Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Milicja obniża pułapy!! |
Wczoraj ustawili swojego przenośnego fotografa na ul. Wesołej (pomiędzy ul. Spokojną a ul. Woj. Polskiego) gdzie jest ograniczenie do 30 km/h... w związku z tym proponuję policji następnym razem ustawić ową magiczną skrzyneczkę na bazie PKSu. Widziałem przy wjeździe do niej ograniczenie do 10km/h. Tam dopiero się obłowicie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Milicja obniża pułapy!! |
to co zrobili to zwykłe chamstwo bo schowali ten radar za samochodem ronią jak kiedyś zza krzaka wyskakiwał w euforii i mam cię, mimo, że jesteśmy w unii to daleko nam do niej bo tam policja stoi po to aby był pożądek na tym odcinku a nie aby jak najwięcej nałapać frajerów którzy notabene nie wiele przekroczyli bo najwyżej o jakieś 10 kilometrów, niech stanie taki policjant na wjeździe od strony Warszawy to tam dopiro rekordzistów będą mieli, albo na Wojska Polskiego na wyjeździe na Ostrołękę, ale tu i to za samochodem???? to przechodzi pojęcie ludzkie, jak by to zobaczył jakiś Niemiec albo Włoch to by się iśmiał z tych kowboji bo to śmieszne w ich kraju takie bunkrowanie radaru. ZWYKŁE CHAMSTWO! ! ! ! ! ! ! !
|
|
hej pieniacze a co tylko ng głownych ulicach jeżdzicie z odpowiednimi prędkościami? . Bo ja jako osoba piesza widziałam jak jezdzice po ulicach osiedlowychp po ulicy i Wesołej i w wielu innych miejscach. Chwała naszej Łomżynskiej policji. Chłopaki wzięłi się w końcu za ten problem i może paru przygłupków dostanie to co sie należy. I tak ludziska patrzcie ile krzyku i wrzawy i obelg pod adresem policji podnosza te drogowe chwasty. Pasja
|
|
a jezeli chodzi o unie to ty bracie zachowujesz sie jak chlop z syberi co do wzou zaprzega krowe a do kierowców z uni to ci tak daleko jak z lomzy na biegun polarny. Wiec co ty mozesz wiedziec o pracy policji w europie Pasja
|
|
Proponuję zainstalować tachografy w służbowych autach UM .
|
|
Pasja licz się ze słowami. Bo równie dobrze ja mogę Ciebie nazwać chodnikowym chwastem. Na w/w odcinku wesołej i tak nie da się jechać szybciej jak 30-40km/h (zaparkowane samochody, samochody nadjezdzajace z przeciwka, bawiace sie dzieci itd..) Niech postawią tego fotografa, tak wieczorem, na Al. Legionów...
|
|
sura ty chyba nie wiesz co sam mówisz jeszcze przed chwila przeszkadzała ci policja na Wesołej a teraz martwisz sie o bawiące dziecie ot fałszywiec. Pasja
|
|
:))))))))))))))))))) Widać, że na piechotę zauwasz;))))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |