środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Counter-Strike 1.6 Nosteam serwer

Chciałbym zareklamować serwer nosteam administratorem jestem ja powstał wczoraj jest łomżyńskim serwerem dlatego reklamuje go tutaj nie jest jeszcze w pełni gotów ale grac można w pełni zrobiony będzie w weekend

IP 82.177.192.235:27022
Hasło hk
Slotów 14+1
Anty cheat : Tak HLguard
Serwer narazie ffa TP będzie w weekend kiedy wgram antyrash

Serwer nie jest jak radius nie ma Adminów cziterów ;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Counter-Strike 1.6 Nosteam serwer

Hehehe nowy serwerek fajnie

serwer jest zjebany a admini wogole, daja kary za to ze nie chcesz mu oddac paki! cwelownia i chamownia! nie polecam...

"Walczmy z alkoholizmem!!!Pijmy więc więcej aby inni mieli mniej!!"

ehh Bastian... powiedz mi prosze, który admin Ci tak zrobił...? póki co na serwie nie było dużo osób a jak były to ja byłem wtedy dostępny i śmię twierdzić, że takich sytuacji nie było. A więc drogi pasztecie pomyśl za nim oddajesz komenatrze niegodne nawet ich czytania...

hehehe ojoj skrzywdzili dzieciaka ojoj tragedja hehehe a zły dotyk boli przez całe życie hehehehe. Spoko serwerek polecam!! TiGeR<---C.S

Informuję, że serwer jest nowy, toteż przez jakiś czas będa wprowadzane na nim zmiany co niestety ale wymaga restartowania serwera. Ja razem z naszą ekipą będziemy się starać, aby serwer był dobry i odpowiadał wszystkim graczom :) póki co zapraszamy na nasz serwer i życzymy miłej gry.

Pozdrawiam.

Do P@wcio i Mystichk to chcialbym napisac ze gram juz od dluzszego czasu w CS'a i spotykalem sie z roznymi sytuacjami i rozumiem pomylki adminow oraz kary wyadawane poprzez domysły o czitach ale nabijanie statów poprzez odbieranie "paczki" jest lekkim niedorzeczeniem.. tym bardziej ze robia to administratorzy..
Po drugie moj post jest jedynie opinia wydana na ten serv, a nie wyżalaniem sie ze ktos mnie skrazywdzil..pff sa inne serwery na ktorych nie ma takich idiotycznych przypadkow.
Po trzecie to chyba nie grasz 24h na dobe i widzisz wszystkie akcje ktore rozgrywaja sie podczas gry wiec nie wciskaj mi prosze ze admini sa wporzadku bo ty tam jestes. tyle odemnie. pozdro

"Walczmy z alkoholizmem!!!Pijmy więc więcej aby inni mieli mniej!!"

Bastian.. serwer jest zajebi**** ... moze powiedz nam wsazystkim jaki nick mial ten admin?

Bastian wszystko jest wyjasnione, w nazwie serwera wyraxnie widać że serwer jest TP ( team play jakby ktoś znów mi wpierał, że chodzi o Telekomunikacje Polską) ten oto osobnik stał z paką na respie i kampił... a więc chyba wątpliwości co to pracy administratorów nie mam wątpliwości bo kara była całkowiecie zasłużona.

PS. za chwilę pojawi się nowa prezetntacja serwera, poniewą zaszły na nim ogromne zmiany... pozdrawiam a admina prosze o usunięcie tego tematu ;)

Zapraszam na Serwer ip: 77.79.210.74:27471 haslo: cs ilosc slotó:18 Serwer z @Gamapad.pl

Zapraszam na Serwer ip: 77.79.210.74:27471 haslo: cs ilosc slotó:18 Serwer z @Gamapad.pl. Na serwerze gra dosyc malo osób ale poczatki są mizerne ale wbijajcie!!!!!

ej kto mipomoze ????
skad mam sciagnac wersje csa non steam zeby pograc ?? wiem ze jakiegos patca tez trzeba... niech ktos poda link skad sciagnac bo ferie mam a kiedys gralem i chcialkbym znowu.

zajebiscie wdzieczny byede za odpowiedz !!!!

----------------------> ZAL.PL <-------------------------

Fin, wydaje mi się żebyś lepiej z kumplami zagadał kto to miałby na płytce...
wydaje mi się najlepsze rozwiązanie... Ja sam mam od kumpla i się cieszę, wszystko ładnie, pięknie(no moze oprócz lekkich drobnostek)
a jak coś wpisz w google cs 1.6 non steam download.
przykładowy link:
http://www.kloda.info/cs/

dzieki, wlasnie sciagam , dam znac czy da rade piznac mecza :D

[gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]

fajny serwer polecem pozdro łks pany !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wbijac na sERWer

195.42.112.95:27034 haslo axe sloty:15 Serwer FFA Klanu |aXe| serwer z firmy shooters wiec male pingi zapraszam:D wbijac

Re: Wbijac na sERWer

IP: 82.177.192.235:27022 Hasło:HK @@@@@@@ @ @ @@@@@ @ @ @@@@@@@@ ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ @ @ @ @ @ @ @ @@@@@@@

Co cie nie zabije czyni cie mocniejszym""

Po pierwsze to non steam to kradziez;d ale dobra jzu sie nie czepiam
co do zwrotu "Serwer nie jest jak radius nie ma Adminów cziterów ;)"
to dla twojej informacji dziecko to na radiusie wszyscy admini byli steam i sa aktualnie zarejestrowani w ESL. Jeśli tam na demkach ludzie sie nie poznali to nie mam więcej pytań.

Mystichk, rzuć cs'a plx. Zawsze możesz se podyskutować z HA Radiusa o jego czystości, np. Jednak jak wspomniał mutualizm każdy admin jest steam i ci ludzie już troche se w cs'a pograli ot choćby w/w HA, który ma czwarte acc steam atm. Teraz co do serwera.

1. Hasło: zgodnie z jedną z zasad firm hostingowych, rozpowszechnianie hasła jest zabronione, dodatkowo hasło deklasuje serwer z miana "publika" na serwer prywatny.

2. Sloty: 14 slotów hmm 7/7 przy ptb. Wciąż trochę mało.

3. HLG: tu mi koleś zabiłeś ćwieka. half-life guard to NIE JEST nawet antycheat. Program ten ma na celu skanowanie graczy w celu sprawdzenia, czy gracze nie posiadają zabronionych aliasów np. ciągły bh, ch. Bywa, że blokuje działanie cheatów odpalanych klawiszami F9-F12, Del, Ins, End, Home, ale żadnego cheata, który jest w miare świeży nie wykryje.

4. Sam antyrush nie czynia serwera TP. Składa się na to pack pluginów np. ATAC, Campmeter, w/w Antyrusher, ofc na TP ff jest ON, zwykle jest też mapcycle, a nie plugin votujący i dochodzi do tego pare innych drobiazgów.

To co przedstawiłem, pokazuje, jak nieobeznany jesteś w kwestii bycia HA na serwerze. Zestawiając info, które podałeś o serwerze, z wiedzą sundera...hmm cóż, zostałeś zmierzony, zważony i okazało się, że za cienki jesteś.

PS. mimo to wejdę i zobaczę ten serv. pozdro by sund..

WoW ^^

Rozumiem, że sam osobiście możesz znać Sundera, ale tu Cię zadziwię bo adminisracja byłego HK także ma STEAMA i mało tego, były admin Radiusa sam powiedział, że Sunder daje na cheatach tak samo jak jego "dobry kumpel" a więc nie dementuj tego skoro nie wiesz skąd mamy takie info...

Pozatym serwer był na suu.pl - wejdź w regulamin i poczytaj a nie pier** za przeproszeniem :/ bo tak się składa, że hasło tu można podawać. Pff mądry, chciałzabnłysnąć i proszę ...

WG. mnie to gracze tworzą serwer TP, bo tak naprawde na grze zespołowej opiera się całe te TP a nie na pluginach.. dla zakończenie powiem, że serwa na suu.pl i kamppno.pl nie ma ale będzie kolejny heh ... :P

To zacznę od tego że sundera znam bliżej niż ci się może wydawać, a co do cheatów cóż owym byłym adminem Radiusa był Okrutny i to on po tym jak zrobił sunda, sz6 i Ediego w wała nie dając kasy za adma, a bądźmy szczerzy, szalał na nim dość sporo i mówił że zapłaci, nie ma obaw...zresztą tak samo było z kaśką ak. red girl czy tam truskawka. Więc teraz to ty siedź cicho bo zawsze kiedy sunder gra w cs'a, ja patrzę mu na rączki, czy nie wklepuje czasem jakiegoś tajnego klawisza typu F-bla bla. Jego dobry kumpel tak tak..wiem już nie pamiętam nicku ale wyrwał pewnego ładnego dnia, kiedy leciał inf, sytego perma za wh, potem sam się przyznał, ale unbana nie dostał, przynajmniej oficjalnie bo zawsze jest reset ip. Co do mojej mądrości z hasłem..cóż l2r m8 bo jak widzę niczego sam znaleźć nie możesz, ale już masz copy paragrafu.
§3

Klient nie może:

- zmieniać ilości wykupionych slotów;

- rozpowszechniać (upubliczniać) hasła do serwera prywatnego na stronach internetowych

I na koniec zostawiłem sobie kwestię TP. Gra zespołowa to jedno, a co kiedy gracze mają w dupie teamwork? Od tego są pluginy, żeby karać takich matołów.

Teraz ty chciałeś wyjść na mądrego, ale coś ci nie wyszło. Spróbuj innym razem. cYa

WoW ^^

Nikt nie musi Tobie się tłumaczyć dlaczego mogliśmy hasło podawać, dostaliśmy zgodę na podawanie hasła, a dla nie jest rzecz jasna, że jeżeli serwer się nie podoba to na nim nie gram nie? Wracam do kwesti 14 slotów.. wg. mnie nie dobrze też jest gdy na serwie gra DUŻO osób, ch chwile bloki ktoś cie strzeli itp. a 7vs7 to bardziej optymalna liczba graczy jak np 10vs10 :/ Dziwne, żeby HLG wykrywał wszystkie świeże cheaty skoro nie jest uaktualniany na serwie, ale skoro blokuje te starsze to jaki problem widzisz w tym, żeby nazwać go HLG? Jedna uwaga do niejakiego Sundera: dzieciem to raczej ty jesteś dla mnie... nie rób z siebie dorosłego skoro nim nie jestes...

Pozatym jakbyś nie zauważył serwera nie ma, zostanie założony nowy w niedługim czasie. Twoja kwestia z dobrym kumplem jest neizbyt jasna, ale co ja tutaj będe polenizował z tobą. Ty wiesz swoje ja wiem swoje, regulamin na suu.pl w czasie kiedy jeszcze mieliśmy na nim serwer był inny, itp itd. w każdym bądź razie możesz wierzyć, czy też nie mieliśmy zgodę na podawanie hasła... a więc darmo możesz mi tu wpierać jakieś swoje głupie wypociny, bo ja poprostu z twoim zdaniem się nie licze i tyle .. :D

Próbować nie mam zamiaru, nie muszę ci nic udawadniać a więc...

aha i powodzenia na ESL :D

Piszę tutaj bo Mystic sądzi, że admy na radku to straszne haxory, mutualizm powiedział jaka jest prawda. Druga sprawa, sunder nie jest dzieckiem więc stfu nap...Dziwi mnie jedynie fakt, że jak mystic grał na radku to jakoś nie krzyczał że admini mają cheaty, dopiero jak założył swój to jest taki odważny i ciśnie ciemnote ludziom, ale jeśli chce to np, zawołam osoby podejrzane i se pogracie na jakimś servie z vacem.

WoW ^^

Hmm a więc jeśli masz zgode to nie obrazisz sie że wyśle adres tego topicu jak już podasz nowe IP^^ sie przekonamy ja obstawiam że serw zostanie usunięty;] na twoje życzenie.Pozarym jeśli serw już padł to graty heheheh cały miesiąc stał? graty graty. Jeśli chodzi o czity to n/c naucz sie grac i wtedy pogadaj.

mutualizm... a czy ktoś wogóle powiedział ze (nowe)IP będzie podawane?:)

Serw padł z przyczyn, które niestety nie są Tobie wiadomome, skoro nie wiesz dlaczego to łaskaw sie nie wypowiadać:D @x360 sunder mówi, że mystic do dziecko a co tu dużo ukrywać, że mystic jest starszy od niego i śmię jeszcze go tak nazywać?:D ha paradoks :D

zresztą nie chce mi się z Wami spekulować tak samo jak ty x360 znasz całego sundera tak samo i ja znam niejaką RedGirl i także wiem swoje, a więc nie masz mi co tu wpierać bo jak serwer mi się nie podoba to na nim nie gram proste... pozatym Mystic nie raz na serwie pisał, że SUNDER ma cheaty i dziwne, że nie jedna osoba to potwierdziłą he :D

Mutualizm widze, że masz predyspozycje do strzelania z ucha, he :P nieźle, ale tyku jednym krótkim postem zgasił twoją nadzieje na wsypanie naszego nowego serwa :D ehh i nie rób z siebie takiego PRO bo tobie pomógłby lekki trening:D.

I właśnie tym oto postem, kończe jaką kolwiek konwersacje z ludźmi, którzy potrafią tylko komentować, nie przyznać sie do błędu i jeszcze beszczelnie straszyć tym, że wyślą topica ^^ sory, ale już dawno się tak nie uśmiałem ehh :D

Taa gdzie jest ta mowa o mysticu jako o dziecku? Sprawa kolejna, chętnie se obejrze jakieś demko na którym sunder ostro cheatuje, co do krzyczących osób, cóż wierz mi, spędziłem na Radiusie więcej czasu niż wy wszyscy razem wzięci i te osoby, które krzyczały to były zwykłe nosound botki, które zapytane jaki hax ma, odpowiedziały coś w stylu spier... on poprostu cheatuje...czyli rutyna na każdym serwie ns, zabije cię ktoś na słuch, już ma cheaty, nie wiadomo jakie ale ma. Przy okazji, mystic musiał krzyczeć po cichu bo żaden z głównych admów go nie słyszał, a pamiętam jak się jeszcze z nami bawił w spartę. Wtedy był cicho...Na koniec powiem, że zgrywasz osobę obeznaną w temacie Radiusa, ale prawda jest taka, że ty jak i ta cała horda botów grająca tam umie tylko krzyczeć o "czicie", a w rzeczywistości gówno wie na temat cs'a, baaa nawet jest takie coś jak icemat siberia, ale to już jakaś czarna magia dla wielu ludzi jak widzę. Hmm mów co chcesz, ale sunder był czysty, no ale np. ty jak i horda ns wie lepiej bo w końcu...to są rodowi PRO.

WoW ^^

Zgasił? napisałeś że niedługo będzie nowy serw chwaliłeś się starym to i nowym sie pochwalisz. NIe tyle predyspozycje co chce zgasic twoja wypowiedz ze dostales pozwolenie, pierdoloenie o szopenie. Jest to zabronione ***** nie od dziś w cs'ie siedze wiedz mi nie ******* głupot bo jasno ci podał x360 że nie można i tyle. Ja mówie prosze napisać do ESL żeby sprawdzili sundera to go sprawdza, tyle ze juz byl sprawdzany i jakos dalej gra...

**** wiesz ile grałem na Radiuse, a ja dokładnie wiem ile tam grałem i nie powiedziałem, że Radius jest do dup itp a wręcz przeciwnie był dla mnie zajebistym serwerem. Chciałbym zauważyć, że Radius też był serwerem ns. Komu chciałoby się marnować swój cenny czas na takie duperele jak nagrywanie demka jak sunder cheatuje? O cs'ie mam więcej pojęcia nić Ci sie zdaje, nie oceniaj osób względem ciebie. Nie wiesz ile gram, czy mam steama, nie znasz mojego skilla, nawet loginu na steam a więc zachowaj te swoje beznadziejne domysły dla siebie bo jak sie zdaje nie tylko ty jestes "wielkim posiadaczem steama" ^^. ta sprawa zostałą naghłośniona bo "sparcie" ... wiem bo sam miałem brać w tym udział ^^. Ta cała rozmowa z tobą i sunderem^^ jest tak płytka, że każdy kto tu wchodzi ma niezły ubaw czytając jak z igły robicie widły ehh

Oh jaki ty jesteś pro... oczywiście tylko ty znasz się na cs'ie. Aha i szkoda, że Twój kolega-wielki znawca podał wycinek regulaminu z gamepad.pl ...Dno i wodorosty .. ;]

Graty że post pod postem, spamer ****** jesteś. CO do skilla i czy masz skilla, widziałem go na radiusie. Nic zachwycającego, steama może kupiłeś i gówno mnie to obchodzi. Nikt sie tutaj nie zasłania steamem

Mutualizm, x360 weźcie się umówcie na spara 1x1 z matim i wtedy sobie pogadajcie o skillu(na PW)
Do mutualizm: Czy ty widziałeś gdzieś tutaj no forum możliwość edytowania forum? Ja nie-... więc się nie dziw ze chciał jeszcze coś dopisać.

"Po pierwsze to non steam to kradziez;d ale dobra jzu sie nie czepiam
co do zwrotu "Serwer nie jest jak radius nie ma Adminów cziterów ;)"
to dla twojej informacji dziecko to na radiusie wszyscy admini byli steam i sa aktualnie zarejestrowani w ESL. Jeśli tam na demkach ludzie sie nie poznali to nie mam więcej pytań."

Na steam tez są czity właśnie widać jaki jesteś pro udowadniając ze nikt czitow nie miał bo grają na ESL xD nice

"Mystichk, rzuć cs'a plx. Zawsze możesz se podyskutować z HA Radiusa o jego czystości, np. Jednak jak wspomniał mutualizm każdy admin jest steam i ci ludzie już troche se w cs'a pograli ot choćby w/w HA, który ma czwarte acc steam atm. Teraz co do serwera.

1. Hasło: zgodnie z jedną z zasad firm hostingowych, rozpowszechnianie hasła jest zabronione, dodatkowo hasło deklasuje serwer z miana "publika" na serwer prywatny.

2. Sloty: 14 slotów hmm 7/7 przy ptb. Wciąż trochę mało.

3. HLG: tu mi koleś zabiłeś ćwieka. half-life guard to NIE JEST nawet antycheat. Program ten ma na celu skanowanie graczy w celu sprawdzenia, czy gracze nie posiadają zabronionych aliasów np. ciągły bh, ch. Bywa, że blokuje działanie cheatów odpalanych klawiszami F9-F12, Del, Ins, End, Home, ale żadnego cheata, który jest w miare świeży nie wykryje.

4. Sam antyrush nie czynia serwera TP. Składa się na to pack pluginów np. ATAC, Campmeter, w/w Antyrusher, ofc na TP ff jest ON, zwykle jest też mapcycle, a nie plugin votujący i dochodzi do tego pare innych drobiazgów.

To co przedstawiłem, pokazuje, jak nieobeznany jesteś w kwestii bycia HA na serwerze. Zestawiając info, które podałeś o serwerze, z wiedzą sundera...hmm cóż, zostałeś zmierzony, zważony i okazało się, że za cienki jesteś.

PS. mimo to wejdę i zobaczę ten serv. pozdro by sund.."

Tez mam steama
1. Akurat tam można hasło podawać
2. 14 to jest wystarczająco jeżeli lubisz grac 10v10 to jesteś dzieckiem FFA
3. Koleś na samym wstępie tego punktu piszesz ze nie jest to antyczit a na końcu ze blokuje niektóre czity oO zastanów się i ogarnij trochę.
4. n/c

chcesz 1v1 ?

"Piszę tutaj bo Mystic sądzi, że admy na radku to straszne haxory, mutualizm powiedział jaka jest prawda. Druga sprawa, sunder nie jest dzieckiem więc stfu nap...Dziwi mnie jedynie fakt, że jak mystic grał na radku to jakoś nie krzyczał że admini mają cheaty, dopiero jak założył swój to jest taki odważny i ciśnie ciemnote ludziom, ale jeśli chce to np, zawołam osoby podejrzane i se pogracie na jakimś servie z vacem."

Nie krzyczałem ponieważ serw bez adminów był spoko i grało tam dużo moich znajomych.

mutualizm napisie kiedy ja pisałem swojego posta Ty wczesniej napisałeś swojego, a więc kiedy dodałem swojego posta, po jakimś czasie zauważyłem twojego, który jest nad moim a więc musiałem walnąć ci riposte :D Znasz jakieś inne słowo jak "graty"? to już jest takie żałosne, że nie chce się nawet dyskutować... nie masz już co powiedzieć to od spamerów wyzywasz? oczywiście ty prezentowałeś na radiusie największego skilla, jesteś pro, wszystkich siekasz itp:D no dziwne bo czytając wasze wcześniejsze posty waszą jedyną deską ratunku to steam i to, że startujecie na ESL :D eheh :D nie macie czego sie lapać to straszysz, że topic zostanie wysłany do administracji hostingu, jak tylko zostanie założony serwer:D Szkoda, że twoj kolega który jak zwykle chciał być mądry wział regulamin nie z tego co nas interesuje... innymi słowy jesteś pierdolonym idiotą, który tylko wytyka błędy i chwali się swoim niedorzecznym skillem pff. Na takich ludzi jak ty leje cieńkim bursztynowym sikiem.

AHA i jedna kwestia któa mnie zaciekawiła ...

"to dla twojej informacji dziecko to na radiusie..."

x360 ja nie wiem upośledzenie jakies masz? czytać dokładniej nie możesz? nawet regulamin nie dajesz ten co trzeba ...

Cze. Tak pisaliście o CS tak pomyślałem że se zagram ściagnełem wszystko co trzeba krok po kroku dodałem serwer IP 82.177.192.235:27022 wpisuje hasło i wyskakuje mi za każdym razem to : i co zrobić ?

Nie tylko gamepad ma to w regulaminie, ale dobra, myślisz o tym co widzisz. I wiesz ja o radiusie wiem naprawdę wszystko, a ty chwaląc się swoim "info" robisz mi duży uśmiech na twarzy. Mówiąc w skrócie, Radius to ja. Dobitnym słowem pfffff kończę tą dyskusję bo jak widać wy wiecie najlepiej nie tylko o swoim servie, ale też o servach innych ludzi. Powodzenia z waszymi mini serwusiami, napewno będą lepsze niż b1 albo null >_>. Ah i 10v10 to nie jest oznaka dziecia neo, udowodniłeś swoją wiedzę poraz kolejny...

WoW ^^

bartes sprawdz capslocka :P

ktoś powiedział, że to oznaka "dziecia neo" człowieku jakieś schizy masz...

ok a więc podaj skąd wziełeś ten wycinek regulaminu i dyskusja zakończona, a nie dajesz regulamin nie stąd co trzeba i pierdolisz swoje mądrości ehh :/

@Bartes, bo te IP, które tutaj jest nie jest już aktualne, za jakiś czas robimy nowy serwer, który już będzie stały...

aaa oki dzięki :) bo chciałem zagrać a zielony byłem w tych sprawach =)

Nom ok jak będzie nowy serw to podam IP, tylko wiesz..boje się bo ktoś tu chce strzelać z ucha, że podaje hasło eheh :P

193.58.232.90:27015 eXpensiv[TP]strzelnica@ServNet bez hasła zapraszam non steam

to co z tym servem bedzie jakis wkonu czy nie nie weim podajcie jakies ip bo bym pogral sobie wkoncu bo maly zastoj sie zrobil

... PIENIADZ TO WLADZA, SUKCES TO WIEDZA ...

no spokojnie dobrze pójdzie to w tym tyg będzie ;)

gra wypas!

82.177.192.235:27038

hasło takie jak było zawsze, czyli hk ;)

Ale admin to Frajer !!!!!!!!!!!!!!!!!

Rozwiń swoją zajebistą "myśl" xD

wg. teorii jednego z naukowców, ludzie, którzy używają więcej nić dwa wykrzykniki, mają jakąś tam chorobe w mózgu... :D

Pozatym dopuszczam wszelkie opinie na temat serwa, ale bez obrazy to co Ty napisałeś to jest niezły pokaz twojego idiotyzmu...

ALE SERWER NIE MOGE JUZ WEJSC ZA TO ZE ROZWALIŁEM TYPA OD SOEBIE Z EKIPY ZA TO ZE NIE UMIAŁ GRAC. CO TO ZA SERWER

JAKA LIPA JUZ WOGLE NIC SIE NIE DZIEJE NAWET NIE PISZE MI ZEBY HASŁO WBIC CO JEST WIE KTOS

o_0 oczywiście, nie możesz wejść? Niczy czemu? Dostałeś bana? Wszystko ok, ale wejść mógłbys nadal, bo masz neostrade...

ZApraszam na serwer publiczny i na strone klanowa na serwerze jest mila atmosfera mili admini

http://www.united4.tk/

ip: 82.177.194.160:27028

haslo: serwer publiczny bez hasla wiec zapraszamy!!!

U nas czity nie graja duzo fajnych piosenek i wiele innych zeczy zapraszamy!!!

SeRwEr KlAnU UNITED 4 www.united4.tk/

ZaPrAsZaMy

Witam wszystkich
Zapraszam na serwer do gry Counter Strike 1.6 Steam/Non Steam
Nazwa:[S]trzelnic[A]^{t}s}@KampNO.pl
HASŁO:ts
IP:82.177.194.130:27024
Na serwerze panuje miła atmosfera

Witam wszystkich

lol serwer stoi na livenet ..? lol nie wiem po co sie pokusiles na liveneta...? nie toz ze zdzieraja kase to wogle limity maja na total traffic ;/ wg shiit
JUZ LEPIEJ Se byLO WZIASC COS W OVH.pl

JA KIEDYS MIALEM U NICH
MS LARGE rev 8 :D
Procesor Intel Bi Xeon Quad
8x 2.00+ GHz
12 MB L2 - FSB 1333 MHz 45nm
Architektura 64 bits
Pamięć RAM 8 GB DDR2
Dysk twardy 2x 1000 GB
Rodzaj dysku SATA2 - RAID 1 HARD

Łącza 1 Gbps
Transfer nieograniczony
IP stałe 1 IP
IPV6
IP Geograficzne
IP Failover +8 IP
IP Load Balancing +1 IP
IP FailOver RIPE + 32 IP i powiem ze bomba sprzet :D

Witam wszystkich

Taaa na serwerze panuje miła atmosfera...

"Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"

ja tez znam fajny serwer CS z malymi lagami: 65.55.11.222:80
alternatywny IP to 195.164.254.6 na tym samym porcie
haslo: M$

kilka tysiecy osob caly czas tam jest :)

jedyny prawdziwy jasio :}

jak sie wpisze te IP w przeglondarce so fajne statystyki tych serweruf. kto z kima gra, i inne statsy

pozrawiam tych kturym pc nie slurzy do grania

jedyny prawdziwy jasio :}

193.143.121.253:27087 Haslo gd
Serdzecznie zapraszam

pizgatornia rules :)

siarak podaj ip na pizgatornie.

siema chciałbym zareklamować nasz serw klanowy: -nasze ip:193.33.177.32:27056 hasło jast ac . ZAPRASZAMY !!!!

ten ostatni jest OK

zapraszam na serwer bardzo mały ping gamepad 14 slotów dobry klimat / cziterzy banowani natychmiast 91.209.68.5:27267 hasło bk ZAPRASZAMY /k0cur wtf?

trening czyni mistrza!

SERDECZNIE ZAPRASZAM NA MÓJ SERWER!!!

Nazwa: CS.1.6 [non] ZAPRASZAMY[4FUN]
IP: 62.181.0.142:27105
Ilość slotów: 20
Typ: [4FUN], Non-steam
FF: Off
On-line: 24/7
Haslo: xxx
Strona serwera: www.cs-4fun.cba.pl

Miła atmosfera :)
Poszukujemy adminow!

ZAPRASZAMY!!!

[color=red][size=18]Zapraszamy na serwery FragCs[/size][/color]

[color=red]FragCs[FFA][/color]

[color=orange]» IP: 91.203.133.32:27036
» Rodzaj: NS-Steam
» Typ: FFA
» Sloty: 12
» Kontakt z Head Adminami:gg 4.fun 7204853 Lukiego 10514806
» Lokalizacja serwera: Gdańsk
» Up Time: 24/7 - Czasem zdarzają się przerwy techniczne[/color]
» [color=yellow]Forum serwera:[/color] [color=cyan][URL=www.fragcs.czo.pl]www.fragcs.czo.pl[/URL] [/color]

[color=red]FragCs[4.fun][/color]

[color=orange]» IP: 91.203.133.21:27023
» Rodzaj: NS-steam
» Typ: 4.fun
» Sloty: 12
» Kontakt z Head Adminami:gg 4.fun 7204853 Lukiego 10514806

[color=red]FragCs[FFA2][/color]

[color=orange]» IP:91.203.133.57:27017
» Rodzaj: NS-steam
» Typ: FFA
» Sloty: 16
» Kontakt z Head Adminem: -------

Skserv.pl [war3]

[size=18]Witam, lubisz grać w cs'a 1.6 z Modem Warcraft 3 Frozen Thron Save XP ?[/size]
[size=24][color=red]Czytaj dalej ; )[/color][/size]

[color=#00FF00][size=24]Monitor :[/size][/color]

[color=#00FF00][size=24]Info :[/size][/color]

[size=18][color=red]®[/color][/size][size=18]Nazwa : [/size]sKserV.pl [War3 FT][Steam/Non-Steam]
[size=18][color=red]®[/color][/size][size=18]IP: [/size]193.33.176.169:27015
[size=18][color=red]®[/color][/size][size=18]Hosting :[/size] Pukawka.pl
[size=18][color=red]®[/color][/size][size=18]Forum :[/size] www.skserv.pl
[size=18][color=red]®[/color][/size][size=18]Kontakt z Właścicielem/HA :[/size] Forum (www.skserv.pl)
[size=18][color=red]®[/color][/size][size=18]HLSW :[/size] [URL=hlsw://193.33.176.169:27015]Dodaj IP[/URL]
[size=18][color=red]®[/color][/size][size=18]Steam : [/size] [URL=steam://connect/193.33.176.169:27015]Polącz[/URL]
[size=18][color=red]®[/color][/size]Na serverze zabawa zaczyna się już od 5-6 nad ranem a kończy o 24-2 w nocy
[size=18][color=red]®[/color][/size]To nie jest jeden z tych serverów co trwają 1 miesiąc

[color=#00FF00][size=24]Parametry :[/size][/color]

[size=18][color=red]®[/color][/size][size=18]Lokalizacja :[/size] PL - Gdańs
[size=18][color=red]®[/color][/size][size=18]Gra :[/size] Counter-Strike v1.6
[size=18][color=red]®[/color][/size][size=18]Sloty : [/size]24
[size=18][color=red]®[/color][/size][size=18]Czas mapy :[/size] 20 minut
[size=18][color=red]®[/color][/size][size=18]Czas rundy :[/size] 2.5 minuty
[size=18][color=red]®[/color][/size][size=18]Friendly Fire :[/size] 0 (off)
[size=18][color=red]®[/color][/size][size=18]Rozgrywka :[/size] War3 FT Save XP
[size=18][color=red]®[/color][/size][size=18]Rodzaj Servera :[/size] Steam/Non-Steam
[size=18][color=red]®[/color][/size][size=18]Ochrona :[/size] VAC - Valve Anty Cheat
[size=18][color=red]®[/color][/size][size=18]Addons :[/size] AMXX v1.8.1.3746, MM v1.19p32, War3 FT, PTB
[size=18][color=red]®[/color][/size][size=18]Pluginy :[/size] BunnyHop, Sprzedawanie broni, Spadochron, Galileo, Efekty smierci
[size=18][color=red]®[/color][/size][size=18]RoundSound :[/size] 5-5 (mp3)
[size=18][color=red]®[/color][/size][size=18]Ping :[/size] ~10-40 (32)

[color=#00FF00][size=24]Administracja :[/size][/color]

[size=18][color=red]®[/color][/size][size=18]HeadAdmin's :[/size] ^^^Deed
[size=18][color=red]®[/color][/size][size=18]Admin's :[/size] ;* , 4rch3r , abc_ , hok , ! , BLK , Augustyn

[color=#00FF00][size=24]* AMXBans * - * PsychoStats *[/size][/color]

[color=#00FF00][size=24]Regulaminy i zasady :[/size][/color]

Regulamin Forum
Regulamin Server'a
Regulamin Server'a Głosowego
[URL=http://skserv.pl/viewtopic.php?t=68&p=217#217]Regulamin ADMIN'A[/URL]
Zasady map

[color=#00FF00][size=24]Co możemy Ci zaoferować ? :[/size][/color]

* Unikalny AMXX
* Dobrą muzykę
* Miła atmosfera
* Fast Download na mapy, modele, dźwięki itp
* AMXBans
* Psychostats
* Niskie pingi
* Pomoc
* Bardzo dobrą Administrację
* Przede wszystkim dobrą zabawę ;D

[color=#00FF00][size=24]Konkursy :[/color][/size]
Z konkursami startujemy od 08.07.2009 do wygrania Admini, sloty, XP, Niespodzianka. Bardzo mocno zapraszam :)

[color=#00FF00][size=24]
Kilka Screenów z gry + opis :[/size][/color]

Kret
Kret - rodzisz się na respie wroga i wyglądasz jak on. Kreta można też kupić (shopmenu2 i 9) za 16.000 $
Wartownik
Umiejętność "zemsta" działa jako odrodzenie gdy zginiesz lub przenosi cię na respa + 50 HP jeśli miałeś mniej
Nocny Elf
Ultimate "Wiążące korzenie" Taka zielone lina oplata przeciwnika unieruchamiając go na 10 sekund
Orc
Ultimate "Błyskawica" odbiera HP + przeskoki na innych wrogich graczy
Pan Krypty
Ultimate "Rój Szarańczy" szarańcza atakująca wrogich graczy
Pan Krypty
Umiejętność "Kująca Aura" Trzęsie ekranem przeciwnika
Krwawy Mag
Ultimate "Podpalający Płomień" podpala graczy z przeciwnej drużyny i zabija
Krwawy Mag
Umiejętność "Odpędzanie" gdy strzelasz do wroga masz szansę na zadanie mu "slapa"
Myśliwy Cienia
Ultimate "VooDoo Zła" niezniszczalność przez 2s, umiejętność "Fale Uzdrowienia" Regeneruje Twoje zdrowie i uzdrawia znajdujących się blisko Ciebie graczy z twojego teamu o 1HP/1sek
Myśliwy Cienia
Umiejętność specjalna "Biała Fala" uderzeniowa zadaje obrażenia pobliskim wrogom
Myśliwy Cienia
Umiejętność "Pilnujący Wąż (Ability)" Gdy postawisz a wróg przez to przejdzie zacznie mu odbierać HP
Wartownik
Umiejętność "Strajk Cieni" strzelanie zatrutą strzałą
Ork
Umiejętność "Krytyczny Granat" 1 HE może zabić pół team'u
Ludzie
Umiejętność "Niewidzialność" stajesz się praktycznie niewidzialny (z kosą najmocniej)
Ludzie
Ultimate "Teleportajca" samo mówi za siebie ;)
Nieumarli
Ultimate "Samobójcza bomba" gdy zginiesz lub się sam zdetonujesz wybuchniesz jak bomba (można zabić cały team) Screen 1
Nieumarli
Ultimate "Samobójcza bomba" gdy zginiesz lub się sam zdetonujesz wybuchniesz jak bomba (można zabić cały team) Screen 2
Nieumarli
Ultimate "Samobójcza bomba" gdy zginiesz lub się sam zdetonujesz wybuchniesz jak bomba (można zabić cały team) Screen 3
Nieumarli
Umiejętność "Lewitacja" masz możliwość wysokiego skakania

[color=orange]Ultimate i umiejętności jest wiele więcej ale nie dało się nam tego pokazać na screen'ach
Dlatego sprawdź je jeszcze dziś ! [URL=hlsw://193.33.176.169:27015]Dodaj IP[/URL] [URL=steam://connect/193.33.176.169:27015]Polącz[/URL][/color]

[size=24][color=#00FF00]Wszelkie informacje, pomoc itp są dostępne na forum : www.skserv.pl[/color][/size]

[color=blue]Forum jak i server'y są modyfikowane przeze mnie (^^^Deed) Unikalność w 100 % ! [/color]

[size=24][color=#00FF00]Zapraszam do gry jak i na Forum [/color][/size]

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org