Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
stolarz meble biurowe !! |
Może ktoś może polecić stolarza dobrego tzn żeby wykonywał meble biurowe tj. biurko pod komputer, szafki na dokumenty itd ?? nie kuchnie meble tapicerowane itp tylko biurowe .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: stolarz meble biurowe !! |
stolmeb nowogrodzka
|
|
Ja polecam BITT MEBLE Kupiski Stare
|
|
Ja Polecam Heńka Millera. Ma zakład na legionów 145
|
|
JA POLECAM JóZKA DOMBROWSKIEGO W STAREJ LOMZY ... DOBRY STOLARZ SOLIDNYYY I MA GLOWE DO POMYSLOWWW NAPRAWDE POLECAM
|
|
Pan Taraszkowski na ul. Meblowej - zlecenia wykonuje starannie i terminowo
|
|
polecam firmę MODERNA_MEBLE na nowogrodzkiej 151b albo modernameble.pl
|
|
kalisto ul.spokojna -zawodowcy!!!!!!!
|
|
Zna ktos stolarza, ktory wystawi fakture fat wyzsza niz kwota zamowienia? Ja ten vat oczywiscie zwroce tylko potrzebuje miec na fakturze cene 2 razy wieksza niz zaplace w rzeczywistosci...
|
|
Heniek Miller !!, bardzo dokładny facet i konkret. Robił mebelki do firmy w której pracuję. Adres chyba jak wyżej, ale na pewno na Legionów, gdzieś za piekarnią.
|
|
Rakowski Cydzyn Stary
|
|
jeśli biurowe to tylko pod num stolarz 505094572, wiem bo robił meble do wielu biur w Łomży i Warszawie. Naprawdę polecam
|
|
Jak chcesz dobrą, polską produkcję to możesz okiem na biuro serwis - meble biurowe to ich sztandarowy (i bodajże jedyny) wyrób.
|
|
A co sądzicie o meblach z Ikei? Bo szczerze mówiąc ile ludzi tyle opinii. Jestem wielka! całe 150 cm w kapeluszu :)
|
|
Oferta markowych sklepów meblarskich jest obecnie na tyle urozmaicona, że nie odczuwam konieczności korzystania z usług stolarzy :)
|
|
Ze swojej strony mogę Wam wszystkim polecić ofertę, z której sam skorzystałem i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli zastanawiacie się nad zakupem mebli, to polecam Wam sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnej i profesjonalnej firmy Royal Factory - kuchnie na wymiar w Poznaniu .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |