Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
karta do dekodera |
posiadam dekoder lecz nie mam karty która by mi pozwalała do ogladania czego kolwiek czy mógłbym gdzies w łomzy dostac taka rzecz??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: karta do dekodera |
kup sobie zaprogramowana zielonke lub funke czesc tematow fta czesc rozkoduje
|
|
kup fergusona, nie bendzie Ci karta potrzebna np. polsatu ;) jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
doctorr widzę ze nie jesteś na bieżąco c+ wymieniła już karty i nici z tego jasiu coś mniej więcej o tym wie
|
|
Idż do Ksepki przy starym dworcu i tam dostaniesz samą kartę z c+ w abonamencie teraz jest promocja ze 9,50 na miesiąc dekoder będziesz miał swój .Z Polsatem ci nie przejdzie temat bo w Polsacie karty są przypisane do dekoderów
|
|
a gdzie mozna nowa karte cyfry plus przerobic? bigi2004
|
|
Samej karty nikt nie przerobi, zaś z dekoderem można sporo zrobić, a najlepiej mieć Fergusona, około 60 kanałów po Polsku to myślę że każdemu styknie, dla zainteresowanych wszystko jest w necie - http://laki.dvhk.pl , wystarczy poczytać. Bliższe informacje jeśli chodzi o szczegóły to wiedza jednak troszkę kosztuje nr gg 4015378. Pozdro.
|
|
a ile taki ferguson moze kosztowac zeby te kanały były
|
|
Njtanszy dekoder do tego na allegro 120zł i na nim ładnie smiga polsat w au Opticum 4100c.Prosto sie go usprawnia
|
|
ale to wystarczy ze go kupie podlacze i bedzie wszystko czy trzeba cos wiecej przy nim robic
|
|
zaiteresuje sie tym http://telewizjanakarte.pl/
|
|
Zgadzam się z Tommek. Idź koło starego dworca. Ja radziłbym ci polsat cyfrowy , mam i jest wporządku. Zresztą idź sam zoorientuj się , tam podpowiedza ci co się bardziej opłaca - ja się posłuchałem i nie narzekam;)) jejejejeje:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |