Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Radio internetowe szuka Sponsora |
Witam, mam pomysł na charytatywne radio. Radio by było częścią Serwisu Pomoz-Im.org i by były emitowane programy głównie muzyczne, ale też i informacyjne i rozrywkowe oraz informacje o osobach niepelnosprawnych, tj. apele o pomoc i audycje psychologa itd. Aby radio ruszyło, potrzebujemy sponsorów na utrzymanie radia (ok. 130 zł/mc: 100 zł - ZAiKS, 30 zł: pakiet radiowy). Te radio mam nadzieje, ze znajdzie Sponsorów, więc i ruszy. KONTAKT: Pomoz-Im.org, Paweł Dąbrowski gadu-gadu: 104 121 01. e-mail: redakcja@pomoz-im.org, pawel@pomoz-im.org, dpaweld@o2.pl Witam!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Radio internetowe szuka Sponsora |
100zł zaiks? legalnie oplaty majo stanowić 10% zysku ale nie morze ona byc nirzsza niz 1000zl. cyt: ZAiKS żąda za (..) odprowadzania 10% zysków, ale nie mniej niż 1000 zł miesięcznie jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
no to ładnie, ale to bedzie radio bez zysków. Witam!
|
|
czy ten sponsoring bedzie polaczony z reklama? jak chcesz zalatwic ta sprawe? wystawisz fakture vat?
|
|
z zyskiem czy nie 1000 zaiksowi sie nalerzy - slusznie czy nie, nie mi oceniac. patrz na niedawną sprawę udostepniania chwytów gitarowych przez jeden portal. niby tesz bezdohodu a tysiaka minimum zondajo jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
w gruncie zeczy zawsze morzesz puszczac muze z jamendo... wtedy zaiks nie naskoczy :D jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
z czego? ja nie wystawiam faktur - nie mam dzialalnosci gosp. Witam!
|
|
to jak ty chcesz brac pieniadze od ludzi? na jakiej podstawie? przeciez US cie zniszczy jak sie dowie :D
|
|
Autor: dpaweld z czego? za jamendo, google Ci pomorze jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
z tego co slyszalem mozna szukac sponsora. Witam!
|
|
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Jasiu_%C5%9Amietana ...
|
|
Witam ponownie. Znalazłem w Internecie program UE, który się nazywa młodzież w Działaniu. Spróbuje złożyć wniosek tam. http://www.mlodziez.org.pl Witam!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |