Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego śmierdzi ? |
Dlaczego od dłuższego czasu tak niemiłośernie śmierdzi, dlaczego nikt nic nie robi, czy komuś sprawia to przyjemność, cała łomża zasmrodzona wstyt przyjezdnych znajomych, w domu śmierdzi jak w szambie i nieda się tego zmienić na perfumerię.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego śmierdzi ? |
kampania ziemiaczana sie zaczeła jak co roku , naszczescie w ostrołęce jest gorzej..;)
|
|
ale juz tego smrodu nie da sie wytrzymac, tylko wspolczuc pracownikom jesli to z tego miejsca tak "pachnie"
|
|
To naprawdę skandal ! Wladze miasta nie interesują się ,sanepid milczy- ma inne zadania a mieszkańcy żyją w smrodzie . Przyjezdni i przejezdni zatykają nosy odpowiednio komentując.PANOWIE WŁODARZE MIASTA WSTYD!!!Zapewne wiekszość czasu spędzacie na MAZURACH- tam nie śmierdzi. Weżcie przykład z rządzących w Piszu tam co 50m. po dwóch stronach chodnika są kosze na śmieci ( nie tylko przy głównej ulicy lub przystanku-w calym mieście)W miasteczku aż pachnie czystością a LOMŻA tonie w śmieciach na ulicach i śmierdzi szambem!!!Pomysł na niezły biznesik maseczki na nos- patrz metropolie w Azji HONGKONG!!!
|
|
taa wstyd, zrobic dochodzenie, zamknac!!?? a pozniej zalozyc temat na 4lomza "jak mozna zostwic tyle osob bez chleba"?? wam naprawde wszystko przeszkadza az tak mocno? nie macie co robic w domu? tak mocno wam sie nudzi?
|
|
W Łomży śmierdzi ? Polecam pojechać do Ostołeki i pospacerować pół godziny...
|
|
Wychowani w smrodzie mówią,że to naturalne,ja nie mogę otworzyć okien i mam w d.... kampanię ziemniaczaną .Niech zmienią technologię,są bakterie rozkładające białka itp
|
|
To co ja mam powiedzieć jak mieszkam na Poznańskiej ? :D wali ostro. ewa54 sanepid był, sprawdzili czystość itp itd i się zwinęli. Nie pierdziel o koszach na śmieci bo to nie o to chodzi w tym wszystkim. Był smród jest i będzie, wątpię ,że ktoś coś z tym zrobi.
|
|
trzeba sie myc :P
|
|
Ja jak Ja tu nie chodzi oto aby zamykac ten czy inny zakład, kampania ziemniaczana kampanią, przez kilka lat woziłem jako przewoźnik ziemniaki do zakładów pod Wrocławiem, tam nigdy takich zapachów nie było, czyli można jak się chce, a zakłady pracy powinniśmy szanować bo dzięki nim żyjemy, ale technologię mogli by zmienić bo to obcich żeby w XXI wieku jechało jak z murzyńskiej chaty.
|
|
Pewnie nie mają "pieniążków" na zmianę tej technologii...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |