piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
!!!!!!!!CO Z CZATEM !!!!NA TEJ STRONIEEE!!!!

CZY NIKT NIE CZYTA WYPOWIEZI CHOCIAZ NIEKTÓRYCH????(CO Z ADMINISTRATOREM STRONY?) OD CZEG OJEST,
FORUMOWICZE CHCĄ CZATA!!!!!!!!

WSPISYUJCIE SIĘ... ZRÓBMY LISTĘ CHĘTNYCH NA CHATA ŁOMŻYŃSKIEGO tu
może fkońcó siem za tom fesmom;/:P

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: !!!!!!!!CO Z CZATEM !!!!NA TEJ STRONIEEE!!!!

A może Ty społecznie pochodzisz po Łomży i zbierzesz podpisy?
Będziemy Ci wszyscy bardzo wdzięczni:)

pewnie ze chce czata

Pasja

BANA dla ABCD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To frajer ktory nic nie robi i jeszcze krytykuje innych.!! Co ty wymyslisz ABCD??? Jestes wielkim frajerem ktory ma pewnie cos kolo 18 lat i jeszcze twoj nick jest zrobiony specjalnie zeby ludzi denerwowac.!!! Ble, nienawidze takichc ludzi jak ty. Nic nie robia i chca zeby innym bylo gorzej. Co jest madrego w twojej wypowiedzii? Co ty robisz na codzien? No prosze, teraz twoja kolej zeby sie pokazac.

JA CHCE CZATA, TAKZE IP BANA DLA ABCD.

jestem za:)

Jeśli myślisz, że pozjadałeś wszystkie rozumy i wiesz już wszystko - pomyśl raz jeszcze.

bumboks jak można słuchać kogoś kto nie potrafi się nawet wysłowić. Czasami boję się, co mogą pomysleć o nas lomżyniakach osoby czytające to forum. Z drugiej strony 4lomza tez nie jest bez winy publikując taki bełkot.
"fkońcó siem" ? - skończyłeś chociaż podstawówkę wieśniaku?

PS. Wpisy w stylu http://www.muza.net.pl/forum/viewtopic.php?p=1593#1593 będą się powtarzać coraz częściej.
A to, że 4lomza nie uruchamia chata to raczej się nie dziwię, już wyobrażam sobie te rozmowy na poziomie...

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Ja jestem za czatem ale dajcie firmie zrobić ten czat morze własnie robio to nie takie proste jak robic czat to z głowo i porządny a nie jak na http://czat.wp.pl/chat.html?i=29206 to jest zwykłe badziewo a tu na 4lomza.pl robio napewno ale dobry i taki żeby reklamy nie wchodziły i zawalały miejsca !!!!i orzed wejsciem na czat zeby było logowanie tylko czat dla tych co majo loginy na 4lomza. Dajcie czasu dla nich a niedługo morze zrobio !!!!

KONIEC GRZECZNEGO FORUM !!!!

KONIEC Z REKLAMAMI !!!!!!!!!!!!!!

<...>Albo damy radę , Albo jak tynk odpadamy<...>

MARKAC
co ty taki sztywniak, wyluzuj gościu
nie można sobie popisać?!
a może chciałbyś żebyśmy pisali ŁACINĄ albo GREKĄ
może wtedy byłbyś zadowlony

p.s.
sory, że amieniam temat, ale sam sie gościu prosił(wy tego nie róbcie)

piszcei o czacie, a nie o języku

"zrobio" - bez komentarza.

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Pewnie administratorzy nie widza sensu zakładania czatu - mogliby jednak na górze zlikwidowac ten napisik..... żeby nie kusił i nie prowokował... !

---
PGG

Ja tez nie widze sensu zakladania czatu. Ale napisik trzeba by bylo zlikwidowac. I tak mi sie wydaje ze tutaj nikt z administratoro nie zaglada, a szkoda.

@dixie do kogo ten komentarz?

McPeter to takie moje motto a nie komentarz.. pod kazda moja wypowiedzia na forum sie pojawia.. wiec do nikogo szczegolnego.. a ja jestem za tym jednak zeby czat (moderowany) powstal..

Jeśli myślisz, że pozjadałeś wszystkie rozumy i wiesz już wszystko - pomyśl raz jeszcze.

Jak chcecie czatu to zainstalujcie sobie Jabbera i zalozcie pokoj lomzynski na pierwszym lepszym serwerze.

http://test.jabberpl.org -- Wszystko o Jabberze (cos jak GG tylko bez reklam i lepsze).

Re: !!!!!!!!CO Z CZATEM !!!!

Ale my chcemy czata 4lomza - dostępnego prosto z tej stronki tak aby zwykły internauta lub ekhem... siwy dziadek (taki jak z reklamy "telekomuny") mógł sobie pogawędzić z ludźmi na tej stronce.

Oficjanie i publicznie pytam Administratora strony: Czy jest przewidzine uruchomienie czata, czy są prowadzone jakieś prace w tym kierunku i czy jest sens dalej pisać na ten temat? (może to kwestia kilku dni, godzin :) )

markac popieram cię w pełni jak czytam bumboksa, ale bartez to już kompletnie przerąbany klient !!!!!!! Profesor Miodek jakby przeczytał wypowiedzi w/w by się załamał i wątpie, że ktoś by go z tej depresji wyleczył. Ja tam nawet często popełniam błędy ale staram się zachować stylistykę i poprawną ortografie przynajmniej na forum, myśle, że kolesie (robio) to nieświadomie bo (majom) problemy z (głowoooo).

***** CHCE CZATU !!!!!!!!!!!!!

PEJA I NIE ZMIENIA SIE NIC.......

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org