poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
gdzie są najsympatyczniejsze sprzedawczynie?

W którym sklepie są najbardziej miłe sprzedające a w którym nie?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: gdzie są najsympatyczniejsze sprzedawczynie?

Na pewno sklep WITPOL na osiedlu Południe. Dziewczyny są bardzo miłe. Pozdrawiam je!

BARDZO PRZYKRY TEMAT. Zeby byc zauważalnym nietrzeba zadawac glupich pytan, kogo obchodzi gdzie kto najmilszy... ja patrze na towar jaki wybieram ze sklepu a nie najakies tanie ekspedientki. Obsluga moze nawet chodzic nosem po podlodze , aby mieli produkty w sklepie.

zycie

Też tak myślę,że w Witpolu.Są miłe i uczynne.Nie wiem czy akurat wszystkie co do jednej,ale napewno większość.A to na prawdę dużo,aż chce się robić tam zakupy:)

w Farmerze są dużo milsze panie i dużo czyściej jest właśnie w Farmerze,jedynie kierowniczka jest nie miła w Frmarze,wrrrrrr

ALE DLA WAS KOBIETY TO FAJNIE JEST WALKOWAC TEN SAM TEMAT 100 RAZY, TRZEBA wPROWADZIC W KONCU ZAKAZ PLOTKOWANIA W MIEJSCACH PUBLICZNYCH !! ANIE ZAKAZ PALENIA PAPIEROSOW !!

zycie

Nie,bardzo się mylisz GANS.Widocznie nigdy się nie spotkałaś(eś)z niemiłą,lekceważacą i zarozumiałą obsługą.Ja miałam się okazję przekonać i było mi bardzo nie przyjemnie.A tak właściwie to nikt ciebie nie prosi tu o pisanie skoro uważasz że to przykry temat,ja myślę że każdy temat jest dobry aby podzielić się uwagami i spostrzeżeniami.W końcu od tego jest forum.A tak wogóle nie musisz pisać : TANIE EKSPEDIENTKI,bo to może kogoś urazić! To świadczy o twoim braku kultury

Do GANS : To po co włazisz na kobiece fora.Zajmij się męskimi

W sklepie Alex na ul.Woj.Polskiego161e.

w hali targowej w takim małym sklepie z ciuchami dziewczyny sympatyczne.

a ja powiem ze w aleksie na łomżycy jest jedna pani taka wysoka i dobrze zbudowana i jest niemiła w stosunku do ludzi tacy ludzie nie powinni obsługiwać ludzi bo to odstrasza klientów

a moim zdaniem najmilsze sa sprzedawczynie w "bałaganie" :)) dla niekumatych to sklep niedaleko ekonoma =) pozdro

Sprzedawczynie w "Biebrzy" są bardzo sympatyczne :):)

do anna1979 - najpierw sama badz miła dla innych a potem tego żadaj od innych, juz ja wiem jacy to ludzi potrafia byc mili dla sprzedawców , traktujac ich jak swoich słuzących i conajmiej o 2 klasy niższym poziomie od swojego!!
wiem bo juz kilka lat w handlu pracuje !!

p.s usmiechnij sie do sprzedawcy a on usmiechnie sie do ciebie bo ty przyszłas dla przyjemnosci a on lub ona jest w robocie !!

Popieram. Bądź człowiekowi po prostu człowiekiem, na pewno odpłaci Tobie tym samym. :)

Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.

Do SZALONY PALACZ : a na jakiej podstawie ty myślisz że ja jestem nie miła do sprzedawczyń..?Wręcz przeciwnie.W każdym zawodzie należy być miłym,nawet jeśli jest się zwykłym urzędasem.A to że zadałam pytanie gdzie są najsympatyczniejsze sprzedawczynie to już jest z zupełnie innego powodu.

dla mnie najmilsze to te kture sie nie wtroncajo co hwile: "w czym moge pomuc? a moze jednak pomoge?"

jedyny prawdziwy jasio :}

W witpolu są bardzo miłe panie,natomiast w sklepie na wyszyńskiego z odzieżą dziecięcą nuova... ,pani która tam obsługuje jest nie sympatyczna

aniaa11

w Kisielnicy, w gospodarstwie agrosturystycznym.

...

jasiu_smietana skoncz te wygłupy z "polską" pisownią bo to aż oczy bolą..

Po przeczytaniu postów pania Ani od razu widać jaka jest ona miła w stosunku do innych ludzi:) Jak jest się samemu taką niemiłą osobą to nie należy wymagać od ludzi uprzejmości.

Ty petronelcia też do miłych osób nie należysz :)zamiast wypowiedzieć się na temat krytykujesz innych.

w czesku jest bardzo mila obsluga... jak nie jest na.je.bana to moze uda cos ci sie zamowic :]

Sezam!!!! tam za nim podejdzie ekspedientka to szlak człowieka trafi...a jest tam jedna taka sprzedawczyni co do staruszkow jest strasznie nie miła i opryskliwa pewnie dlatego,że staruszki sa wybredne

szalony palacz c.o.
słusznie zauważyłeś ludzie przychodząc do sklepu niejednokrotnie zachowują się lekceważąco wobec obsługi a żądają uśmiechu i ciągle dobrego humoru.
Więcej uśmiechu a świat będzie piękniejszy.
Pozdrawiam

Takie czasy nastały, że jak chcesz z kim mądrym pogadać, musisz rozmawiać sam ze sobą.

— Sokrates

A teraz wszystkie sprzedawczynie pisać o sobie jakie jesteście miłe. Please!

Też właśnie widzę że tu same sprzedawczynie zaczęły pisać..zero samokrytyki..

A gdzie są najładniejsze dziewczyny w sklepach?:)

Bubero

BJEDROńKA JEśT NAJFAJNIESZAAAA TAM panie śią ciullll kochjammm jemmm

A w Polo?

Myśle ,ze najmilsze i najatrakcyjniejsza Panie są w burdelu.

Pomysłowo.

A może, gdyby przed wydaniem każdego paragonu w sklepie,klient miał obowiązek ocenić pracę ekspedientek,a One same byłyby rozliczane z tych opini(za i przeciw) kupujący byliby wreszcie zadowoleni?Chociaż bardzo wątpię-tak jest jak ktoś nie ma większych zmartwień.

No super temat był o najprzyjemniejszej ekspedientce, teraz jest o atrakcyjnej, więc może wybierzemy miss ekspedientek, a co do tematu mieszkam przy Starym Rynku więc co do zakupów śmiało wchodzisz do Sezamu, i co do starszych pracownic na pewno nie ma problemów, są miłe i uczynne, któraś z młodszych, świeżych na pewno może się zagubić, wiadomo, pierwsza praca czy nowy sklep. Jak coś chcę zjeść na ciepło również bar w hali targowej na rogu. Wybór niewielki, ceny takie same jak wszędzie, ale bynajmniej czysto i miło. Niegdyś do hamburgera również w hali wzięłem sobie piwo w niby "firmowym'' sklepie browaru, lecz szczerze powiem, ceny takie same jak wszędzie a obsługa nieprzyjemna, wręcz opryskliwa. Tym się różnimy od zachodu, że tam jest kultura i dystans do klienta, a ta pani nie ma ani jednego ani drugiego. Pozdro.

czasami w sklepach sprzedawczynie wciskają nieświeży towar.W firmowym sklepie mięsnym Mo....dy przy szkole podst.nr 7 kupiłam lepiącą się wędlinę i śmierdzące kości na zupę..Dopiero jak wrociłam do domu to zobaczyłam co kupiłam..

ALE JAK,ZUPE ZJADłEś Z TYCH KOśCI??

nie,nie zjadłam.od razu poszły do kosza! a ty byś zjadł??

Wiekszosc dziewczyn z marketu Witpol na ks. anny. Bardzo mile i sympatyczne. Pozdrawiam je.

Zgadzam się z ludzmi twierdzącymi,ze w WITPOLU są dziewczyny bardzo miłe.Jednak nie mozne powiedzieć tego o Paniach pracujacych w FARMERZE-raz poprosiłam Pania o zważenie ciastek-najpierw zapytałam ja czy są świeże-odpowiedziała,ze tak.Zważyła mi je-ja poszłam do kasy,zapłaciłam i w domu otwieram torebkę-a tam ciastka tak twarde,ze nie mogłam ich ugryźć.Obsługa do kitu:)
Pozdrawiam rybka

to tak samo na stoisku z ciastkami w stokrotce! Ostatnio kupiłam tzw"malinki" (takie kruche ciastka z kremem).Okazały się stare,twarde i brzuch mnie po nich bolał.Ponadto obsługująca tam pani w średnim wieku sprawiwła wrażenie "wzniosłej matrony"..Chciałam iść i jej zwrócić te ciastka,niech sobie sama łamie na nich zęby..;)

A ty gdzie pracujesz chętnie skorzystam z twojej miłej obsługi .???????????????????????????????????????????????????????

ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS

Ja jestem klientka większości sklepów w Łomży i nie narzekam.Jestem zawsze mila dla pan ekspedientek,które pracują ciężko.Zadam pytanie wszystkim obgadującym,CZY WY JESTEŚCIE MILI?rzucacie paragony gdzie popadnie,produkty spożywcze kładziecie na rękę bo się nie chce wziąć kosza,bułki tez macacie sami,mogłabym jeszcze wyliczać....Widzę ze anonimowo macie wiele do powiedzenia,GRATULACJE!!!

bo tylko anonimowo można napisać prawdę!!!

Bardzo miła jest pani w sklepie cukierniczym przy dworcu . zawsze uśmiechnieta i Zawsze da największe ciacho :D

chcecie zostac miło i szybko obsłużeni? zapraszam do nowego sklepu na kazańskiej, maximix.

gratuluje, jeśli dotrwacie i wyjdziecie stamtąd z produktem, po który przyszliście. byłam tam dwa razy i za każdym razem spędziłam chyba z pół godziny w oczekiwaniu na kasjerkę,aż łaskawie podejdzie, a nawet jak już się zjawi, to co z tego, skoro nie umie obsłużyc kasy, albo nie zna kodów na towary. nie wiem z reszta po co te kody, skoro są laserowe czytniki.

ahh, zapomniałam, że nie umieją ich obsługiwac szanowne panie.

porażka.

Jestem codziennie w sklepie K1 na Śniadeckiego.
Tu panie które obsługują są i miłe i ładne i przyjemne.
Wpadła mi w oko zwłaszcz taka jedna blondynka.
Zawsze staram się jej o coś tam zapytać.
Pozdrawiam ją i inne jej koleżanki -
mam nadzieję, że się domyśli o kogo chodzi.

w Witpolu ma się rozumieć, kobiety są miłe i piękne

zgadzam sie z tergus w k1 robie zakupy juz bardzo długo i panie sa naprawde bardzo miłe i pomocne jednak jest jedna pani z działu warzyw ktora jest bardzo niemiła az nie chce sie kupowac sprawia takie wrazenie jak by gdzies sie spieszyła dziwi mnie ze jeszcze tam pracuje ale niestety zawsze znajdzie sie czarna owca i chce dodac ze ja jestem wyrozumiała i szanuje i doceniam prace drugiego człowieka sama rowniez pracuje w tym zawodzie lecz nie wyobrazam sobie takiego zachowania

olivia

Co do tych NAJBARDZIEJ NIE MIŁYCH to jedna taka pani obsługuje w 54, taka młoda blondynka z krótkimi włosami, często ma włosy w kucyku. Mój brat był świadkiem jak jeden z gości zamawiał 4 piwa, a ona podała 3, na co klient powtórzył grzecznie że prosił o 4 , a wówczas ta "przesympatyczna" pani oburmuszyła się , nakłapała dziobem jakichś totalnych bzdur no i podała to piwko... w dodatku mówiła to wszystko z wielką agresją :/ Wygląda na to , że chyba pracuje tam za karę heh Na miejscu właścicieli lokalu bym ją od razu zwolnił... Jeden z moich znajomych na nią także narzekał, więc po prostu chyba nie nadaje się do tej pracy.
Ja co prawda nie miałem jakiejś niemiłej sytuacji z tą panią, ale ogólnie wzbudza ona mało przyjazne odruchy.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org