poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
którego lekarza polecacie??

mam pytanie, jaka przychodnie oraz jakiego lekarza dziecięcego polecacie, gdzie warto zapisać noworodka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: którego lekarza polecacie??

Na Polowej, do dr Sławińskiej.

tez chetnie bym sie dowiedziala do jakiego warto pediatry zapisac dziecko bo nie znam lekarzy z tej dziedziny a wkrotce pojawi sie malenstwo...Piszcie swoje zdanie i opinie na ten temat

Dr Sławińska jest super.

A ja bardzo polecam dr.Szewczyka.Przyjmuje w Eskulapie.Ma tam swoj gabinet na NFZ.Sa do niego kolejki,ale jest naprawde super.I zawsze stawial dobre diagnozy moim dzieciakom.Zreszta leczy sie u niego cala moja rodzinka.Jest lekarzem rodzinnym i dobrym pediatra.

polecam Remedium w Telekomunikacji, dr Kaszuba, dr Kulesza i dr Śliwecka

jsb2

do remedium nie ma już miejsc podobno-też tam chciałam zapisać ale ostatecznie zapisałam do Pisowodzkiej na Reymonta przychodnia lekarzy rodzinnych nr chyba 3 i nie narzekam- jest w porządku

Polecam dr. Pisowodzką, jest bardzo mila, dokładnie tłumaczy rodzicom swoją diagnozę i bardzo chętnie odpowiada na pytania. Jeśli dziecko jest bardzo chore, wizyty domowe o każdej porze.

Tylko i wylacznie dr.Sliwecka jest rewelacyjna

Też polecam dr Śliwecką - naprawdę świetnie diagnozuje poza tym jest bardzo komunikatywna, umie doskonale przekazać wszelkie informacje dotyczące choroby i leczenia

Przy okazji pozdrawiam dr Śliwecką :) (jeśli tu zagląda)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org