Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
LECH POZNAŃ - AUSTRIA WIEDIEŃ |
Normalnie bym nie pisał tego posta ale po tym co pokazała wisła do tej pory nie moge sie pozbierac po tym spotkaniu. wyjarałem rame fajek w czasie spotkania z nerwów i juz pod koniec spotkania stracilem nadzieje na co kolwiek a tu jednak GOOOOOOOOOOL. i Nie to ze wygrał lech ale i na stesach wygrałem dwa w jednym pierwszy raz od niepamietnych czasów polski zespół wygrywa w takich okolicznosciach.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: LECH POZNAŃ - AUSTRIA WIEDIEŃ |
Ostatni taki horror w pucharach to chyba na meczu Legia-Panathinaikos. Gol na 2:0 w ostatniej minucie i awans, jeśli dobrze pamiętam.
|
|
Ja jeszcze pamiętam Wisła-Panathinaikos, niestety wtedy odpadliśmy.
|
|
W 119 minucie meczu przez myśli mi przeszło, że Lech Poznań będzie probował przeprowadzić akcję rozpaczy w 120 minucie meczu, ze względu na ich trrenera Franciszka Smudy, ktry jak każdy kibic sportowe wie, że wpaja swoim zawodnikom grę do ostatniej sekundy meczu. Co do pracy sędziego z Cypru - wszyscy co oglądali ten mecz widzieli jakie numery odstawiał. Gra poznańskiego Lecha jest miła do oglądania, dawno tak polski zespoł nie grał w rozgrywkach europejskich pucharow.
|
|
Podobny mecz był Wisła - Iraklis Saloniki w 92 minucie rzut wolny Mihalovic doprowadził do dogrywki . PS. Kiedy będzie losowanie grup ???
|
|
najprawdopodobniej jutro będzie losowanie grup, ciekaw jestem na jakich rywali trafi poznańska lokomotywa
|
|
na warszawski tramwaj..
|
|
hghghgh
|
|
Brawo Lech, jesyny klub poslki, który w tym roku coś zaprezentował. A dostał się do pucharów fuksem, zamiast Groclinu. ------------------------------------------------------ Pzdr. dla normalnych.
|
|
Mieli szczęście. Jak większość drużyn prowadzonych przez "Franza" hehe.
|
|
Już od pewnego czasu zazdroszczę Poznaniakom "Lecha". Nie mówmy tu o szczęściu, to było wypracowane od pierwszej do ostatniej minuty zwycięstwo. Jedyna w Polsce drużyna, która gra konsekwentnie i ambitnie. A kibice.... marzenie. Mam nadzieję, że "Lech" jeszcze powalczy i dostarczy mi trochę emocji.
|
|
szanse na to rze lech osiongnie na cokolwiek som takie same jak to rze ŁKS zostanie w lidze jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
wszystko zależy od dziesiejszego losowania, oraz czy nie wycofają Lecha przez kuratora w PZPN. ------------------------------------------------------ Pzdr. dla normalnych.
|
|
losowanie jest 7 pazdziernika o 12 i jestesmy w 5 koszyku najgorszym to na niezłe drużyny możemy trafic;]
|
|
Jeszcze tylko w niedziele Legła Warszawa legnie w Poznaniu i komplet skalpo zdobyty! Bubero
|
|
Rozczarujesz się człowieczku, Legia nie przegra w Pyrlandii! Mecz Lecha z Wiedeńczykami był naprawdę bardzo dobry. Dawno nie widziałem tak dobrze grającej polskiej drużyny. Śmiem twierdzić, że jest to obecnie najbardziej poukładana drużyna naszej ekstraklasy, grająca najbardziej ofensywną, a co za tym idzie piękną dla oka piłkę. Dlatego życzę im w europejskich pucharach jak najlepiej. Chciałbym, aby w grupie Lech trafił na zespół z Niemiec (może Stuttgart) i Bałkanów (Partizan lub Dynamo Zagrzeb). Nie życzę im natomiast żadnego zespołu z Rosji i Anglii. Losowanie we wtorek. ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...
|
|
A ja bym chciał, żeby Lech był w grupie śmierci, np. z Milanem i Ajaksem. Zawodnicy zmierzyliby się z najlepszymi i zdobyli niezbędne doświadczenie.
|
|
Tak karol i odpadli z pucharów . Za awans z grupy jest ogromna kasa i jak Lech chce walczyć o mistrza kraju i awans do ligi mistrzów to ta kasa jest potrzebna.
|
|
i tal Legła legnie w Poznaniu! Bubero
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |