wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wypadek Na Mieście

Przejeżdżałem właśnie przy skrzyżowaniu Giełczyńska/Dworna i patrze znów wypadek biały opel astra kontra wiśniowe Kawasaki... :/ Ciekawe teraz kogo wina ? Mam nadzieję,że z koleszką od motoru nic się poważnego nie stało,z tego co na szybko obczaiłem motor przejeżdżając to czacha roz... Wie ktoś coś więcej na temat ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wypadek Na Mieście

a lepiej bylo chyba sie tam zapytac?

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

To na Kawasaki tylko Yamaha.Kierowca białej Astry wyjeżdżając z Dwornej nie zatrzymał się tylko spojrzał w lusterko na skrzyżowaniu i stwierdził że jadące po ulicy Giełczyńskiej dwa motory są dość daleko i że zdarzy ale zapomniał chyba że te lusterka oddalają. Kierowca motoru położył się na bok i sunąc po asfalcie uderzył w astrę.Kierowce motoru zabrała karetka nie wiem co z nim jest ale wstał o własnych siłach.

jakas glupota.jak mozna spojrzec w lusterko wjezdzajac na skrzyzowanie?kazdy normalny to by spojrzal w jedna i druga strone a nie w lusterko.....

Roj, proszę Cię, idź tam i zobacz o które lusterko chodzi!

Marcin weź się zastanów zanim coś napiszesz myślisz że on nie wie że chodzi o lusterko na skrzyżowaniu.Motocyklista ja narazie przechodzi badania.

Kierowca motoru ma stłuczenie nerki i zostaje w szpitalu.

kierowca to na lusterka nie liczy w takich sytuacjach.masz oczy to patrz.mam nadzieje ze tylko na takich obrazeniach sie skonczylo.jak najmniej takich sytuacji i wypadkow.

Jedni i drudzy trochę wyobraźni i zdrowego rozsądku!!!!Miasto to nie preria i obowiązują pewne przepisy szczególnie co do rozwijania prędkości.

Dobra ale nie zapomnijmy że kierowca jadący z ulicy miał obowiązkowy znak STOP i jeżeli by wyjechał prawidłowo upewniając się nie tylko na lusterku czy morze jechać to na pewno by do tego nie doszło.

ja byłem świadkiem tego wypadku.. zresztą to mój kumpel... winę ponosi bez mózgi kierowca z astry..... gdy motocykl był tuż przed przejściem on se normalnie wyjechał.. tak to jest jak debile ignorują stopy albo tylko zwalniaja i nie potrafia się rozejrzeć ;/ dodam że motocykl nie pędził z zawrotną prędkością.... miał z 60 km/h .... życzę Arturowi szybkiego powrotu do zdrowia.. poniżej foka z wypadku

[img=http://img110.imageshack.us/img110/3922/20080921003up8.th.jpg][img=http://img110.imageshack.us/images/thpix.gif]

;)

skoro motocyklista sunąc bokiem po asfalcie uderzył w astre to jest to jego wina bo kto na motorze jezdzi bokiem po asfalcie he na kolach sie jezdzi . o tak dla brechy antymotocyklowo :)

ale Ty jestes beznadziejny ! pomysl troche, jest stłuczka... to po niej motor bedzie dalej stał jakby nigdy nic? wiadomo, ze sie przewroci ! stuknal samochod w drzwi, a nie niżej !

zycze szybkiego powrotu do zdrowia

Jaki ciota a nie pomyślałeś że kierowca nie chciał przelecieć przez maską samochodu i wolą się położyć na bok by były mniejsze obrażenia.Debilu zastanów się a potem dopiero pisz bo masz konkretnie zjechany charakter myślisz że jesteś śmieszny?? Wczoraj kierowca przeszedł operacje.

Ktoś tu sieje niezłą propagandę hehe aż żal się czyta

kierowcy opli to bóraki :)

jedyny prawdziwy jasio :}

Weś kup se 2 kółka i jeździja ja tu takie buraki jeżdzo i ci taki wyjedzie i lipa:/Na miasto to tylko czołgiem żeby nie dać się zabić!

Chłopakowi nic poważnego się nie stało?

Bubero

kinga2205 o co Ci chodzi z tą propagandą ?? Hubcio wyżej napisałem co za kierowcą motoru leży w szpitalu miał potłuczenia nerki i miał na nie operacje.

Nie wiesz co to propaganda? Zastanów się!!! Jak masz troche oleju w głowie to będziesz wiedział o co mi chodzi.

Wiem i to bardzo dobrze ale czemu wcinasz się w tym poście tekstem że ktoś tu sieję propagandę

Nie ktoś tylko Ty bądzmy konkretni. Bardzo żal mi jest Twojego kolegi ale jeszcze bardziej Ciebie. Widzę, że czerpiesz przyjemność z nieszczęścia i rozsiewasz tanie ploty. Twój kolega jest po operacji? Dobrze, że go jeszcze nie pochowałeś. A teraz wiesz o co chodzi czy nadal nie?

A mi żal ciebie dzieciaku na początku postu ktoś się zapytał co się stało to napisałem potem w kolejnych postach inni się pytali co z kierowcą itp też odpisałem.A ty się wpierdalasz że ja sieję plotki a może ty jechałaś w twj białej astrze i teraz bronisz dupę??

Twój kolega nie miał operacji a skąd to wiem, bo może częsciej bywam u niego niż Ty. Jaki morał z tego, że w dupie byłeś gówno widziałeś a najwięcej masz do powiedzenia.

Takie miałem informacje może ktoś się pomylił z inną osobą z wypadku.

hahah Pawcio to zwykły farmazoniarz. Najlepiej poinformowany konfident w mieście.

Dobra jak to mówią głupszym trzeba ustąpić więc ustąpię wam i nie będę z dziećmi dyskutował.

jaki konfident ?o.O sankdak pomysl co mowisz , widzial wypadek to udziela informacji zainteresowanym , zycze powrotu do zdrowia motocyklisice

No widzę że są jeszcze na tym forum osoby co myślą głową a nie dupy połową :P

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org