' to po co czytasz ? wszak nie musisz a nawet chce Ci się jeszcze skomentować. Dziwaczni ci ludzie.
pozdro for all

Ave

KAżdy pisze oczym co chce to wolny świat i morzna takich tematów 30 napisac i co mu zrobicie chłop chce sie pochwalić swojim talentem i dobrze.!!! ja terz moge napisac jakiś fajny temat ale by nikt by sie tym nie zainteresował i by tylko krytykowali np.MrS !!

PEJA I NIE ZMIENIA SIE NIC.......

Grzesiek_Mazurek ja go wcale nie czytalem! ..no moze 2 linijki! :P

Widac chłopak nie ma gdzie sie otworzyć
Dasto może jakąs grupe wsparcia sobie znajdziesz? ;)

Rybak skoro nie czytałeś jak twierdzisz (chociaż nawet 4 litery to już czytanie) to skąd wiesz że temat denny ?. Jasnowidz ?. DaSto wcale się nie chciał pochwalić swoim 'talentem'. Przecież jego tekst jest prześmiewczy i pełen autoironii przez co może wzbudzać sympatię do piszącego,a poważne słowa następują dopiero po skrócie "ps."
pozdro for all

Ave

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org