Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bal SYLWESTROWY 2008 - gdzie? |
Jakie miejsca (restauracje, kluby itp.) możecie polecić jeśli chodzi o BAL SYLWESTROWY? Może ktoś ma doświadczenia z zeszłych lat? Gdzie było "prawdziwie SYLWESTROWO"?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bal SYLWESTROWY 2008 - gdzie? |
u kumpla w piwnicy z litrem siaraka... Siema ,gracie w csa nie na steamie? 192.58.232.90:27015 - to cos dla was;]
|
|
polecam labirynt dobre jedzenie dobra muzyka fajny klimat mi sie podobało olivia
|
|
Najlepszy pod gołym niebiem :D Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
a może zrobimy wspólny bal wszystkich forumowiczów co wy na to ??
|
|
Ja bylam rok temu w koronie i bylo swietnie. 400zl od pary i gral zespol Robbins,ktory na prawde swietnie poprowadzil impreze.Jedzenie tez bylo ok.
|
|
Ja byłam w tamtym roku w CHABERKU w Budach Czarnockich i też byliśmy zadowoleni.360 zł od pary.
|
|
Sowjskie jadlo w Ksielnicy totalny wypas naprawde polecam sala duza nie bylo ciasno zespol super bardzo mi sie podobalo bylem dwa lata z rzedu naprawde rewelka:D
|
|
polecam zakopane, przy okazji zatszymac sie na kilka dni jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
W "Wenecji" na balu sylwestrowym będzie grał zespół BOSS. Poznałem salę i zespół i mogę z czystym sumieniem polecić. Myślę że zabawa będzie naprawdę udana.
|
|
Kisielnica Swojska Kuchnia bylem rok temu i w tym tez sie tam wybieram
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |