wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kurczak z frytkami

Witam. Temat może był a może i nie było. Gdzie w Łomży można zjeść dobrego kurczaka z frytkami? Kebabów i pizzy u nas dostatek,ale czy są takie jadłodajnie ,gdzie serwują kurczaka z frytkami? Lub jakieś inne niekebabowe specjały?? Z góy dziękuję za dobre namiary

bigi2004

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kurczak z frytkami

Skrzyżowanie polowa/legionów? Chicken Bar, czy jakos tak ;] Swojego czasu na pewno były i to dobre.

tez bym zjadl, najlepiej z dowozem do domu, Jesli masz ochote na kurczaka to dzwon do pizzeri, w dagrasso smaczny kurczak tyle ze chyba frytek niema

zycie

zgadzam się Chicken Bar

McDonald he :)

Łomża leży na Mazowszu !

grubasy grubasy :)

Jestem zaskoczony, chyba 1 temat w którym nikt nikogo nie jechał heh

Myślę lock48,że chyba za wcześnie na takie oceny.Jednocześnie chciałbym być w ten sposób zaskoczony często.

BISTRO kolo stacji paliw na legionow
polecam :P

ci kuur** dam frytki i kurczak ku*** ;p;p;p;p

zycie

minimum wysiłku i masz pysznego kurczaa włsnej produkcji ale jak to czesto bywa lepiej dupe wozicw czyims sprzecie.

MoJe ŻyCie To MentoR.

marcelus2000 umiem gotowac nawet niezle mi to wychodzi ale jak kazdy mam chwile slabosci i chialbym troszke niezdrowego jedzenia z budy pod patykiem:) pozdro

bigi2004

Najlepszy do taki domowy chyba heheh

ptasia grypa nie spi !!!

[gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]

Czym sie rozni domowy pieczony kurczak od takiego z chicken baru ?... No chyba, ze ten domowy to prawdziwy kurak z wlasnego kurnika.

P.S. Polecam CHICKEN BAR polowa/al.legionow. Milo, smacznie i mozna poogladac sobie ladne nogi dziewczyn (okna sa na wysokosci chodnika)

Potwierdzam Jeffrey Congo , lokalik spokojny, mozna sobie smacznie zjeśc i na dodatek zgadzam sie z tymi oknami ;-))))

pozdrawiam

W Witpolu pieka dobre kurczaki, niestety tylko na wynos. Tych z polo nie polecam, niedobrze i przedewszystkim za duzo przyprawiane.

Trzeba miec taki duzy gleboki grill- wegle umiescic rozdzielone po obu bokach a kurczaka w jakiejs brytfance na ruszcie powyzej ale po srodku. Posolic, popieprzyc... nadziac cebula i czosnkiem. Po godzinie czy poltorej... palce lizac.
No ale gotowe tez sa super i szybciej. A, jeszcze polewalem oliwka.

Kto ma dzisiaj czas i checi na takie przyjemnosci jak grilowanie :-/
A chyba nie ma nic pyszniejszego jak dobrze przyrzadzony kurczaczek grilowany lub pieczony na ognisku (ten z piekarnika nie ma podejscia).

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org