Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Powiedzonka z filmów |
Agent 007 {Tomorrow Never Dies} Moneypenny: - Proszę nie pytać. M: - Proszę nie mówić. Admirał Roebock: - Z całym szacunkiem, M, ale chyba brak pani jaj. M: - Dlatego do myślenia używam głowy=) {Tomorrow Never Dies} Bond: - Byłaś dobra z tym hakiem. Wai Lin: - Dorastałam w trudnych warunkach. Ty byłeś dobry na motorze. Bond: - Bo wcale nie dorosłem. {Thunderball} Po szybkiej przejażdżce, gdy kierowcą była kobieta, a Bond czuł się nieco nieswojo: - Nie lubi być pan wożony przez kobiety? - Lubię. Ale nie lubię być przez nie wykołowany!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Powiedzonka z filmów |
Psy II. Andzela - Jak ci sie podoba moje nastoletnie ciało. Bodzio Linda - ty stara **** jestes. A co wy ku.. wiecie o zabijaniu!!! To sa teksty z filmów a nie jakiejs popierdolki typu BOND
|
|
What you going to the burdell? Jaaa Pomysłowo.
|
|
Wożonko ?
|
|
Dzień Świra "- Ładnie pachniesz! Co to za zapach? - Wyciąg z fiuta!"
|
|
Dzień Świra "- Ładnie pachniesz! Co to za zapach? - Wyciąg z fiuta!"
|
|
a Ty kim ***** jestes?
|
|
"Murdock, idę po Ciebie" :P -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
tępy ch*j
|
|
"Chłopaki nie płaczą" - jest tu jakiś cwaniak ? - taak ja jestem cwaniak i wypier*alaj !
|
|
a ty kim ***** jestes ? kurewkom:D Psy Siema ,gracie w csa nie na steamie? 192.58.232.90:27015 - to cos dla was;]
|
|
a na h** mi ten kaktus....
|
|
iiii caaaaŁŁy misterny plan poszedł w pizdu :) gumoooowiec
|
|
jak tatuś postawi dzióbka to niema hu*a we wsi gumoooowiec
|
|
Łubu dubu łubu dubu niech nam żyje prezes naszego klubu.niech żyje nam!;)
|
|
Job ksiądz do księdza: -Ładne buty.ZAMSZOWE??? -niee.za swoje! :)
|
|
tylko nie usiadz golo pupa w pokrzywach bo bedziemy cierpieli oboje - dezerterzy
|
|
więcej z wami nie pije :P
|
|
"Ja tu widzę niezły burdel" "Ciało": "I mówię do Diesela, Diesel na brajla kraść sie nie da" (moje ulubione) "Beerfest": "Nikt stąd nie wyjdzie póki tego nie wypijemy" "Seksmisja": "Żeby chłop nie mógł z gołą babą w windzie eheh", "Ciemność, widzę ciemność! Ciemność widzę!", To nas tu o mało nie wykastrowały, a ty cycki sobie będziesz, cyganie przyprawiał?" "Psy": "No to ja już pójdę, co tak będę sam siedział" "Kroll": "Wszystkie kobiety to ku***, oprócz twojej matki i mojej kobiety" "Pulp fiction": "Kiedy chodzi o żonę, poczucie humoru wysiada." "Poranek Kojota": "Młody kojot woli odgryźć sobie uwięzioną łapę, niż dać się złapać wąsatemu meksykaninowi" "Kariera Nikosia Dyzmy" "Panie Boże spraw abym nie musiał pić ciepłej", "Po przyjacielsku to Ci żona nawet dupy nie da" ale czy słowo po słowie przytoczyłem to nie dam ręki. Globetrotter .... raz na piechotę raz autostopem
|
|
"NIC ŚMIESZNEGO" "rany olek czarny olek ,a a od czego mu tak z czarniał...." "Co ty się stary z h*** na łby pozamieniałeś...." KINGSAIZ "Mydłem mydłem zabijemy go mydłem"
|
|
Co za h** , no co za h** ? W Domu siedź kur** gamoniu ! Darek Otwórz xD
|
|
Kiler: Buenos Dias Mr. Siarra\ Buenos Aires Amigo
|