środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Milicja obniża pułapy!!

Wczoraj ustawili swojego przenośnego fotografa na ul. Wesołej (pomiędzy ul. Spokojną a ul. Woj. Polskiego) gdzie jest ograniczenie do 30 km/h... w związku z tym proponuję policji następnym razem ustawić ową magiczną skrzyneczkę na bazie PKSu. Widziałem przy wjeździe do niej ograniczenie do 10km/h. Tam dopiero się obłowicie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Milicja obniża pułapy!!

to co zrobili to zwykłe chamstwo bo schowali ten radar za samochodem ronią jak kiedyś zza krzaka wyskakiwał w euforii i mam cię, mimo, że jesteśmy w unii to daleko nam do niej bo tam policja stoi po to aby był pożądek na tym odcinku a nie aby jak najwięcej nałapać frajerów którzy notabene nie wiele przekroczyli bo najwyżej o jakieś 10 kilometrów, niech stanie taki policjant na wjeździe od strony Warszawy to tam dopiro rekordzistów będą mieli, albo na Wojska Polskiego na wyjeździe na Ostrołękę, ale tu i to za samochodem???? to przechodzi pojęcie ludzkie, jak by to zobaczył jakiś Niemiec albo Włoch to by się iśmiał z tych kowboji bo to śmieszne w ich kraju takie bunkrowanie radaru.
ZWYKŁE CHAMSTWO! ! ! ! ! ! ! !

hej pieniacze a co tylko ng głownych ulicach jeżdzicie z odpowiednimi prędkościami? . Bo ja jako osoba piesza widziałam jak jezdzice po ulicach osiedlowychp po ulicy i Wesołej i w wielu innych miejscach. Chwała naszej Łomżynskiej policji. Chłopaki wzięłi się w końcu za ten problem i może paru przygłupków dostanie to co sie należy.

I tak ludziska patrzcie ile krzyku i wrzawy i obelg pod adresem policji podnosza te drogowe chwasty.

Pasja

a jezeli chodzi o unie to ty bracie zachowujesz sie jak chlop z syberi co do wzou zaprzega krowe a do kierowców z uni to ci tak daleko jak z lomzy na biegun polarny. Wiec co ty mozesz wiedziec o pracy policji w europie

Pasja

Proponuję zainstalować tachografy w służbowych autach UM .

Pasja licz się ze słowami. Bo równie dobrze ja mogę Ciebie nazwać chodnikowym chwastem. Na w/w odcinku wesołej i tak nie da się jechać szybciej jak 30-40km/h (zaparkowane samochody, samochody nadjezdzajace z przeciwka, bawiace sie dzieci itd..) Niech postawią tego fotografa, tak wieczorem, na Al. Legionów...

sura ty chyba nie wiesz co sam mówisz jeszcze przed chwila przeszkadzała ci policja na Wesołej a teraz martwisz sie o bawiące dziecie ot fałszywiec.

Pasja

:))))))))))))))))))) Widać, że na piechotę zauwasz;))))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org