Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
maszyny tzn do grania |
Mam takie pytanko do graczy gdzie sa jakies konktretne maszyny co mozna pograc i co mozna z niej cos wyjąć Kto gra wie o co chodzi...Pozdro dla graczy i chazardzistów :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: maszyny tzn do grania |
Wal do WawY do hotelu Mariot. Maszyny lalki, napeklowane chajsem po pachy. Jak masz farta, to możesz z nimi w ruletę pojechać po całości. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
byś na biedne dzieci dał a nie w maszyny pakujesz, które kazdy normalny wie ze nie sa ustawione żeby przynosic straty !!! pomysl o tym
|
|
admirał. joker łoś co lokal tam automaty
|
|
Jak chcesz to na starym rynku jest salon gier Admiral. Obok lodów. Tam maszyny są tylko na papierowe banknoty. Najwięcej za jednym razem możesz wygrać 20000 zł. Powodzenia:)
|
|
admiral mi za duzo kaassy wisi szukam lepszych maszyn
|
|
na rondzie jest taka mala buda , o;e razy nie przejezdzam ktos tam ciapie ;]]
|
|
Nie masz co zrobić z pieniędzmi to zbieraj w skarpete, wrzucanie kasy do maszyny wcześniej czy póżniej żle sie kończy. Obyś nigdy nie musiał sie o tym przekonać.
|
|
trzeba sie odegrac ;D w tych placówkach grałem i nic specjalnego czekam na dalsze wasze odpowiedzi
|
|
W Ostrołęce są co w drugim lokalu....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |