piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
nim zapakują mnie w kaftan

Siedzę i rzeżbię... Powoli z malutkich literek rzeźbię następny tekst w którym przemycę miłość... pragnienie... pożądanie...
Jak pokazać to, co niewidzialne. I to, co zmienne.

Odkładam pióro i widzę Ciebie... Widzę Ciebie w moich ramionach. Tańczymy erotyczne baletowe Pas de deux - taniec wykonywany przez pierwszego solistę (chcę na zawsze być nim dla Niej) i pierwszą solistkę (To Ona wciąż dla mnie), którego celem jest ukazanie ich kunsztu tanecznego (miłość to taniec - zbliżanie się i oddalanie, rytmiczne, piekne, zgrane). Składa się z: entrée (wejście) (uwielbiałem i uwielbiam ciagnąć Cię za rękę do pustego pokoju, uwielbiam jak udajesz że nie chcesz), adagio (część wolna, tańczona razem)(usta masz malinowe, dłonie ciepłe, oczy oddane, i takie jakby za mgłą); potem jest wariacja męska; wymarzona wariacja żeńska i coda (finał, tańczony razem, choć trudno utrafić w ten sam moment).

Sprawdzam pocztę - nie ma nic od Ciebie, telefon już od dawna nie wyświetlił Twego numeru... Zdjęcie wyblakło od ciągłego patrzenia...

Nie widziałem Cię chwilę czy już wieki... Umieram z samotności znacząc kartkę łzami alfabetu...

PS. Widzę Cię w snach jak tulisz nasze dzieci do piersi i patrzysz na szczęśliwego faceta...
PS. Czy ja już jestem szaleńcem?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: nim zapakują mnie w kaftan

o-700-890-678 zadzwon teraz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PEJA I NIE ZMIENIA SIE NIC.......

Myślę, że jesteś zwykłym dupkiem.

było tak pięknie aż trafił się jakiśtam PEJA który potrafi brodzić tylko po płyciznach umysłu.

Ave

O, jakie miłe wytchnienie po tym całym bla, bla, bla, opluwaniu, narzekaniu i wypocinach dyslektyków (?).

Grzesiek_Mazurek: masz całkowitą rację. Pozdro.

Pozdrawiam

Peja, nie masz szcunku dla uczuć innych... Teraz nie spodziewaj się szacunku dla swojej osoby. Przegiąłeś okrutnie...

"Sprawdzam pocztę - nie ma nic od Ciebie, telefon już od dawna nie wyświetlił Twego numeru... Zdjęcie wyblakło od ciągłego patrzenia..." A JA MAILA WŁASNIE DOSTAŁEM OD SWOJEJ I WPEŁNI CIE ROZUMIEM

Hej, Dar!

Nie umieraj z samotności; jeszcze za wcześnie, jeszcze Cię pamiętamy.

Jeszcze czekamy na relacje zza Oceanu; jeszcza może z tego będzie pamiętnik amerykański, a może łomzyński, bezcenny. Pociechę znajdziesz i w tym, że dzisiaj Piotr bierze ślub. Przyjdzie i na Ciebie czas, "a przyjdzie czas na Ciebie", a więc glowa do góry.

Ukłony

MRD

DaSto przykro mi ale nie trafiłeś tą sztuką do mnie, ale jestem za pisaniem może innym się podoba, ja jednak pozostane na razie przy Mickiewiczu i Kochanowskim.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org