Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Idioci na forum |
Skąd na naszym kulturalnym do niedawna forum wzięły się wszelkiego rodzaju "niedorozwinięte formy artystyczne" typu "TUKAC", "20 Z GÓRKI", "nazis", "vivez" (który przekracza wszystkie normy) i wielu innych? Może rozwiązaniem będzie stworzenie oddzielnego forum dla nich ("Piaskownica")? Drogi adminie, błagam Cię - blokuj takich imbecyli a ich posty kieruj do /dev/null. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Idioci na forum |
Ale Cię teraz wszyscy zjadą.
|
|
dziki: To, że mnie zjadą, kompletnie mnie nie obchodzi... Chętnie słucham krytyki ludzi, którzy mają coś mądrego do powiedzenia - wspomnianym ludziom napewno to nie grozi... Pozdrawiam
|
|
Skąd na naszym kulturalnym do niedawna forum wzięły się wszelkiego rodzaju "niedorozwinięte formy artystyczne" typu "TUKAC", "20 Z GÓRKI", "nazis", "vivez" (który przekracza wszystkie normy) i wielu innych? Może rozwiązaniem będzie stworzenie oddzielnego forum dla nich ("Piaskownica")? Drogi adminie, błagam Cię - blokuj takich imbecyli a ich posty kieruj do /dev/null. mozesz blizej okreslic o co chodzi ? bo chyba nie jestem w temacie jestem pelen podziwu dla pewnych osob. n/c . its very intresting :P pozdro mokotow i goclaw :)
|
|
TRUKAC: chodzi mi o Wasze posty i tematy (niektóre dzięki bogu zamknął admin). Ty, TRUKAC, powinieneś być jak najbardziej w temacie - post pt. "KOMENTARZE REDDSA PO MOICH WYPOWIEDZIACH" jest Twojego autorstwa, podobnie jak część jego zawartości. Zamiast pisać pierdoły, w nosie sobie pogrzeb... Pozdrawiam
|
|
ok przyznaje, te tematy byly bez sensu, no ale chcialem pokazac tylko jak niekture osoby odnosza sie , jesli wypowiesz sie w negatywny sposob do ich postow, nie powiesz mi chyba ze co do postow zwiazanych z tematem internetu mam bledne pojecie ??? a w nosie jak ci sie nudzi to sam sie podrap bo ja mam ciekawsze zajecia ^ zapraszam na mojo www: www.clanrk.prv.pl jestem pelen podziwu dla pewnych osob. n/c . its very intresting :P pozdro mokotow i goclaw :)
|
|
Mrs chyba taki temat to raczej powiniene bezposrednio wyslac przez mail do admina, a ty piszesz go otwarcie na forum i podsycasz tym to zeby ludzie dalej walili glupoty..
|
|
Wybaczcie, ale ja uważam, że powinniśmy dyskutować o problemach, bez wycieczek osobistych (tym bardziej oceniajacych człowieka). Inaczej kazdy może nam zadać pytanie: od kogo masz prawo i jakie kwalifikacje oby oceniać innych? Jeśli podyskutujemy o problemach- to bedzie sprawa czysta i nikt nie będzie obrażony. Myslę jeszcze, że pytać można o wszystko, natomiast nie zawsze musimy podejmować dyskusję. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Zbych
|
|
Popieram zdanie Zbycha. Takie forum bez ograniczeń dostępu to swoisty HydePark. Można mówić wszystko i wszystkim w ramach ograniczeń przedstawionych przez właściciela portalu: "Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane." Istnieje jeszcze granica dobrego smaku - wulgaryzmy, obsceniczność i inne takie już dawno zostały przez forumowiczów uznane za niemile widziane. Jeśli mówimy zaś o tematyce poruszanych wątków - to (wg mnie) "Róbta co chceta!" Ktoś chce napisać wątek na temat: "Wycisnąłem dzisiaj dwa wągry!" - niech pisze, kto będzie uważał ten problem za godzien uwagi przeczyta, a może nawet skomentuje. Dla Ciebie nie jest nic wart, nie zaglądasz. Dla nikogo nie będzie nic wart - zniknie z listy bardzo szybko - poleci w dół przyciśnięty wagą innych postów! --- PGG
|
|
Piotrze, właśnie o te granice mi chodzi... Pozdrawiam
|
|
...na forum nigdy nie zabraknie imbecyli nic nie zdziałacie...
|
|
Zgadzam się z XtraVertem. Jest wiele miejsc i sytuacji w życiu, gdzie mówić swobodnie nie wolno. Miejmy nadzieję, że sieć takim miejscem nie będzie.
|
|
a dlaczego ? TY BĘDZIESZ OKREŚLAŁ O CZYM MOZNA DYSKUTOWAĆ O CZYM NIE?. Pasja
|
|
A tak w ogóle to : CO SĄDZICIE O RADIU??? _____________________________- ... & vice versa!
|
|
...moje RADIO ma za duże pokrętła...! --- Iota Geminorum
|
|
forum jest dla wszytskich... ilez razy mozna to powtarzac.. Mrs Ty zas moze powinienes zmienic forum, bo tu wyraznie zawyzasz poziom..
|
|
Cóż trudno się nie zgodzić. Przyczym trzeba zauważyć, iż nie długo nikt nic czytać i komentować nie będzie jesli poziom forum się opuści.
|
|
ALE CO SĄDZICIE O RADIU??!!?!! ____________________________- ... & vice versa!
|
|
Ja jestem nowy, ale postaram się nie dawać imbecylskich komentarzy. Yo
|
|
Pytanie do tych ciągle piszących głupoty: kim wy jesteście i czy tak naprawde jesteście zdolni do napisania tutaj czegoś mądrego? Proszę bardzo połączcie siły i działajcie np. panowie noe, bartez, Kosmos. Jeśli jesteście odważni w necie to prosze stworzyć np. jedną, mądrą wypowiedź, poprawną pod każdym względem. Usiądźcie na spokojnie we trzech, może razem się Wam powiedzie (ewentualnie poproście Panią z języka polskiego, żeby sprawdziła). Życząc powodzenia (hih!) Pozdrawiam
|
|
oj Mrs wybacz ale ty bedziesz chyba tym czwartym. Pa Pasja
|
|
Pasja poczytaj inne tematy na forum, a zauważysz ironiczny i wręcz prześmiewczy charakter mojego posta... Pozdrawiam
|
|
Szczęść Boże, Forumyśliciele! Fenomenolog Roman Ingarden w "Książeczce o człowieku" zamieścił esej pt. "O dyskusji". Abstrahując od metafizycznych przekonań Forumniaków, z których część wierzy, a mniejsza połowa (nie)wierzy, warto poglądy filozofa poddać ocenie Wierzących w Kulturę i Ateistów Słowa. "Ironiczne i wręcz prześmiewcze" sformułowania ex definitione nie są dosłownie i grubiańsko podane, ponieważ ordynarne, wulgarne, agresywne i obraźliwe określenia, wyrażenia, zwroty czy frazy niwelują intelektualną przestrzeń, w której może swobodnie poruszać się Wolna Myśl. Wolna, czyli nieskurczona, niezamknięta jak ślimak dotknięty chirurgicznym skalpelem. Bliższy jestem ekstrawertycznym chłopcom, którzy apelują o Wolność Tego Forum, niż introwertycznym krytykom Naszych Braci Mniejszych. MRD WJP P.s. Dżdżownica na czczo przeżuwała tajemnicę podziemnej zagadki... "Światełko w tunelu" - to był jej kaganek... (cdn.)
|
|
MrS a kogo Ty z siebie robisz pisząc takie posty? Mówisz, że chętnie posłuchałbyś krytyki od kogoś "mądrzejszego", zastanów się nad tym co napisałeś wyżej i potem praw o mądrościach... "Odważni na necie" to chyba Twoje słowa. Jesteś taki sam odważny, dlaczego tak napisałeś? _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
Mój post wznawiający ten temat to zironizowana wersja słów Noego z postu "Krytyka na forum". Polecam lekturę... I jak zwykle cytat z piosenki K. Staszewskiego: "A to nie moje są słowa, a to legenda ludowa..." Pozdrawiam
|
|
A COŚ SĄDZICIE O RADIU ?!?!? ___________________________________ ... & vice versa!
|
|
JUż JEST JEDEN DEBIL...MrS PEJA I NIE ZMIENIA SIE NIC.......
|
|
wiesz MrS do grona wymienionego przez Ciebię dodałbym PEJĘ - jego bzdurne i pełne błędów posty naprawdę potrafią zniesmaczyć człowieka. Pozdro for all Ave
|
|
MrS, podziwiam Cię, że chcesz (może masz dużo wolnego czasu) odpowiadać na te (nie wszystkie) bzdurne komentarze. Na Twoim miejscu poprawiłabym opadłe szelki i poszła napić się dobrej kawy... Może to szok powakacyjny tak się u ludzi objawia ?
|
|
Dziś a raczej wczoraj poznałem osobiście MrS ... Jest naprawdę w porzo gość Porozmawialiśmy sobie wyjaśniiśmy pewne kwestie ... Może będziemy razem wspólpracować ....? pozdrawiam Tiger
|
|
MrS słuchaj przemiły przyjacielu na tym forum na głupotę odpowiadam głupota. Nie ma pretensji do Ciebie jak do człowieka (do Twoich ułomności albo wyglądu) tylko czytając te forum przez dłuższy czas zauważyłem że ty zamiast wypowiadać się na temat jedziesz swoimi tekstami po osobie ponieważ ona wyraziła inna opinie. Najlepiej to pewnie byś z chęcią dał jej w mordę bo on myśli inaczej niż ty, a co do odwagi w necie gdzie mam Ci ja jeszcze pokazać twierdzisz ze się boje Ciebie ? Takich krytykantów w dupie mam... bo zemną twarze szczere. *************************** Teraz po uszy w tym wszystkim tkwisz Jak nie wiesz to lepiej śpisz Zamknij mordę, albo w język się gryź To potem milczenie okaże się złotem Mój cały skład ma dwa ważne loga Pierwsze szanuj przyjaciół, drugie deptaj wroga
|
|
Tiger mam nadzieję, że będziemy współpracować :-) Kosmos może też chcesz wziąść udział w jakimś spotkaniu "na żywo"?. Dużo łatwiej jest wtedy normalnie pogadać. Idziesz dzisiaj na prowokację do księgarni? Pozdrawiam
|
|
heh zastary jestem na to *************************** Teraz po uszy w tym wszystkim tkwisz Jak nie wiesz to lepiej śpisz Zamknij mordę, albo w język się gryź To potem milczenie okaże się złotem Mój cały skład ma dwa ważne loga Pierwsze szanuj przyjaciół, drugie deptaj wroga
|
|
W pełni popieram punkt widzenia MRS, wystarczy przeczytać wierszyk u kosmosa i wszystko jasne !!!!!!!!!!!! a co do piero wypowiedzi bateza, bumbokda i peja(celowo zniekształcam ksywe ostatniego bo to plagjat!!!!)
|
|
oj AMik :D heheh *************************** Teraz po uszy w tym wszystkim tkwisz Jak nie wiesz to lepiej śpisz Zamknij mordę, albo w język się gryź To potem milczenie okaże się złotem Mój cały skład ma dwa ważne loga Pierwsze szanuj przyjaciół, drugie deptaj wroga
|
|
Widzisz Kosmos...dla niektórych (czyt.AMik) metafory są zbyt zawiłe, by można było w pełni pojąć ich sens ...i po coś ten "wierszyk" se chłopie dopisał? ...heh!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |