wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kiedy lodowkisko??

j.w nie orientujecie się kiedy zostanie ponownie otwarte łomżyński lodowisko no i czy coś się tam zmenia??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kiedy lodowkisko??

może lepiej zadajmy narazie pytanie czy będzie lodowisko??

no właśnie, a kto powiedział że ono będzie z powrotem?
Echo investment nie przekazał lodowiska miastu ...

Ciekawe czy będzie? Ale mogłoby byc ponieważ to była rozrywka dla całej Łomży

czy dla całej? nie powiedziałbym.. szczególnie dla dzieci..

Ja mam nadzieję że będzie!!!

i miasto musiało jeszcze dołożyć do tego lodowiska, bo na początku był tłum ludu a później już coraz mniej było...

ja nic tam do niego nie mam, a jak jesteście ciekawi czy będzie to idźcie do Ratusza i się zapytajcie ...

"i miasto musiało jeszcze dołożyć do tego lodowiska, bo na początku był tłum ludu a później już coraz mniej było..."

Jak miasto ma pieniądzę na modernizacja stadionu po którym biega kilkudziesięciu piłkarzy to na lodowisko powinno mieć tym bardziej. W zeszłym roku prezydent twierdził, że będą w Łomży nawet dwa lodowiska, biorąc pod uwagę jego skuteczność przy bulwarach, to ja bym żadnego lodowiska się nie spodziewał.
A lodowiska pod gołym niebem w innych miastach zaczynają być otwierane od połowy listopada.

Myślę, że lodowisko będzie. inaczej zgarneliby ten podsyp z Placu Niepodległości. Ale pożyjemy, zobaczymy...
Pozdrawiam!

a ja tam sto razy bardziej wole do białego na lodowisko jezdzic tam jest duzo miejsca i nie jest tak zjezdzone jak było lodowsko w lomzy które było kiepską rozrywką zwazając na ilosc ludzi i zniszczoną powierzchnie lodowiska

"a ja tam sto razy bardziej wole do białego na lodowisko jezdzic tam jest duzo miejsca i nie jest tak zjezdzone jak było lodowsko w lomzy które było kiepską rozrywką zwazając na ilosc ludzi i zniszczoną powierzchnie lodowiska"

Tłumy były na początku, potem było już lużniej. Sam lód rzeczywiście był przez większość czasu w tragicznymc stanie, ale bez rolby lepiej nie będzię, a nie słyszałem o planach jej zakupy albo wypożyczenia.
Tak samo łyżwy, wszystko było w miarę dobrze dopóki nie zaczęli ich ostrzyć na miejscu.
25 września po letniej przerwie otwierana jest lodowisko na Torwarze w Warszawie, jak ktoś nie może się doczekać na lodowisko w Łomży to się może wybrac ;-)

Lodowisko się sprawdziło raz więc może i tej zimy zostanie otwarte?

Bubero

"...W zeszłym roku prezydent twierdził, że będą w Łomży nawet dwa lodowiska..." Moim zdaniem dwa nie są potrzebne w jedno w zupełnosci wystarczy. Powinni tylko do niego zakupic maszyne do odsniezania (najśmieszniejsze jest to ze sklep znajduje się zaraz obok lodowiska hehe) No i jak by się dało troche wieksze no i wiata bo gdyby nie deszcze frekwencja była by większa no i dłuzej by postało :) takie jest moje zdanie.

no i jakieś nowe porządne łyżwy by się przydały:))

Nie ilosc a jakos :)
Lepiej jedno porządne niz dwa byle jakie

Łomża leży na Mazowszu !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org