Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto ma butle z GASPOLU ?? |
KTO MA BUTLE Z GASPOLU ??teraz jest jakaś promocja że jak zamówisz butle z gazem to dostajesz jakieś proszki i płyny do mycia garków !! a zamiast tego to morzna by było obnizyć cene gazu ?? <...>Albo damy radę , Albo jak tynk odpadamy<...>
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto ma butle z GASPOLU ?? |
A morze taki drogi bo Polska nie ma dostepu do gazu ?? Teraz wszystko jest drogie !!! a tak wszedzie promocje !!! A państwo niema piniedzy (buhaha)ma np. na wyprawki dla byłych prezesów Orlenu i inne. <...>Albo damy radę , Albo jak tynk odpadamy<...>
|
|
Ja mam. >teraz jest jakaś promocja że jak zamówisz butle z gazem to dostajesz jakieś proszki i płyny do mycia garków !! a zamiast tego to morzna by było obnizyć cene gazu ?? Przecież właśnie przez takie gratisy jest obniżona cena gazu, bo kupując gaz w "starej" cenie dostajesz więcej :) A cenę produktu zawsze można obniżyć... jakość też!
|
|
Zrobiono taką promocję pewnie dlatego bo komuś słabo schodził towar w hurtowni
|
|
Koniec Reklam. Koniec Z Grzecznym Forum. Konic Promocji. Ale kiedy bedzie czat ???Na www.4lomza.pl ???albo skasuj ten czat !!!!i wstaw Łks Łomża link . <...>Albo damy radę , Albo jak tynk odpadamy<...>
|
|
BOZE A KOGO INETERESUJE ZE JAKIES PROSZKI DAJO?!?!? CZY COS TAM!JAK COS TO ONI I TAK SOBIE WLICZO TO W CENE GAZU ALBO NAPELNIO BUTLE MNIEJSZO ILOSCIO TEGO GAZU!ZRESZTO WYDAJE MI SIE ZE 99% ŁOMŻYNIAKO STAC NA TEN GAZ!!
|
|
ALe nie ....i go nie stac i działam w społecznie informuje tylko że takich ludzi nie stac na gaz z ....
|
|
DEBIL TO PISAŁ ALE NIE JA!!1! |
NIE PISZCIE POSTÓW NA TEM TEMAT BYM CHETNIE TO USUNOŁ ALE NIE MORZNA .......TO NIE MOJA WINA ŻE TAKI DEBIL SIE DORWAŁ NA MÓJ KOMPUTER I PISAŁ TE ROŻNE TEMATY. BARDZO WAS PRZEPRASZAM.BEDE TERAZ JA PISAŁ I PORZĄDNE TEMATY !!! SORRY ZA DEBILA CO SIEDZIAŁ NA KOMPIE.I TAK GO ZBIŁEM HEHE...
|
|
Nie karmić TROLA
|
|
Do przedszkola, dzieciaki... Pozdrawiam
|
|
Ja mam 4 w piwnicy. Czerwone. Jak nie przemaluję na niebiesko, gówno warte. Bo i cena złomu spadła. A już miałem je zanieśc do Miliszkiewicza z kilkudziesięcioma kilometrami nieużywanych (czyli nikomu niepotrzebnych) torów kolejowych po zlikwidowanych trasach.
|
|
Do MILISZKIEWICZA NIE WARTO BO TAM ZŁODZIEJE SĄ ....MIAŁEM KILKA PRZYPADKÓW.I NAJLEPIEJ TE BUTLE WYRZUĆ PRZEZ OKNO I OD TABORU KOLEJOWEGO WON!!!!!!!!! PEJA I NIE ZMIENIA SIE NIC.......
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |