Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
RPG |
Witam, Poszukuję ludzi grających w gry rpg (kartkowe i komputerowe). Z chęcią wzięłabym np. udział w sesji. Pozdrawiam, Shai Lepiej żebyś się spalał niż powoli trupio ostudzał...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: RPG |
Ja trochę pogrywam, niestety tylko na komputerze i przeważnie MMORPG, a karcianki hmm...w Łomży chyba niewielu znajdziesz graczy, osobiście znam chyba ze trzech, ale życzę powodzenia :) _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
Cleric: a jakie mmorpg? może ultima online? :) pozdrawiam Lepiej żebyś się spalał niż powoli trupio ostudzał...
|
|
Nie, Ultima mi nie podchodzi :) Miałem na myśli Ragnaroka, Lineage 2, Knight Online i jeszcze kilka innych. Poluje teraz na darmowy serwer FF XI, ale coś się doczekać nie mogę... Ty grasz w Ultime? Może coś co wymieniłem? Podaj serwer, grę i nick to może spotkamy się kiedyś na jakiejś bitwie lub w bardziej pokojowych okolicznościach :) Pozdrawiam :) _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
Cleric: Z tych wymienionych przez Ciebie gram jedynie w UO. Serwer: Clair's Lair. Dzięki za reakcję na mój post. Liczyłam wprawdzie także na ludzi grających w jakieś systemu kartkowe, ale jak widzę, odzewu brak. Pozdrawiam Cię i do zobaczenia może gdzieś, kiedyś w Sosarii. :) Lepiej żebyś się spalał niż powoli trupio ostudzał...
|
|
Witam Sa jeszcze karciane oazy w naszym miescie, a jesli chodzi o bitewniaki (WFB, Warzone) to nawet cos wiecej niz oazy... klaniam sie nisko i pozdrawiam Krzysztof "Indar"Babinski Choragiew Ziemi Lomzynskiej www.rycerze.pl
|
|
Grających w karcianki jest dużo. Szczególnie wśród młodzieży gimnazjalnej. Mój brat ostro reza w Magic: The Gathering. RPGowców swego czasu też sporo było. Jakieś sześć lat temu był nawet jakiś mini-kowent. :] Nie wiem, jak teraz przedstawia się sytuacja, ale myślę, że nie jest tak do końca źle. Powodzenia w poszukiwaniach i udanych sesji. -- "Religia jest bardzo pożyteczna społecznie, bo dzięki niej kobiety tak się nie puszczają, a i służba mniej kradnie..." (Winston Churchill)
|
|
Posiadam Neuroshimę+Suplement.Chętnych proszę o kontakt na adres lks_kibic@o2.pl
|
|
Jedna odpowiedz. Łomża to rzeczywiście "kurtularne" zadupie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |