poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sklep "Komputronik" w Łomży

Co sądzicie o sklepie? Nie wiem czy wszyscy klienci są załatwiani w ten sposób. Kupiłem nawigację do samochodu i okazało się, że sprzedawca jak również serwis na dole nie mieli zielonego pojęcia jak ją uruchomić. Nie kompetętni ludzie tam pracują, karta SD do nawigacji była dobra. W serwisie stwierdzono, że karta uszkodzona i trzeba złożyć reklamację. NIE POLECAM tego sklepu nikomu, ludzie którzy tam pracują są tylko do tego żeby towar sprzedać i nic więcej. Żadnej pomocy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sklep "Komputronik" w Łomży

hmm w sumie mam pewne zastrzezenia co do blond pana w okularach wydaje się jak by pracował tam za karę i jest mu z tym zle:P natomiast nie wiem czy nadal pracuje tam drugi pan co jeszcze kiedys tam robil ale on jest w porzadku wedlug mnie

Chodzi mnie o obecną obsługę, nie wiem kto pracował wcześniej bo nie jestem z Łomży.

Ze sklepu nie korzystam - zakupy w necie wychodzą taniej. Ale serwis sobie chwalę, sprawdzali mi pare podzespołów, doradzili - dało się konkretnie porozmawiać :)

Cena za nawigację była konkurencyjna i myślałem, że w sklepie będę miał fachową obsługę. Może na pare podzespołąch się znają, bo na nawigacji nic. Powinni się znać na tym co przynajmniej sprzedają.

A facet w media-markcie powinien naprawic Ci zakupiony telewizor :))))
A koles ze sklepu meblowego w którym zakupisz łózko powinien zagwarantować orgazm Twojej dziewczynie, a jak go nie osiągnie, to powinien z wielka pompa wywołać :)))))))))))))))))))))))))) i to za darmo :))))))))))))))) w cenie łóżka. :)))))))))))))

Uwaga!!! nabity :)))))

No dobra - i co dalej uruchomiłeś ją sam czy nie?
Nie ma zakończenia akcji, słaba dramaturgia. Pytam z ciekawości jaki jest finał sprawy bo wybieram się tam na zakupy.
Słyszałem różne opinie ale w większości pozytywne - jak tam załatwiają sprawy reklamacji i gwarancji?

Ja polecam ten sklep,widocznie serwatka musiałaś trafić na zły dzień tego kolegi,przecież to też tylko człowiek,a jak każdy człowiek czasami ma złe dni.
Gdy ja tam kupuje to zawsze miła obsługa,doradzą co i jak.

zawsze robie tam większe zakupy i wszystko ok, serwis też jest dobry i niedrogi

Po tych pozytywnych wypowiedziach wygląda, że to pracownicy sklepu odpowiadają. A wszczególności po wypowiedzi rewolwer-a, jeżeli kupujesz towar w sklepie to pomocy chyba tez tam szukasz. A Twoja wypowiedź denna i do niczego nie pasuje. Kolega kupił gdzie indziej nawigację i nie było w tym sklepie problemu z pomocą. Nawigacja uruchomiona i nie przez tych ze sklepu ani serwisu. A w sprawie rklamacji sklep odesłał mnie do serwisu a w serwisie stwierdzili, że sam mogę sobie poradzić. Odesłali do pomocy technicznej AutoMapa. Wcale nie polecam tego sklepu, niech będzie nawet 100 wypowiedzi pozytywnych.

a uzytkownicy nie polecaja romano :P

romano a co dokładniej sie działo z to navigacją karty nie widziała czy jak ?

Nawigacja jak się póżniej okazało była w porządku, tylko fachowcy ze sklepu i serwisu nie wiedzieli o tym. Trzeba było tylko zarejestrować i dokończyć dalej uruchomienia. W serwisie stwiedzili uszkodzewnie karty SD. Do tej pory też byłem laikiem i wierzyłem co Oni mówią. "neoo1111" mnie nie musisz nikomu polecać bo nie jestem na sprzedż.

Tak właściwie to "romano" ma trochę racji ale skoro wystarczyło zarejestrować to po zakupie urządzenia należy przeczytać instrukcję obsługi. Tym bardziej jak się nie ma pojęcia w "temacie".
Muszę sam się przekonać jak to jest z tą "fachowością" w Komputroniku bo odpowiedzi jednoznacznej nie ma.
Z drugiej strony dobrze, że wiedzieli gdzie odesłać (automapa) - to już coś...

W sklepie mi powiedziano, że nawigacja jest gotowa do pracy po włożeniu karty SD. Dla pewności wysłał mnie do serwisu na dole, tam serwisant powiedział, że karta jest uszkodzona. Mając taką fachową obsługę (wtedy tak myślałem) będzie ktoś czytał instrukcję obsługi. Teraz to ja ich mogę nauczyć jak powinnni obsługiwać klientów i uruchomić nawigację.

Każdy z nas jest tylko człowiekiem i mogę się założyć, że nie raz i nie dwa miał lepsze lub gorsze dni...

Poza tym mając spory asortyment nie można chyba w pełni opanować cech każdego produktu...
Alfą i omegą jeszcze nikt się nie urodził... o czym najlepiej świadczy 3 post wątku i drugi autora, w którym to napisał "chodzi mnie (...)" Także wymagając czegoś od innych wymagajmy czegoś od siebie ;)

Nie czepiaj się innych, że chwalą i polecają ten sklep... To Twoje prywatne zdanie i pamiętaj, że każdy może myśleć co innego na dany temat, czego nie powinieneś podważać.

"Autor: serwatka (---.elomza.pl)
Data: 18-10-08 13:38

hmm w sumie mam pewne zastrzezenia co do blond pana w okularach wydaje się jak by pracował tam za karę i jest mu z tym zle"

a mi właśnie ten gość doradził co i jak z routerem i do tej pory wszystko bangla okej...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadmienie jeszcze, że istrukcję obsługi uruchomienia dostałem mejlem od pomocy technicznej (nie było przy nawigacji). Kolego zaczym coś napiszesz to trochę pomyśl (myślenie nie boli), kupując coś w sklepie i jestem odsyłany do serwisu to chyba mam prawo żądać fachowej obsługi. "Także wymagając czegoś od innych wymagajmy czegoś od siebie " do czego to ma być. Płacąc za towar wymagam fachowej obsługi, może mam wymagać od siebie znajomości uruchomienia nawigacji. Każdy jest człowiekiem, tylko nie które zawody wymagają żeby swoje humory zostawić w domu. Jeżeli się nie nadaje to niech zmieni zawód, w jego fachu fochy może w domu pokazywać a do klienta ma być uśmiechnięty i fachową mieć wiedzę o artykułach które sprzedaje.

Wcześniejsza opowiedź jest na wypowiedź "porez"

Heeheheh :)
dobre :)
po 1. Tak się składa, że nie każdy producent daje instrukcję obsługi... czasami może nie być jej w języku polskim np... wiem o tym, bo mam znajomego w sklepie rtv i stąd to wiem.

po 2. "zaczym" to chyba jakieś nowe słowo... Bo pierwsze słyszę ja i nawet głupi firefox je podkreśla jako błąd... Ale myślenie nie boli, czyli ok :)

po 3. "żądać" - myślenie nie boli, podobnie jak zaglądanie do słownika ortograficznego... WYMAGAJMY OD INNYCH!!!

po 4. "nie które" - o ile sobie przypominam to chyba przymiotnik, a jak mawiała Pani z jęz. polskiego "nie" z przymiotnikami pisze się "razem". WYMAGAJMY OD INNYCH!!!

Także potrafisz opieprzyć pracowników sklepu, ale nawet nie potrafisz zrobić tego pisząc poprawnie...

co do fochów w tym zawodzie, to może faktycznie nie jest wskazane, natomiast tego nie da się uniknąć...
takie sytuacje się zdarzają każdego dnia... czy to kupując nawigację, czy bułki rano w sklepie ekspedientka może Cię obsługiwać ślamazarnie, bo wstała 20 minut wcześniej i też będziesz o tym pisał na forum???
Bo miałeś wrażenie, że nie udzieliła Ci fachowych informacji, bo chciałeś bułki z piekarni z Konarzyc, a dostałeś z Kraski???
Założę się, że 10letni syn mojego sąsiada wiedziałby jak włączyć nawigację...
Zapewne należało poszukać jednego guzika hehe...
peace.

Drogi romano :)

Skoro nie jesteś w stanie przetworzyć tego w jaki sposób włączyć nawigację to może lepiej zostań przy mapie???? Albo w ogóle ogranicz swoje podróże do podróży palcem po mapie hahahahaa

bo może w pewnym momencie nie będziesz wiedział, czy masz wcisnąć hamulec, czy gaz i będzie katastrofa........

Chłopie poziom tego forum i tak nie jest za wysoki, a ten temat tylko potwierdza mentalność części ludzi mieszkających w Łomży...

Macie problem wobec chłopaka, a sami robicie dokładnie to samo... Macie zły dzień i jedziecie po innych, i to w miejscu publicznym...

Dla mnie to spoko sklep i spoko obsluga, czesto tam kupuje rozne pierdulki i nie zdazylo mi sie nic podobnego do Ciebie serwatka. Mi pan w okularkach zawsze dobrze doradzil.

zakupy polecam na allegro... ten sam towar w nizszych cenach, i nikt ci nie robi łaski ze poda towar z zaplecza.
przewaznie internetowi sprzedawcy maja wiecej doswiadczenia, bo pracują juz na swoim a nie na pensji, i zalezy im na zadowoleniu klienta. sprzedawca w sklepie bedzie tylko sprzedawca. w dupie ma klienta, ma gdzies czy mu towar bedzie pasował do czegoś tam... mysli tylko o fajrancie hehe
tak to jest jak w sklepach pracuja przypadkowi ludzie

Zauważyłem, że ludzie piszący odpowiedzi na forach nie mając żadnych konkretnych argumentów do przedstawienia, to czepiają się pisowni. Tak samo jak „porez”. Sam najpierw zerknij do słownika, bo myślenie Ciebie boli „żądać” i później poprawiaj innych. Jeżeli słowa "zaczym" nie słyszałeś to już nie moja wina, pewnie za młody jesteś. A instrukcja była do samego urządzenia, do AutoMapa nie dali jak postępować po włączeniu. Jak sam zauważyłeś „Założę się, że 10letni syn mojego sąsiada wiedziałby jak włączyć nawigację... Zapewne należało poszukać jednego guzika hehe...”, a Oni w sklepie i serwisie nie potrafili tego zrobić (to niech On stanie za ladą a Oni niech idą do piaskownicy). Czytajcie też ze zrozumieniem, napisałem wyraźnie NIE MOGŁEM URUCHOMIĆ NAWIGACJI, A NIE WŁĄCZYĆ JEJ. To jest wielka różnica, chociaż dla niektórych jedno i to samo. Tyczy się też „coq_roque”, który też ma kłopoty ze zrozumieniem tekstu i właśnie po takich też wypowiedziach jak Twoje, poziom na tym forum nie jest wysoki. Jeszcze co niektórzy nie dorośli do tego, że sprzedawca/czyni powinien/na mieć do klienta zawsze uśmiech i profesjonalnie obsłużyć.

Autor: romano (---.tepsalan.net.pl)
Data: 20-10-08 09:50

A instrukcja była do samego urządzenia, do AutoMapa nie dali jak postępować po włączeniu.

Nie ma instrukcji obsługi do automapy!!!
W ogóle Cię nie zrozumiałem, bo na początku napisałeś, że nie potrafiłeś włączyć urządzenia, a nie automapy...
a to jest dość duża różnica... Także nawet nie potrafiłeś określić problemu...

Idź sobie do media-expert i zobacz 10 navi i jak znajdziesz w jednej instrukcję do automapy to możesz się czuć wyróżniony... bo producent sprzę

sam jak kupowałem navi też nie miałem żadnej instrukcji!

Re: Sklep

Panowie i Panie użytkownik Porez to właśnie ten nie miły blondyn ze sklepu "Komputronik" o świętym imieniu (...), a panowie tacy jak SaneOne gooralek zenuak to jego koledzy z forum www.motone.pl !!!!! którego jestem bacznym "obserwatorem".

Żeby panie (...) Twój pracodawca zobaczył jak (...) s to by Ci go zabrał !!!

Więcej kultury do klientów sklepu !!!

kamill: wow, jesteś świetnie poinformowany ;)

BTW. dzięki za reklamę forum :)

---------------------------------------------------------------------------------------------------

sie ma internet to sie wie ;D
ehh te dzieci neostrady...
mape sobie kup, chociaz do tego tez by sie przydala instrukcja...

kamil
zaden z wymienionych nie jest moim kolega, takze poluzuj warkoczyk, nie jestem tez na tym forum

buheheheh no to fajnie :D

„coq_roque” jednak masz kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem, moja pierwsza wypowiedź. Napisałem wyraźnie „URUCHOMIĆ”, ale Ty widziałeś „WŁĄCZYĆ”. Jak zauważył „kamill” to jest klika powiązana z tym sklepem. Tak chcą bronić siebie i kolegi, że nie potrafią ich mózgi przetworzyć co jest napisane. Widzą to co chcieli by przeczytać. Sklep „KOMPUTRONIK” w Łomży nikomu nie polecam i nie będę polecał. Napiszcie komentarz na stronie internetowej komputronika, jeżeli jest chwalący sklep i obsługę to go pokażą. Jeżeli jest krytyka od razu wiadomość, „Twój komentarz w sklepie internetowym komputronik.pl,na temat produktu NavRoad NR410 + AutoMapa Polska + SD nie został zaakceptowany przez obsługę.” Podobno prawdziwa cnota krytyki się nie boi.

Wypierac sie kolegow:) ? ladnie, ladnie:)

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

Skoro nie jesteś z łomży to dlaczego robisz w naszym mieście zakupy???Tam skąd pochodzisz nie mogłeś kupic sobie nawigacji?Może uzyskałbyś fachową pomoc i nie miałbyś problemu.

Przeczytałem jeszcze raz cały wątek od początku (ale się nazbierało) i chyba wątek powinien być zatytułowany:

jestem "romano" upierdliwiec 1-sza klasa.

No bo ja nie rozumiem - sprzedano Ci sprawną nawigację (wystarczyło zarejestrować automapę), była jak sam piszesz propozycja reklamacji (to chyba znaczy mogłeś ją oddać) to po kiego grzyba ją mimo wszystko kupiłeś. Chyba każdy normalny klient jak mu nie pasuje to nie kupuje czegoś co nie działa. Ale może właśnie jest tak (znamy z opisu przecież tylko Twoją relację) byłeś wyjątkowo upierdliwym klientem i chcieli się Ciebie pozbyć ze sklepu.
Chybe, że wykręcili Tobie ręce, przystawili giwerę do główki i kazali zakupić, bo jak nie to ...

A na taki tok myślenia wpadłem po Twoich kolejnych postach - Boże jaką krzywdę mnie w tym sklepie uczyniono... Paranoja, pisać opinie szkalujące i odżegnujące od czci i wiary za to, że nie uruchomiono Tobie jakiejś pierduły (podkreślam Twoje słowa sprawnego sprzętu, który uruchomiło Twoje dziecie) , brrr ciarki po pleckach przeleciały jak sobie pomyślałem, że mógłbym z kimś takim mieć do czynienia.

Może faktycznie na następny raz jak będziesz coś kupował wejdź do neta, pogoogluj trochę i przygotuj się merytorycznie do zakupu chociażby cepa...

Co do postów o jakimś blondasku ze sklepu to ci, którym on pasuje powinni dać mu po ryju i tyle a bardziej cywilizowani poprosić jego szefa i zwrócić uwagę, że im się nie podoba jego facjata (albo skarpetki ma nie od pary) - takie odniosłem wrażenie, że o to chodziło a nie o znajomość tematu.

Podsumowując nadal nic konstruktywnego z tej dysputy nie wynika, a wpisów o zupełnej niekompetencji personelu tego przybytku też jakoś nie ma.

Pełny obraz będę miał jak sam skorzystam z tego sklepu bo tutaj nadal nic nie wiem.

Do romano - nie pogrążaj się bardziej człowieku ...

Tytuł powinien brzmieć „Wazeliniarze sprzedawcy łączcie się.”

"ROXXOT" zakupy to ja mogę robić gdzie mi się podoba, nie będziesz mi wybierał miejsca.

"buzzer" dużo słów a mało tekstu, następny koleś sprzedawcy który go broni za wszelką cenę. Myślenie zostaw innym, bo myślenie nie jest Twoją mocną stroną. Kupiłem nawigację bo mi się spodobała i dlatego też, że sprzedawca powiedział „Wystarczy włączyć nawigację i będzie działała”. Zapytałem się sprzedawcy czy trzeba zarejestrować, jego odpowiedź brzmiała NIE. Dla pewności sprzedawca wysłał mnie do serwisu na dole i pan serwisant po uruchomieniu stwierdził, że karta SD jest uszkodzona. Dostałem drugą kartę SD (czystą) od sprzedawcy i wysłany do serwisu, gdzie serwisant doszedł do wniosku, że to mogę sobie sam naprawić i nie ma po co zostawiać. Kartę oddałem sprzedawcy i nie byłem upierdliwy jak Ci się wydaje. Że nawigacja jest dobra dowiedziałem się dopiero po pewnym czasie. Nigdzie nie ma moich słów, że nawigację uruchomiło moje dziecie. Gdzieś to wyczytał? Już nie raz tu stwierdziłem myślenie nie boli, u Ciebie jednak boli. Twój cytat „Co do postów o jakimś blondasku ze sklepu to ci,< którym on pasuje powinni dać mu po ryju> i tyle a bardziej cywilizowani poprosić jego szefa i zwrócić uwagę, że im się nie podoba jego facjata (albo skarpetki ma nie od pary) - takie odniosłem wrażenie, że o to chodziło a nie o znajomość tematu.” Przeczytaj jeszcze raz co jest zaznaczone i pomyśl przed pisaniem. Niekompetencja personelu tego sklepu jest taka, że sprzedając towar powinni zapewnić fachową pomoc (tym bardziej serwis). Zresztą płacę i wymagam, jak każdy normalny klient. A pogrążyć to sam to zrobiłeś tymi Swoimi wypocinami. „buzzer” MYŚL MYŚLENIE NIE BOLI a nie bez wazeliny wchodzisz sprzedawcy w pewne miejsce.

No oczywiście tak myślałem i się nie pomyliłem - gościu jesteś pieniaczem i tyle. Wszędzie widzisz spisek przeciwko Twojej osobie, nie masz chyba nic ciekawszego do roboty. Dla Ciebie każdy kto ma odmienne zdanie to od razu kolega sprzedawcy, jego kuzyn albo sam sprzedawca. Ja nie jestem sprzedawcą w tej ani innej branży ale nie chciałbym naprawdę mieć z Tobą do czynienia na jakimkolwiek "gruncie". Z Twoich wypowiedzi zaś wyszło, że uruchomienie było dziecinnie proste i ja to napisałem jak metaforę bardziej bo coś tam o dziecku w postach było...
Zacząłeś wątek i pytasz się na ogólnym forum co inni sądzą o tym sklepie a potem się czepiasz - jeszcze raz się zastanów nad sobą albo weź jakieś tabletki czy cóś.

Nadal jednak zastanawijące jest po co kupowałeś niesprawny w Twoim mniemaniu towar? No chyba po to, żeby mieć pożywkę do takich dyskusji...

Kończę i nie będę już wiecej z Tobą dyskutował bo jak widzę dociera do Ciebie tylko prawda, którą sam głosisz.

„buzeer” pieniaczem to jesteś Ty. Takie bzdury wypisujesz jakbyś nigdy nic nie kupował w sklepie i wydaje Ci się, że każdy powinien się znać na wszystkim co kupuje. A Tobie radzę odłóż te prochy co bierzesz, bo Ci mózg przeżarły i czytaj uważnie co inni piszą to może dojdziesz do meritum sprawy. Nadal jednak zastanawiające jest po co Ci rozum jak nie potrafisz z niego korzystać? No chyba po to, żeby mieć pożywkę dla bakterii. A z Ciebie znajomi mają niezły ubaw.
Żegnam ozięble i myślę, że słowa dotrzymasz, i nie będzie więcej Twoich wypocin tutaj.

romano: może faktycznie lepiej było kupić mapę, a nie się czepiać do czegoś, co Cię przerasta ;)

A nie dalo sie zwrocic tej nawigacji ? Skoro facet w serwisie stwierdzil, ze jest uszkodzona to dlaczego nie zadales zwrotu gotowki ?

„SaneOne” Ciebie przerasta logiczne myślenie, to dlatego wypisujesz takie bzdury. A mamusia Ci pozwala tak długo przy kompie siedzieć i tornister spakowany do szkoły?

„F Qurfe Skuteczny” ależ odkrycie zrobiłeś. Długo nad tym myślałeś? Przeczytaj wszystko ze zrozumieniem i dopiero zabieraj głos. Ale powtórzę Tobie, nawigacja była dobra, tylko serwisant stwierdził wadę karty SD.

Czlowieku skad u ciebie tyle jadu !! Ja tylko zadalem pytanie, nie musiasz mnie besztac, zrobilem ci jakas krzywde ?

Najpierw pomyśl później zadawaj pytanie, nie po to kupowałem nawigację żeby ją oddawać. Przeczytaj posty które bronią sprzedawcę to tam zobaczysz ile jadu jest, nawet się trafił jeden co w sklepie podobno nie był a tak broni sprzedawcę. Dlatego reaguję na niektóre posty może bardziej nerwowo. Każdy normalny człowiek idąc do sklepu nie będzie dowiadywał się jak urządzenie ma działać, jak niektórzy sugerowali. Zdaję się na sprzedawcę żeby fachowo doradził i pomógł w razie problemu. Po kumplach sprzedawcy widać, że Oni sprzedając towar nie muszą na niczym się znać, to klient powinien wiedzieć jak uruchomić urządzenie i może jeszcze objaśnić sprzedawcy działanie. Niekompetencja pracowników sklepu i serwisu jest taka, że nie potrafili udzielić fachowej pomocy. A teraz czekam jak znów kuple sprzedawcy zaczną mnie obrażać i pisać, że się z nim nie znają. Bo na przykład ja nie znając kogoś nie wpadam w taką furię żeby go aż tak bronić, każdy może krytykować nie odpowiednie zachowanie sprzedawcy.

"Autor: romano (---.tepsalan.net.pl)
Data: 21-10-08 11:15

„SaneOne” Ciebie przerasta logiczne myślenie, to dlatego wypisujesz takie bzdury. A mamusia Ci pozwala tak długo przy kompie siedzieć i tornister spakowany do szkoły?"

o co ci w ogóle chodzi człowieku?
masz do mnie jakiś problem?
jeśli tak, to możemy się spotkać w 4 oczy i sobie go wyjaśnić, a jak nie, to zamilknij, bo mnie irytujesz...

Jak Cię tak drażniło zachowanie sprzedawców, to trzeba było nie kupować tej nawigacji w Komputroniku, tylko iść do innego sklepu...

Sam zacząłeś;
romano: może faktycznie lepiej było kupić mapę, a nie się czepiać do czegoś, co Cię przerasta

Zresztą za młody jesteś i życie jeszcze przed Tobą, jak dorośniesz to zrozumiesz o co w tym wszystkim chodzi. Życzę Tobie przy zakupie jakiegoś urządzenia co nie będziesz wiedział jak uruchomić takiej fachowej obsługi jak ja miałem. A tak na marginesie to Wy zaczęliście czepiania się mnie, ja nikogo z Was nie zaczepiałem. Dlaczego nikt ze sklepu się nie odezwał, czy wiedzą, że popełnili błąd. Tylko sami adwokaci ich. W cztery oczy porozmawiaj sobie z kolegami z piaskownicy, bo ja wyrosłem już z tego.

ja jak nie kupilem sobie telefon bez instrukcji, to sciagnalem z netu :]
moze Ty i dobry czlowiek jestes, ale mysleniem nie grzeszysz :D

Ten który myśli;
666; ja jak nie kupilem sobie telefon bez instrukcji, to sciagnalem z netu :]
moze Ty i dobry czlowiek jestes, ale mysleniem nie grzeszysz :D

Jak nie kupiłes telefonu bez instrukcji, to po co ściągałeś z netu? Następny z pokolenia piaskownicy.

hehe dobre to jest ;)

Mamy nową gwiazdę na forum. Nazywa się romano. Ty gościu nudzisz się w pracy, czy może zarabiasz na życie pisaniem tych postów?

Niedługo będzie to "forum romanum"?

„saddam” do Ciebie tak późno dotarło, że zarabiam na życie odpisywaniem takiemu idiocie jak Ty i Tobie podobnych. A wszystkich wazeliniarzy sprzedawcy mam gdzieś. A forum możesz sobie nazwać jak chcesz, może nawet być palanty Łomżyńskie (chociaż większość ludzi jest porządku).

Ty chamie, ja do ciebie grzecznie i z humorem, a ty mnie od idiotów wyzywasz?
Już się ćwoku zawszony więcej do ciebie nie odezwę.
Przyznaję, że zapomniałem o starej zasadzie: "Nie dyskutuj z debilem bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
Uważaj na zdrowie biedaku, bo zaraz zaczniesz żygać żółcią!

PS. Halo, halo jest tu może jakiś admin?

Twoja wypowiedź w stosunku do mnie też była chamska, to ja musiałem się zniżyć do Twojego poziomu. Poczytaj moje wcześniejsze wypowiedzi i mam już dość takich chamskich uwag jak Twoje. A do mnie nie musisz się odzywać. Doświadczenie mam lepsze jak nie jeden co tak broni sprzedawcy. Idź do mamusi na skargę.

"No comments'', exactly just like I said before...

O saddam zostal tak samo potraktowany jak ja, zbesztany jak kon dorozkarski ;) Jak romano zachowuje sie tak samo na zakupach jak na forum to pieczywo na sniadanie kupuje zapewne co dzien w innym sklepie, albo z 50 km od miejsca zamieszkania ;)

rOMANO tY UJU, JEZDEM KOLEGOM I WAZELINIAZOM.
WON HAMY I K>UUTASY Z TEGO FORUMA.
rOMANO SWANCU NAIPIERW SAM POMYSL. A POTEM PISAJ.
ZIMY SOM ZIMNE B O W LATO NIE PALOM W PIECU -= ŁO MATKO.
A KUZDEN DOSTANIE PO CHOMIKU ALIBO PO DUP.IE

rOmAnooo dawaj

nuuuuda

F Qurfe Skuteczny jeżeli ubliżacie komuś nie oczekujcie pochwał, zniżyłem się do waszych wypowiedzi. A jeżeli tak się troszczysz o mnie to może Ty będziesz mi robił zakupy, wtedy nie będę musiał jeździć 50 km. od domu po pieczywo.

stender na Twój bełkot to wcale nie będę się wysilał żeby coś opowiedzieć, nie mam zamiaru aż tak nisko się zniżać (chodzi o Twój poziom). A tak ogólnie to nie krzycz, nie pasuje na forum.

Ło jezd mOj IDOL!!!

F Qufe Skteczny paTrzaj oN zap.ie.ERdala po Te buly 50 kilOsow.

Ludziska mogl kupic w Media Markt ALE - nie wpuscili - ciekawe czemu?

rOMANo cwoku jeszcze nie doszedles jeszcze do tego ze jestes tym jedynym klientem (patrzec pierwszy wpis)?

Pisaj dalej niechaj Bal trwaaaaaa

stender Ty chyba z Kurpi pochodzisz, Oni podobno mają rozum do 12 bo po 12 już nie. Chociaż w Twoim przypadku czy przed czy po 12 to i tak brak rozumu. Jak ja byłbym taki głupi jak Ty to własną pięścią bym się zabił. Ojciec Twój żeby wiedział co zrobi to by fujarę wbił w ścianę, lepszy pożytek by miał. Miałby gdzie kapelusz powiesić.

hEja bAranie rOOOmano.

Dopierom sie obUdzilem i na samo Ranne poWitanie piekne sLowa od TROLLA.

PEwnie ze bymsie zabil Ale nie Mam recOw ino nogaMi klePam.

tY glAbie mySlam cala NOC i wiEm po co NAWIA - tY siUrku jakos po te BULY musiSZ doJEChac.

AAA od Rodzinu ci WARA tEpoto jaK co To na Razie saM pokazujesz co za pRzodkOw miales.

stender z samego rana i znów taki bełkot, żeby w Polsce była eutanazja legalna to ojciec i matka dawno by Tobie załatwili. A tak to piją od rana do wieczora żeby gorycz porażki zapić (po Tobie).

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org