Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
? |
ML nie bylo z rana.skorzystal na tym rektor.ostatecznie jak zwykle skorzysta bialystok,ale mi to jest juz jak zwykle wszystko bardzo jedno _________________________________________ Porzucmy ten denny lokalny patriotyzm - Białystok i tak jest we wszystkim lepszy. Via Baltica przez Białystok
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ? |
o co ci biega ?????? dobrze se czujesz pseudo śledziu!!!
|
|
oni jechali na rowerach!!
|
|
Też nie rozumiem o co Tobie "mi tam wszystko jedno" chodzi. Ale i uważam,że się nie mylisz - moim zdaniem - z via Baltici przez Łomżę nic nie będzie. Bo Łomży trzeba jednego młodego silnego człowieka,który nie maczał jeszcze palców w jakieś interesiki,który byłby niezależny i miał jasno sprecyzowany cel swojego działania, a nie sterty dziadków i ludzi w średnim wieku - każdy z innej parafii - którzy zamiast zająć się tym,co leży stricte w ich zakresie - szukają wszelkiej sposobności by uszczknąć coś dla siebie_ kosztem oczywiście tego (bo skoro jest zysk to strata też musi być),że droga ekspresowa przebiegać będzie przez białystok, nie przez Łomżę. Swoją drogą jestem pewna,choć to może zbyt optymistyczne stwierdzenie_ że droga ekspresowa przez Łomżę wybuduje się sama, o ile interes ogółu przedłożymy nad interes własny
|
|
taaak ja jestem pewny że te rowery miały kwadratowe koła 0_o
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |