piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kto ma butle z GASPOLU ??

KTO MA BUTLE Z GASPOLU ??teraz jest jakaś promocja że jak zamówisz butle z gazem to dostajesz jakieś proszki i płyny do mycia garków !! a zamiast tego to morzna by było obnizyć cene gazu ??

<...>Albo damy radę , Albo jak tynk odpadamy<...>

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kto ma butle z GASPOLU ??

A morze taki drogi bo Polska nie ma dostepu do gazu ??

Teraz wszystko jest drogie !!! a tak wszedzie promocje !!!

A państwo niema piniedzy (buhaha)ma np. na wyprawki dla byłych prezesów Orlenu i inne.

Ja mam.

>teraz jest jakaś promocja że jak zamówisz butle z gazem to dostajesz jakieś proszki i płyny do mycia garków !! a zamiast tego to morzna by było obnizyć cene gazu ??

Przecież właśnie przez takie gratisy jest obniżona cena gazu, bo kupując gaz w "starej" cenie dostajesz więcej :)
A cenę produktu zawsze można obniżyć... jakość też!

Zrobiono taką promocję pewnie dlatego bo komuś słabo schodził towar w hurtowni

Koniec Reklam.
Koniec Z Grzecznym Forum.
Konic Promocji.

Ale kiedy bedzie czat ???Na www.4lomza.pl ???albo skasuj ten czat !!!!i wstaw Łks Łomża link .

BOZE A KOGO INETERESUJE ZE JAKIES PROSZKI DAJO?!?!? CZY COS TAM!JAK COS TO ONI I TAK SOBIE WLICZO TO W CENE GAZU ALBO NAPELNIO BUTLE MNIEJSZO ILOSCIO TEGO GAZU!ZRESZTO WYDAJE MI SIE ZE 99% ŁOMŻYNIAKO STAC NA TEN GAZ!!

ALe nie ....i go nie stac i działam w społecznie informuje tylko że takich ludzi nie stac na gaz z ....

DEBIL TO PISAŁ ALE NIE JA!!1!

NIE PISZCIE POSTÓW NA TEM TEMAT BYM CHETNIE TO USUNOŁ ALE NIE MORZNA .......TO NIE MOJA WINA ŻE TAKI DEBIL SIE DORWAŁ NA MÓJ KOMPUTER I PISAŁ TE ROŻNE TEMATY.

BARDZO WAS PRZEPRASZAM.BEDE TERAZ JA PISAŁ I PORZĄDNE TEMATY !!!
SORRY ZA DEBILA CO SIEDZIAŁ NA KOMPIE.I TAK GO ZBIŁEM HEHE...

Nie karmić TROLA

Do przedszkola, dzieciaki...

Pozdrawiam

Ja mam 4 w piwnicy. Czerwone. Jak nie przemaluję na niebiesko, gówno warte. Bo i cena złomu spadła. A już miałem je zanieśc do Miliszkiewicza z kilkudziesięcioma kilometrami nieużywanych (czyli nikomu niepotrzebnych) torów kolejowych po zlikwidowanych trasach.

Do MILISZKIEWICZA NIE WARTO BO TAM ZŁODZIEJE SĄ ....MIAŁEM KILKA PRZYPADKÓW.I NAJLEPIEJ TE BUTLE WYRZUĆ PRZEZ OKNO I OD TABORU KOLEJOWEGO WON!!!!!!!!!

PEJA I NIE ZMIENIA SIE NIC.......

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org