Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Znowu te brudasy .... |
" Kto przejeżdżał w nocy ulicą Glogera, ten niewątpliwie zwrócił uwagę na kilka radiowozów tam stojących oraz sporą grupę osób pochodzenia kaukaskiego. W nocy bowiem, na tejże łomżyńskiej ulicy, kilku młodych ludzi z pałkami i kijami zdemolowało samochód należący do wynajmującego tam mieszkanie Czeczeńca. Samochód został cały poobijany, a także stracił wszystkie szyby. Na efekt nie trzeba było długo czekać. Po chwili na miejscu pojawiły się niewielkie grupy Czeczeńców, których ostatecznie zebrało się około 30 osób. Zaczęły się przekrzykiwania i żywiołowe dyskusje. I tylko chwila dzieliła miasto od prawdziwej bijatyki. Gdyby nie szybka i skuteczna interwencja Policji, to niechybnie Czeczeńcy zaczęliby szukać sprawiedliwości na własną rękę. Problem w tym, że po bezmyślnych wandalach nie było już śladu, zaś ucierpieć by mogły jedynie osoby przypadkowe. Przypomnijmy, to już nie pierwszy tego typu incydent z udziałem Czeczeńców, których w Łomży jest coraz więcej. " zr. prostozlomzy.pl brak słow !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Znowu te brudasy .... |
A Ty byś siedział spokojnie jakby jakiś wandal poobijał Ci samochód? W zasadzie za Czeczeńcami nie jestem, ale wiem jak mogli się poczuć, choć w zasadzie sami lepsi nie są więc wychodzi na zero.
|
|
ja iwdzialem wczoraj jak ktos na wojska polskiego gdzies o 21 boje sie z czeczenami widac ze sie zaczeli jeden lezal jeden uciekal chyba a jeszcze jeden probowal sie bronic , Tepic trxzeba ...
|
|
ja iwdzialem wczoraj jak ktos na wojska polskiego gdzies o 21 boje sie z czeczenami widac ze sie zaczeli jeden lezal jeden uciekal chyba a jeszcze jeden probowal sie bronic , Tepic trxzeba ...
|
|
panosza sie jak by byli u siebie. wladze nie robia z nimi porzadku to mieszkancy to zrobia.
|
|
A oni przypadkiem nie powinni być w Czerwony Borze ? ja nie rozumiem czemu oni mieszkają w centrum miasta ? ostatnio miałem przypadek z nimi jeszcze trochę by sie skończyło na przejechaniu kogoś albo pobiciu no ale zwątpili . Wyjazd z tym !! i tak nam wystarcza własnych problemów.
|
|
no i prawidłowo, trzeba tępić ten plebs..
|
|
wogole miasto powinno cos z tym zrobic wiekszosc mieszkancow Łomży jest przeciwko by czeczeni mieszkali w naszym miescie !!
|
|
Angel Widziales jak naszych leja i nie pomogles ?
|
|
no tak jakos wyszlo ze nie mogłem. przejazdem tylko :/ ...
|
|
czemu się czepiacie oni są tacy sami jak wszyscy to że pochodzą z innego kraju to nie znaczy żeby ich tępić my też wyjeżdżamy za chlebem do anglii niemiec usa cholandii itp...i chcieli byście żeby ktoś tam nas upokarzał i wyganiał i rozbijał nam auta oni tu są bo zarabiają na utrzymanie swojej rodziny w czeczenii a uwierzcie mi że nie jest im łatwo proszę was troche zrozumienia pozdrawiam olivia
|
|
hehe bym ich zrozumial gdyby nie chdozili i nie czepailai sie do nikogo ...
|
|
Nikt by do nich nie mial zadnych pretensji zeby siedzieli spokojnie na dupie i uczciwie pracowali. Ale sporo osob od nich daje sie nam lomzyniakom ostro we znaki i nic dziwnego ze potem Polakow bierze wkurwienie... A to idzie na konto wszystkich Czeczencow. Nikt ich tutaj teraz nie chce, robia wioske wieksza niz kiedys cyganie. Cyganie przy nich to potulne baranki... Cos mi sie zdaje, ze jeszcze kilka tygodni/miesiecy i sie zacznie ostra jazda z nimi... PS cholandii Ty sie lepiej Olivka zajmij czytaniem słownikow a nie wypowiadaniem sie na forum...
|
|
do Chiszpanii też wyjeżdżamy :)
|
|
Moim zdaniem chwasty się wyrywa, więc w czym problem jeśli ktoś potrzebuje dezynfekcji swego pola to chętnie pomogę. Zaznaczę, iż nie jestem rasistą, ale wyraźne hamstwo ich zachowania też mnie porusza. Byćmoże są wśród nich i dobrzy ludzie, ale ile, 30%?
|
|
Bardzo was boli inna narodowość, dla mnie największymi złodziejami i brudasami sa polacy. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
Made in HINA :D
|
|
Też nie jestem za czeczencami,miałem z nimi incydent bo mój kolega zwrócił im uwage w sklepie na nieodpowiednie zachowanie.Jeszcze chwila i doszło by do bójki 15 czeczencow i jeden starszy facet.Jak ja bym siedzial za granica to bym się na pewno do nikogo nie czepiał a oni to na każdym kroku szukają zaczepki!Nie szanują Polaków to wiec jak my mamy ich szanować???
|
|
Oliwia proszę daj spokój. Ptysiu ma rację. Wiem że to nie jest miłe, ale sama jestem na obczyżnie i wiem jak to jest. Ja też 3 tygodnie temu musiałam wstawić szybę przednią w aucie. Nie wspomnę już o lusterku czy podeptanej masce auta.Niby sąsiedzi, niby tacy mili -rozmawiają. A w nocy swoje robią. I nic to nie daje. Policja przyjęła zgłoszenie telefoniczne i po wszystkim. A 150f poszło. Myślę że o spokój i porządek w mieście powinni dbać też mieszkańcy. Tylko może nie sięgając po za bardzo drastyczne środki. Dodam że przed wyjazdem do UK też mieszkałam w Łomży. P.S Pozdrawiam całą Łomżę.
|
|
A gdzie jest tolerancja? Tyle tu bywało wrzawy o tolrancje i prawa dla zboczweńców i dewiantów a z ludźmi z innego kraju chcielibyście tak obscenicznie postępować? Nasi w przeszłości setki razy musieli w innym kraju ratunku szukać i znajdowali go w bardziej cywilizowany sposób niż tu podawany. Łomża miasto którego obywatelem honorowym jest Śp. Papież Jan Paweł II - czy nie wyrządzacie krzywdy dla jego pamięci? Czy On tak nauczał?
|
|
obserwator a kto zwraca uwagie, kto jest obywatelem honorowym ? Trafili buracy na buraków i zaczęła się niemiła sytuacja, osobiście na to leje. Mnie do tej pory żaden czeczen nie zaczepił. ------------------------------------------------------ Pzdr. dla normalnych.
|
|
To prawda chwasty trzeba wyrywać - polskie też.
|
|
co ty mozesz gadac o tolerancji , zmienisz zdanie jak ktos z twojej rodziny , znajomych dostanie wpierdol od mlodych czecznow ....
|
|
Jebać Jebać czeczenie i cało ich rudere razem wiźięto wypierdolić z Łomży nakurwić pał..i taki finał o Pomysłowo.
|
|
jak się polacy czepiają, to oni odpowiadają . .. Poprostu leczycie swoje kompleksy, trzeba spóojrzec prawdzie w oczy. ------------------------------------------------------ Pzdr. dla normalnych.
|
|
moim zdaniem to nie narodowosc czyni człowieka złym ,zli ludzie sa wszedzie a jesli nkomu sie krzywdy nie robi to nikt nie czepia sie bez powodu byc moze oni czuja sie zagrozeni i prubuja stwozyc wizerunek ktory pomoze im sie bronic niestety takie zycie zła jest wiecej niz dobra ale nie badzmy tacy zawistni moze jest inny sposob by zapobiec takim incydentom czytajac niektore posty stwierdzam ze co niektore osoby maja zbyt duzo agresji oczywiscie złych ludzi trzeba potepiac ale czy w taki sam sposob??... olivia
|
|
ty ***** stara niewiesz co gadasz
|
|
Ja znam zbyt długo czeczenców i znam ich bardziej niz wy kto pisze tak zle onich to sa popierdoleni bo niewiedza co pisza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
MORDA ILONKO... Brudas to brudas.. jebie na 100metrów, język to oni pier.... nasze obyczaje też mają gdzieś.. Nie trzeba tu tego całego syfu.. Powiem krótko... WY....AĆ!!!!
|
|
ilona1444444 - pewnie kolejna rozkochana, oczrowana, zafascynowana nastolatka(moze 14?) "urodą" czeczenów. Dziewczyny, a moze raczej dziewczynki opanujcie sie co Wy w nich widzicie? nie dorosłe jestescie i nie dojrzałe. Przede wszystkim SZANUJCIE SIĘ !!! a nie ganiacie za nimi, naprawde nie stać Was na porządnego, zadbanego chłopaka ? wstyd.... skoro tak ich bronicie to tak naprawde nie znacie ich dobrze....
|
|
olivia, oni nie są tacy sami jak wszyscy, roznica nie polega tylko na tym, że pochodzą z innego kraju. Sa innej rasy, ewolucja na przelomie wielu tysiecy lat dała im inne zachowania. Inny klimat, inne warunki przetrwania... to wszystko mialo ogromny wpływ na ich geny i na to jacy są. My uważamy ze się wożą, kozaczą u nas, ale u nich to jest normalny sposób na zycie.
|
|
znam sie z nimi zbyt dlugo i nic mi nie zrobili i wiem ze nie zrobią a jak by chcieli to ju dawno by to zrobili... a ty SNAKDAK sie tak nie rządz jestes taki pojebabny ze az mi ciebie zal I wy sami doprowadzacie do bujek bo nieraz byłam świadkiem !
|
|
zgadzam sie z olivia:) szacunek dla ciebie
|
|
I nie obchodzi mi zdanie innych co maja na mnie dopowiedzenia. Wy naprawde niewiecie co piszecie...
|
|
ilono lat 14.. ogarnij sie..
|
|
oni są jak robactwo, tłuste śmierdzące karaluchy, co se w Łomży wylęgarnie zrobili, Ci co ich tak wielbią niech razem z nimi znikną z tego kraju na Madagaskar won :D prawie co dziennie widzę te babajagi w chustach i małe robale biegające w koło ich grubych dup, a na noc wypełzają brodate chałabały i rumcajsy, jak te vampiry na łowy, zaczepiają ludzi a w szczególności dziewczyny. Te tolerancyjne gały pootwierają jak żaba jaja, kiedy komuś taka małpa zrobi krzywdę i nie stękać mi tu słodkim pierdzeniem, że źle pisze, bo już te poczwary obserwuje przez dłuższy czas. Bajabongo
|
|
I tu buraki wyłazi Wam słoma z butów.
|
|
zmien tamtop je.ana czeczenska latawico !!!!!!!!a zebys wpadlaz tym czeczenem i miala malego czeczeniaka ...to bys miala dopiero pozamiatane wole zwlic sobie konia niz czytrac o tych brudasach !! przyjechali w łache...to skleic dziory..... ze tez nie ma w lomzy ekipy co by zrobila z nimi porzadek.... gdzie ci skinheadzi no gdzie ?? poszli sie je.bac lub siedza na rybakach w osrodku !!!
|
|
ilona1444444 jak znasz ich tak dobrze to za z jakiej okazji tydzien temu na wojska polskiego 3 polaków zostalo napadnietych przez czeczenow ?? Nie mów ze to polacy zaczęli bo wiem dokladnie jak to było ....
|
|
Pałować po łbie Czeczenców :D Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
juz jeden czeczen sie przekonał ze nie warto brykac :) czekam na innych heh
|
|
suko czekasz jestesz kozak taki, no to powiedz gdzie mam czekacz na ciebie zeby wyruchac cie!! pacz jaki kozak przy monitorze masz suko 508511883 ja pokaze cie co to znaczy czeczen co juz zapomnialesz jak was rosiani ruchali jeden baran psuję stade ;D
|
|
heh moze nie na forum ale no realu ok niedługo sie odezwe :)
|
|
pedale powiedz gdzie sie spotkamy?? ja jesze raz daje numer 508511883 ten twuj usmiech ja cie w dupe wsadze jeden baran psuję stade ;D
|
|
ty podaj miejsce brudasie a i tylko sie umyj wczesniej bo ubrudze sobie buty na które ciebie nie stac
|
|
********** brudzie tam skądś przylazł i tu się nie napinaj!!!! POLSKA DLA POLAKÓW intruzie!!!!
|
|
CZECZEN CZECZENOWIC ty ***** ******. Mów gdzie kiedy ,masz jak w banku ,ze cie karetka odtransportuje. Przejebane masz ,sie ***** dowiem kim jesteś slamsie ****** brudasie! Pomysłowo.
|
|
dzisaj pelno ich sie krecilo na starym rynku ... jak ktorys podskoczy beda tracic szyby w samochodach
|
|
Nie żebym ich bronil ale wybijać szyby w samochodach mogą tylko cioty bez jaj.
|
|
dokładnie tak jak anonimowiec pisze jak ktos widzi czeczena to go wpizde lać tempic tą hołote mówią ze jest im tu źle to wypierdalac spowrotem do swojego kraju albo zrobic cos zeby było lepiej ale zamiast tego wolicie rozrabiac i aż kusi mnie zeby przejsc sie z pałą po miescie i wybic całe te hujostwo ale cóż zabije czeczena a ukażą mnie jak bym człowieka zabil jest takie powiedzenie "nie ruszaj gówna nie bedzie smierdziało"
|
|
Boże!!!!!!!!!! Co wy ludzie wygadujecie??????? Gdzie szacunek dla ludzi????? Skąd w Was tyle nienawiści??????? Opanujcie się!!!!!!!
|
|
Patologia k***a!!! Wszyscy macie problem o 200 czeczenow haha!!! Po pierwsze wyobrazcie sobie, ze gorzej nas traktuja w uk czy niemczech!!! Ciagle podpalenia chat czy samochodow, pobicia jak idziemy sami bo jak w kupie to nikt sie nawet nie spojrzy!!!Oni robia to samo w POLSCE! Caly zachod patrzy na nas jak na przybledy... to nasza wina??? I nas sa miliony rozsiane na swiecie! Nie!!! Rzadu!!! To wyje**ć szyby w sejmie a nie czeczenowi w samochodzie!!! Po drugie! Wiekszosc z nas po czyms takim co sie dzialo i dzieje w Czeczeni dostal by czegos w glowce!!! Oni szukaja odrobiny spokoju w zyciu! I niesadze zeby sie przejmowali tak bardzo bo oni wlasnie trzymaja sie w kupie(nie tak jak polacy) i jak bija kolege drugi nie ucieka chyba ze po reszte, heheh!!! Jak zasluzy ktos oczywiscie(nietylko czeczen) skatowac i po staropolsku obciac kawlek paluszka i w sol!!! Powtarzac zabieg 10 razy!!! Z bolu jeszcze nikt sie nie ze***l !!! Ale zeby z powodu koloru skory czy zarostu??? JAJA!!!!! Znam 3 czeczenow i mozecie mi wiezyc ze mozna polegac na nich!!! Teraz oczywiscie zostane pojechany ze sie kumpluje z "brudasami" itd. ale kazdy ma swoj sposob na zycie!!! A przyjaciol poznaje sie w biedzie czy to brudas zoltek czarny czerwony niebieski kolorowy !!! A na sparing z CZECZEN CZECZENOWICZ z checia sie umowie!!! Pozdrowienia dla wszystkich normalnych i rasistow!!!
|
|
"suko czekasz jestesz kozak taki, no to powiedz gdzie mam czekacz na ciebie zeby wyruchac cie!! pacz jaki kozak przy monitorze masz suko 508511883 ja pokaze cie co to znaczy czeczen co juz zapomnialesz jak was rosiani ruchali CZECZEN" - cytat :-) czeczen pragnę zauważyć, że was NADAL rosjanie ruchają.
|
|
ludzie przeciez jesteśmy w uni a to normalne w rozwinietych krajach członkowskich ze sa tam emigranci, myśle ze troche cywilizacji w łomży nie zaszkodzi. nie zachowujcie sie jak buraki z małej wioski co sie boja ludzi z innych krajów.
|
|
Tych czeczeńców nazywasz CYWILIZACJĄ!? haha
|
|
niechcem wyzywacz sie z wami bo to nic nie da!!! co my wam takiego zrobili???????????? mozecie powiedziec? jeden baran psuję stade ;D
|
|
Izrailov!!! Niestresuj sie !!! Nic nie zrobiliscie i nic nie robcie a wszystko bedzie dobrze!!! Wiem jak to jest byc przesladowanym na tle pochodzenia gorszy czy lepszy!!! H*J w D**E wszystkim co niewiedza co pisza i jak to jest!!! Ja dopiero mialem po 2 ciezkich latach w szkocji spokoj!!! Ciezko na to pracowalismy z chlopakami!!! probowali szmacic ale niedalismy sie ani razu, raz calo raz ***..o wychodzilo sie z opresji!!! I nas tylko 12 z ŁOMŻY!!! DAJCIE LUDZIE IM SPOKOJ!!! MOZE WY TEZ KIEDYS BEDZIECIE MUSIELI WYJECHAC I KTOS WAM NIE DA ZYC!!! W Londynie przynajmniej 1 w tygodniu jest morderstwo na tle rasowym!!! W Glasgow co roku ok 80 przypadkow zranienia polaka nozem!!! Łomża jesli chodzi o to to jest zajebi..e miasteczko nie robcie z niego wiochy!!!!!! POZDRAWIAM!!!!
|
|
Zpomnialem dodac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEB*Ć GLASGOW RANGERS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
wiesz co powiem szczerze ze nie wiem co zroblilscie ale jeżeli jestes u kogos to zachowuj sie jak gość a nie jak agresor wiecznie z wami są jakies bójki kradzieże a ludzie tylko szukają pretekstu do kłótni nasz kraj nasze zasady i do tego jeszcze ty jebiesz opinie czeczenów na tym forum skacząc do każdego ale powiem tylko tyle że jestes małolat i nie wiesz co robisz ale uważaj bo mozesz niezle oberwac za takie teksty jakie wypisujesz bo akurat z dziecmi z gimnazjum sobie poradze nie bede mówił jak to ostatnio było z pewnym ciemnoskórym koleszką
|
|
CyberMass Świeta Prawda Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
czeczenusie śmierdziusie brudny zyjesz tu za nasze dzięgi, ja pracowac i płacic podatek za ktory ty zresz hamie, ciebie i ten caly rząd polski bym pod prysznice zamknął
|
|
ty czesio ****** ty z kurvy synu nie ******* tam co pedale ja na twoje dziegi zyje **** **********!!! jeden baran psuję stade ;D
|
|
CZECZEN CZECZENOWICZ twoja kultura świadczy o Twoim poziomie inteligencji i twoich koleszków. żal.pl. oraz Waszych żon z dziecmi, która zaśmierdzajo MPK i PKS ----------------------------------- ////////////////////////////////// -----------------------------------
|
|
GOSTEK ty chyba nie bedziesz mnie kultury uczyl, ty liepiej zobacz co wy wperdalacie! pedale! liepiej zamkni sie i schowaj!!! jeden baran psuję stade ;D
|
|
kur.wa skad te czeczenskie scierwa maja dostep do internetu ?? ja pierdziu naprawde majom dobrze w tej lomzy :D
|
|
CZECZEN CZECZENOWICZ swoim chlebodawcom w ręce sie nie pluje. ----------------------------------- ////////////////////////////////// -----------------------------------
|
|
Czesio hej ti **** jebani na komputezie perdalasz! to co ty powidziales to powec nam oczy jesli ti taki kozak, to zobaczymy kto jest brudas, tedy bedzesz sykal w spodnie:D
|
|
ciężko jest sykac w spodnie szczerze mówiąc nie wiem nawet jak to sie robi słowa perdalasz tez nie da sie znalezc w słowniku podobnie jak słowa powec ti komputezie :) to tyle naucz sie brudasku polskiego i dopiero wtedy zabieraj sie do pisania postów i tak sie nie miotaj jak gówno w przeręblu bo cie ktos moze spłukac i skończ juz te pisanie bo nikt nie ma ochoty prowadzic konwersacji z jakims czeczenem który dorwał sie do kawiarenki bo nie chodzi do szkoły
|
|
Re: CHECHEN |
swuhajcie my mamy tylie peniedzy ze nawt moziemy kupic tej calej Polski my mielismy swoim kraju domy duzo peniedzy wszystkooo ale tu przyjechalismy ze na naszladuja .... wy nie myslcie zie ze my nie mamy peniedzy ze my zyjemy tym co daja nam hotelie 70 zl to nam nie wystarczy my mamy swoje peniadze swoje samochody my robimy tylko drogie zakupie ... pracuja duzo czeczenow pracuje alie nie w Lomzy pracuja w Gdansku , Warszawie itd..... i tak po pierwsze my nie jestesmy brudasami a po drugie paccie na wasza mlodziez pala cuchna na losah maja piaski cuchna jak gowno nie sluchaja rodzicow po nocy nie wracaja do domu spa gdzies nie wiadomo gdzie ////////// 3 gimnazjum 90% mlodziezy smierdza od 1 kilometr wy nicccccc nieeee wiecie o czeczeno tylko 1% wiecie my mamy swoje duze problemy...... Norwegii wsyscy Polacy staja o 6:00 i zbieraja zepsute komputery i ine rzeczy ......... ja widziawem na oczy to samo we Francii wy wsyscy golno0 wiecie o nas!!!!!!!
|
|
Jakoś mi się dziwnie wydaje, że część tych Czeczenów w temacie, to polscy prowokatorzy :(
|
|
jeb.acz tych kto stoje na drodze!!! ;] jeden baran psuję stade ;D
|
|
Może nie jesteście brudasami może w SWOIM zaznaczam SWOIM kraju bylyscie bofaci czy coś. ALE ZROZUMCIE W KOŃCU ŻE NIKT WAS TU NIE CHCE... "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
ta kur.wa bogacie hahaha bida z nędzą a w polscie to z naszych podatkówe żyją i niech sie tak nie mądrzą nie jestescie u siebie i my was nie chcemy wy macie pieniądze??? bidota i to wszystko a co do śmierdzącej młodzieży hahaha nie wiem skąd masz takie inrofmacje wąchasz troche??? a moze sobie huchasz pod nos
|
|
nie on nie wacha poprostu ty nie poterasz sie [; jeden baran psuję stade ;D
|
|
luknij sobie w słownik i napisz to po polsku bo naprawde nie rozumiem
|
|
ej tak serio jak juz pisac to pisac WYRAZNIE po za nic nie moge sie rozczytac np. hwdp albo czeczen... a co do tego tematu to ja sie nie wypowiadam:)
|
|
hwdp naszczać to ja Ci mogę na ryj hahaha
|
|
wy naprawde wierzycie ze hwdp i czeczen to prawdziwi czeczency? to prowokatorzy szukający w dupie mózgu. peace
|
|
Sądzę, że duvall ma rację. Nudzi sie towarzystwo i nieodpowiedzialnie podburza :(
|
|
CyberMass hej ti tchuzaku nie odwazys sie powedziec kim jestesz? ti frajerze mi niepotrzebna twoj jezyk chiba od Czeczena dostawes pizde! temu nieliubisz Czeczenuw!:)))) jeden baran psuję stade ;D
|
|
Jaka piękna banda pieprzonych faszystów jest w tej Łomży.... Może spalicie tych Czeczenów w jakiejś stodole, Wy bezmózgie gnojki?
|
|
i najlepiej było by spalic to kur***stwo nic nie warte ścierwo śmieci bez wartoscie a ty brudasie zaj**any zamknij pysk szmato bo ty tez taki kozak nie jestes dzieciaku brudasów bezpański psie
|
|
sperd,,,,i kur.wo no to pokaz co potrafisz, chyba wam sie podoba wyzywac sie, powiedz co wam to da? bedziesz lepszy? kur.wa muwicz potrafi kazdy, ale ja juz mam dosyc tej nienawisci, *******,cie co chcecie mnie to juz po hu,j glowne wiem co wy tu wpierdalacie to nigdy ne moze byc prawda!!! ALLAHU AKBAR!!! Allah velik jeden baran psuję stade ;D
|
|
Jak masz dosyćnienawisci to poprostu przystosuj sie i szanuj tradycje, prawa zwyczaje mieszkancow Łomży. Nie bedziecie sie odzywac to Łomżanie też nie. A no i roboty szukajcie a nie dostajecie za darmo. A tak wogóle nie wierze że jesteś Czeczenem:) "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
to grubo mylisz sie jeden baran psuję stade ;D
|
|
czeczeni - dzieci neostrady ----------------------------------- ////////////////////////////////// -----------------------------------
|
|
CZECZEN nie denerwuj się w Polsce bardzo prężnie rozwijają się tak zwani napinacze internetowi . W internecie są mocni gorzej w realnym życiu . Pamiętaj też ,że w Łomży są też ludzie którzy was szanują i życzą wam jak najlepiej .
|
|
chyba tylko ty cioto pocałuj sie gdzies jak tak kochasz czeczenów to wypad z polski i do czeczeni wio idz obrabiac laski tym czarnuchom partyjotyzm w 100% pzdr dla prawdziwych polaków
|
|
bla bla bla bla bla :D :D CyberMass twoja inteligencja mnie przeraża . Wiesz prawdziwy Polaku co to słownik poprawnej polskiej polszczyzny ??? Więc tak Zdanie zaczynamy dużą literą i kończymy kropką , po drugie nie "czeczeni" tylko Czeczenii Po trzecie nie "partyjotyzm" tylko patriotyzm obrabiac ?? A tak na marginesie ciekawy jestem co sądzisz o papieżu polaku, który całe swoje życie mówił o miłości do bliźniego ,szacunku i wyzbyciu się nienawiści na tle narodowościowym religijnym i rasowym ?
|
|
widzisz nie masz mocnych argumentów to sie pisowni czepiasz żałosny jestes człowieku widac ze tylko polskiego udało ci sie nauczyc bo idiota to z ciebie skończony takich jak ty należy deptac nic nie warte ....
|
|
Pozostawię twoje wulgarne wypowiedzi bez komentarza.
|
|
taki z ciebie polak to mógł bys rozpoznac ze w moim poscie nie ma wulgaryzmów haha nie no ty juz lepiej nic nie pisz
|
|
art. 257 Kto publicznie znieważa grupę ludności albo poszczególną osobę z powodu jej przynależności narodowej, etnicznej, rasowej, wyznaniowej albo z powodu jej bezwyznaniowości lub z takich powodów narusza nietykalność cielesną innej osoby, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3. CyberMas popisz jeszcze trochę a nie żartuje spotkamy się w prokuraturze . Post poniżej to przestępstwo bardzo poważne : Autor: CyberMass (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 15-10-08 16:21 i najlepiej było by spalic to kur***stwo nic nie warte ścierwo śmieci bez wartoscie a ty brudasie zaj**any zamknij pysk szmato bo ty tez taki kozak nie jestes dzieciaku brudasów bezpański psie
|
|
SD skończ te swoje żałosne wywody.najpierw wyjeżdzasz z religią i wiarą,potem jakieś śmieszne teksty o ortografii a teraz chcesz sie bawić w konfidenta, a ja podzielam zdanie CyberMassa i co też mnie pozwiesz do sądu ?? żałosny jesteś i tyle.... nie odpisuj bo nie mam zamiaru dyskutować z taką osobą jak Ty. POLSKA DLA POLAKÓW, EUROPA DLA BIAŁYCH !!!!!!
|
|
moze ty jestes brudas i sie nie myjesz bo lubisz jak jebiesz kopa hehe
|
|
marcelus2000 niestac cie na mydlo?? czy ci wode odcieli?? bo gowne jebia az tutaj nawet od twojego nicku haha brudas
|
|
Ja też popieram CyberMassa. Od dawna wiem że rząd współpracuje z terrorystami bo jak nazwać tą bande brudasów. Polacy jeść nie mają co a tu jakichś Czeczenów karmią i to jeszcze jak?? Wypierdalać tam skąd przyszliście albo jeszcze dalej brudasy bez kraju. "...Przysięgamy na Honor i Krew, że długo już nie pożyjecie..." "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
dzięki za wszystkie posty popierające moją opinie widze ze są jeszcze ludzie co mają zasady
|
|
wystarczy podac przykład Francuzów. Pozwolili sie rozpanoszyc czarnuchom w swoim kraju i po pewnym czasie zaczeli im w nagrode za pomoc w osiedleniu palić samochody. Jeszcze troche i to samo będzie na podlasiu. Trzeba tępić czeczenów póki jeszcze można!!!
|
|
magdzia Łomża nie leży na Podlasiu , Ja osobiście takich inteligentów jak ty bym tępił ,bo jak się rozpanoszą to w przyszłości zaczną nazywać Łomżyniaków podlasiakami .
|
|
SD jedyna rzecz w tym wątku z którą się z Tobą zgodze. LUDZIE: ŁOMŻA OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA!!!! "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
GrubyŁKS Jak tam pakowanie ci idzie ?:) Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
A dzięki daje rade. Najwazniejsze ze teraz madrze jem:) "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
ja juz od smiechu umre jeden pier,doli ze przysiega na honor i krew ze my juz nie pozyjemy a drugi muwi ze bedzie nas tempil haha!! grubyLKS jezeli nie dotrzymasz swolo to jestesz dzielko!!! wy tylko umiecie komentowac ja juz w ogole niechce z pedalami pisac!! i kto pierd,oli ze jestem polakiem jaki to debil??? jestem 100% czeczen jeden baran psuję stade ;D
|
|
SD co ty sedzia prokurator czy pies?? bo tak wyjezdzasz i straszysz prawem jakby to byla jedyna rzecz w ktora wierzysz hehe powiem ci ze zryty jestes bo co tu nie napiszesz to i tak kazdy ma cie gleboko w dupie ŁOMŻA OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA!!!!
|
|
Zrob se zamiast SD to SB ten nick pasuje lepiej do ciebie patrzac na to co tu piszesz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |