Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie się uczyć języków ? |
Mam pytanie do forumowiczów : Która szkoła językowa w Łomży warta jest polecenia ? Jedni polecają Alma Mater, inni Metodystów w Agrobiznesie, jeszcze inni Educo... Może jakieś opinie za i przeciw rozjaśnią w głowie nie tylko mnie? I jeszcze jedno: Czy ktoś prowadzi (na poziomie) kursy hiszpańskiego lub francuskiego? Tak sobie myślę, że możeby tak zacząć jeszcze jeden...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie się uczyć języków ? |
Wiadomość dla Frotki. Jestem magistrem filologii, mieszkam w Łomży, jeżeli chcesz się uczyć francuskiego to zadzwoń pod numer 0694 066 925 Nauczycielka
|
|
gergely Dzięki, zachowam, ale na razie szukam szkoły, bo w grupie jednak większa motywacja.Jeśli nie znajdę, skontaktuję się. Do wszystkich : Proszę, może ktoś coś napisze, bo już czas zdecydować.
|
|
Próbuję ponowić pytanie, może jednak ?
|
|
Jo frotka! Nie wiem, czy jeszcze zaglądasz czasem na FORUM. Mam dla ciebie info. Chyba ciekawe. Też nie mogłam znaleźć szkoły, która nauczyłaby mnie języka francuskiego. Szukałam i szukałam. Alma (cośtam) reklamowała się że uczy ale jakoś tak wyszło, że chyba nie prowadzili tych kursów!!! Ale w tamtym roku znajoma uczyła się w British School i namówiła mnie na tą szkołę (mają jakąś promocje i podobno jakiś rabat za to dostała!!!). Zapisałam się i zacznę naukę już od października. Jest ok, dobre warunki. Cena możliwa, podobno lektorka jest zajebiście dobra, no i godziny zajęć popołudniowe co mi chyba najbardziej pasuje. Jak nadal masz ochotę nauczyć się francuskiego to idź do nich, może będziemy w jednej grupie... pozdrawiam Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |