Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
internet bezprzewodowy |
Jaki waszym zdaniem jest dobry internet bezprzewodowy dzialajacy w lomzy ale i w mniejszej miejscowosci? A jakiej firmy sie wystrzegac?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: internet bezprzewodowy |
O matko... -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Polecam z Orange :D
|
|
Polecam internet w Erze, gdybys chciala to mogę załatwić Ci krótszą umowę (o 3 miesiące) i brak opłaty aktywacyjnej, co do prędkości to zależy od zasięgu w jakim się znajdujesz, na stronie http://www.blogplay.eu/mapa-pozwolen-umts/ sprawdzisz gdzie w Łomży są nadajniki w Erze masz już 7 u nas, Orange -1, więc net w większości miasta śmiga dość szybko na Erze. Jak byś się zdecydowała to masz moje gadu (będę jutro dostępny, ale mozesz zostawić info, odezwę się :)) 9199002 pzdr
|
|
Dajcie spokój. Dziewczyna ma internet w tp, jak widać po hoście. Naprawdę myślicie, że chce przejść na bezprzewodowy?? Ot, kolejny post dla zabicia czasu, a wy oferty składacie ;D -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
jak widzisz po hoscie to i ja mam tepse... a to za przeproszeniem g.. prawda, bo siedze w pracy ;) a jak nie ona, to być może ktoś inny się skusi, oferta limitowana :D
|
|
W Łomży nie polecam mobilnego internetu bez HSDPA. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |