Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Hotel w Łomży |
Czy możecie polecić jakiś dobry hotel w Łomży i dobrą restaurację. Dzięki. Kura Domowa
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Hotel w Łomży |
no za wiele ich niema w Łomży , najbardziej popularny choć chyba nie najlepszy jest hotel "Polonez" , w Piątnicy na obrzezach miasta masz hotel " Baranowski" tu chyba lepsza kuchnia jest no i ogólnie jest nowszy, reszta ma pokoje przy restauracjach godna polecenia jest restauracja "retro" pozdrawiam
|
|
Witaj Kuro domowa To zależ od zasobności portfela i jakie warunki Ciebie interesują. Co do hotelu... Polecam te w takiej kolejności: Hotel Baranowski Motel Fadom Hotel Polonez Motel Zacisze A restaurację w kolejności: Restauracja Amnesia Restauracja w Branowskim - przy hotelu, który wyżej podałem jest... Restauracja pod Łosiem nie znalazłem www to tylko info gdzie to jest Są jeszcze inne, ale jak będziesz to sama sprawdzisz, która godna polecenia :-) Wyżej napisałem tylko te lokale i hotele, które sprawdziłem, a które są godne polecenia. Miłego pobytu w Łomży....
|
|
w restauracji pod losiem jest telepizaa
|
|
Już nie ma restauracji pod łosiem? A to psikus..... no ale raptem 3 dni temu byłem w amnesii, a z tydzień temu w baranowski więc te pozostają nietknięte ;-)
|
|
polecam pensjonat "retro" na Nowogrodzkiej z hoteli to jedynie Baranowski i Polonez (chociaz osobiscie wole pensjonat retro) jednak by polecic Tobie cos konkretnego musisz okreslic koszta i wymogi jakie stawiasz. pozdrawiam
|
|
Jeżeli komuś zależy na dośc dobrym ale tanim noclegu polecam pokoje noclegowe w PKS-ach :-) http://pks.lomza.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=51&Itemid=51
|
|
hotel jednaczewska zwany domem rozkoszy
|
|
Jeżeli chodzi o restauracje w Baranowskim to niedawno był temat na forum że potruli gości weselnych salmonello czy jakimś innym diabelstwem. Wiec różnie może tam być. Ostatnio nocowałem w Hotelu Polonez i musze przyznać że byłem zaskoczony pozytywnie. Pokoje wyremontowane, pachną nowością a spodziewałem sie PRL-u wiec nie mogę sie zgodzić z Szalonym Palaczem.
|
|
BO to sie wypowiadaja, co pod klatka uslyszeli, ze tam to ponoc dobre.. Trole
|
|
Ja polecam zajazd RYŚ!!! Bubero
|
|
Ryś- polecam.
|
|
Polecam restałracje AMADEUSZ!
|
|
A czy Hotel Baranowski jest w Łomży ??? Hę ???
|
|
Ja też AMADEUS pokoje też mają .
|
|
Jędrusiowa Zagroda, Fadom, Amadeus, Retro.
|
|
Labirynt - nie wiem jak pokoje ale jedzenie dość smaczne.
|
|
polecam labirtynt ładne pokoje dosyc tanio .bardzo dobre jedzenie i sympatyczny wystroj olivia
|
|
Czy wiecie Gdzie pójść z dzieckiem w Poznaniu ? Zdecydowanie chciałbym Wam polecić sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę najlepszych apartamentów Browar Old Town.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |