Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Oświadczenie |
Oświadczam, że wpisy zamieszczone na stronie 4lomza.pl pod nickiem ZuzannaK nie są mojego autorstwa. Domniemywam, że ich nadawcą, sądząc po treści, jest zdesperowany ksiądz. Zuzanna Kozłowska
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Oświadczenie |
Nie martw sie Zuz, od razu widać, że to nie w Twoim stylu
|
|
lol ksiądz? :-D dobre ;-) Powiedz jeszcze który :-D ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Do drzewko_szcześcia: desperacja to nie depresja Nie probuj swini uczyc spiewac, nie dosc, ze swoj czas zmarnujesz to jeszcze swinie zdenerwujesz
|
|
do AndrzejS o co Ci chodzi człowieku ? ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Uważaj, bo AndrzejS zaszczeka, albo co gorsza zakwiczy A swoją drogą z tą antydepresją trochę nie w tym temacie wyskoczyłeś Kto jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamień
|
|
nooo... tylko ze to nie tekst do tematu a sygnaturka.... więc nie wiem o co dym... Mam ją zmieniać do każdego posta?? ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Jakoś twoich wpisów nie widać Kto jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamień
|
|
Szukajcie... a znajdziecie... ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Z pustego i Salomon nie naleje
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |