Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
praca w wojsku |
Stara się ktoś z was zostać żołnierzem zawodowym? Ja prawie od roku szukam etatu w wojsku i jak do tej pory nieskutecznie. Wie ktoś może o jednostkach gdzie są wolne etaty dla kaprala?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: praca w wojsku |
napewno nie w bremie ;p
|
|
zalerzy jako masz specjalnosc i gdzie szukasz sprawdz w lublincu
|
|
Ktoś może orientuje się jak wygląda praca nadterminowego w JW w Łomzy?
|
|
Idźcie do WKU Łomża do kadr na Polowej i tam Wam wszystko powiedzą :)
|
|
WKU odwiedzam regularnie, dzwonie też po jednostkach i jak do tej pory bez żadnych rezultatów. Za każdym razem jak dzwonię to każą za mies zadzwonić, bo może wtedy jakieś poprawki będą i tak w kółko. Wszędzie trąbią że potrzebują ludzi do wojska a jak człowiek stara się dostać to nie ma żadnych wolnych etatów. Mnie najbardziej interesowałyby jednostki w woj. mazowieckim, ale innymi też bym nie pogardził. W Przasnyszu w ogóle wstrzymali nowe przyjęcia bo jeden batalion rozwiązali.
|
|
w Komorowie k/Ostrów Mazowiecka dowiedz się .
|
|
frajerow to zawszew kreco szkoda ze generalow nie biora bo bym poswzedl a nie kapral z siebie debila robi
|
|
Słuchaj idziesz do Kadr WKU i oni sami Ci przedstawiają propozycje!Mnie proponowali Batalion Reprezentacyjny WP w WaWie i służbę w Żandarmerii Wojskowej.Warunki nawet dobre.Teraz w wojsku jest możliwość służby nadterminowej.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |