Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kiedy lodowkisko?? |
j.w nie orientujecie się kiedy zostanie ponownie otwarte łomżyński lodowisko no i czy coś się tam zmenia??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kiedy lodowkisko?? |
może lepiej zadajmy narazie pytanie czy będzie lodowisko??
|
|
no właśnie, a kto powiedział że ono będzie z powrotem? Echo investment nie przekazał lodowiska miastu ...
|
|
Ciekawe czy będzie? Ale mogłoby byc ponieważ to była rozrywka dla całej Łomży
|
|
czy dla całej? nie powiedziałbym.. szczególnie dla dzieci..
|
|
Ja mam nadzieję że będzie!!!
|
|
i miasto musiało jeszcze dołożyć do tego lodowiska, bo na początku był tłum ludu a później już coraz mniej było... ja nic tam do niego nie mam, a jak jesteście ciekawi czy będzie to idźcie do Ratusza i się zapytajcie ...
|
|
"i miasto musiało jeszcze dołożyć do tego lodowiska, bo na początku był tłum ludu a później już coraz mniej było..." Jak miasto ma pieniądzę na modernizacja stadionu po którym biega kilkudziesięciu piłkarzy to na lodowisko powinno mieć tym bardziej. W zeszłym roku prezydent twierdził, że będą w Łomży nawet dwa lodowiska, biorąc pod uwagę jego skuteczność przy bulwarach, to ja bym żadnego lodowiska się nie spodziewał. A lodowiska pod gołym niebem w innych miastach zaczynają być otwierane od połowy listopada.
|
|
Myślę, że lodowisko będzie. inaczej zgarneliby ten podsyp z Placu Niepodległości. Ale pożyjemy, zobaczymy... Pozdrawiam!
|
|
a ja tam sto razy bardziej wole do białego na lodowisko jezdzic tam jest duzo miejsca i nie jest tak zjezdzone jak było lodowsko w lomzy które było kiepską rozrywką zwazając na ilosc ludzi i zniszczoną powierzchnie lodowiska
|
|
"a ja tam sto razy bardziej wole do białego na lodowisko jezdzic tam jest duzo miejsca i nie jest tak zjezdzone jak było lodowsko w lomzy które było kiepską rozrywką zwazając na ilosc ludzi i zniszczoną powierzchnie lodowiska" Tłumy były na początku, potem było już lużniej. Sam lód rzeczywiście był przez większość czasu w tragicznymc stanie, ale bez rolby lepiej nie będzię, a nie słyszałem o planach jej zakupy albo wypożyczenia. Tak samo łyżwy, wszystko było w miarę dobrze dopóki nie zaczęli ich ostrzyć na miejscu. 25 września po letniej przerwie otwierana jest lodowisko na Torwarze w Warszawie, jak ktoś nie może się doczekać na lodowisko w Łomży to się może wybrac ;-)
|
|
Lodowisko się sprawdziło raz więc może i tej zimy zostanie otwarte? Bubero
|
|
"...W zeszłym roku prezydent twierdził, że będą w Łomży nawet dwa lodowiska..." Moim zdaniem dwa nie są potrzebne w jedno w zupełnosci wystarczy. Powinni tylko do niego zakupic maszyne do odsniezania (najśmieszniejsze jest to ze sklep znajduje się zaraz obok lodowiska hehe) No i jak by się dało troche wieksze no i wiata bo gdyby nie deszcze frekwencja była by większa no i dłuzej by postało :) takie jest moje zdanie.
|
|
no i jakieś nowe porządne łyżwy by się przydały:))
|
|
Nie ilosc a jakos :) Lepiej jedno porządne niz dwa byle jakie Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |