poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Boks

Czy wie ktoś kiedy będzie boks??????Jak tak to piszcie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Boks

Codziennie na miescie, tylko musisz dobrze trafic.

Nie bądź taki mądry bo ty możesz dobrze trafić

oj w lomzy to pewnie nie prędko, nie wiem jak w bialym ale tam najblizej chyba cos jest musisz poszukac,

Boks jest. w 4 szkole uczyli w tamtym roku ale czy teraz to nie wiem dokladnie bo moj wychowawca tam uczyl i w silowni relax na dmowskiego taki kolezka uczy.

Boks w łomży będzie od pażdziernika w szkole 5 a w przyszłym tygodniu będzie na forum podane w jakich dniach będą treningi i w jakich godzinach. pozdrawiam

automaniak... dzięki za info

do ehh a co za kolezka uczy w silowni relax?

sieradz. taki kloc hehe dobry bokser

ehh czy ty wogóle go znasz????

tak ehh go zna bo razem chodza na boks i dostaje od niego po pysku ale smierdzaca skarpeto po treningu w szatni

OJ FRANEK FRANEK TY TO JESTES ZGRYWUS !!!

[gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]

fraznek-27 cisnij dobra bocie. on mieszka u mnie w bloku i wiem kto to jest ale go nie znam.

to mu wreszcie obciagnij przeciez od dawna masz ochote na jego spoconą palke moze mu sie spodoba to be4dziecie sobie obciagacx czesciej :) ehh ty przerzniety worku po nawozach nawet niku sobie nie potrafisz wymyslec czy ty jestes az tak glupi i nie doj..ebany idioto durniu bez szkoly pocisna z toba to ludzie ku.rwo meska zezowatyguwnorzerco idz dalej obciagac falusy obfitych spustow do ryja i papa
no i zesraj sie jeszcze ale widze ze jestes za cienka zebym ci suko jechal mozesz isc do yamy robic kariere taki z ciebie gangsta jak z k0oziej pi.zdy rakietnica cw.elbeko

i jak w jakich dniach będą treningi ??

ja wczoraj po godzinie 22 widziałem boks,najpierw były pięści a potem jakiegoś kolesia kopali,tzn 2-óch. Trening miał miejsce obok 4+ na piłsudskiego

Jest już ten boks czy dopiero od października?????

buaauahahahahaha

Łukasz1984 gdzie na piłsudskiego jest 4+????? hehe

Już październik i co z tym boksem????

gdzie ten boks ,bo chętnie bym popatrzyła jak faceci trenują

W szkole 5 tylko niewiadomo czy będzie

do wszystkich zainteresowanych, sekcja boksu informuje,ze treningi beda odbywac sie w szkole nr.5 w poniedziałki o godz.17 i srody o godz.19.pierwszy trening 6 pazdziernika!!!zapraszamy !!!!!!!!!

A kto będzie uczył????

Autor: nula78
gdzie ten boks ,bo chętnie bym popatrzyła jak faceci trenują

nie faceci a gluwnie dzieci

jedyny prawdziwy jasio :}

Wszędzie się musisz debilu wpierdolić

nauczać boksu będą Maleszewski,Sochalski,Dołęgowski.

a co nie morzna?

jedyny prawdziwy jasio :}

Dzięki pietruszka

Witam
Czy wciąż trwają treningi boksu w sp5?Jak tak to czy Malarz dalej je prowadzi?
I ile osób chodzi?Aha i w jakich godzinach?Bez zmian Poniedziałek na 16 i Środa na 19?Czy się coś zmieniło?

wszystkich zainteresowanych, sekcja boksu informuje,ze treningi beda odbywac sie w szkole nr.5 od 2 wrzesnia 2009,wiecej informacji pod numerem telefonu 512 474 414 i 504 328 750,zapraszamy

Ruszyła sekcja boksu?

Ruszyła sekcja boksu?

Dzwoniłem na oba powyższe numery i dostalem "skierowanie" :P do prezesa, ten powiedział że na razie nie mają salki ale boks ruszy, pewnie w październiku. Na razie czekam niedługo zadzwonię spytać się ponownie.

Sekcję bokserską zamierzają reaktywować Czeczeni mieszkający w znanym Wam hotelu.
Jako sparingpartnerzy wystąpią mieszkańcy Łomży.
Niestety muzułmańska odmiana boksu lekko modyfikuje zasady tego prastarego sportu - sparingpartner jest zazwyczaj jeden a bokserów w ciemnych golfach paru, dodatkowo podpierają się dopalaczami w postaci noża i starej beemki.

i co z tym boksem??

Prezes ciągle szuka sali , tyle szkół tyle pustych sal ale chciwce nie wypożyczą. Osobiście pytałem się w SP9 , czy udostępnią patio które non stop jest puste "Nie ma takiej możliwości, w tym budynku są 2 szkoły i są szkolne zajęcia. Nie możemy pozwolić sobie na dodatkowe zajęcia" Tylko że patio non stop puste .... W poniedziałek bede wiedzial więcej

Czekamy z niecierpliwością!!!

a bjj jest w klubie karate czy nie?? Dzisiaj cos czytalem na ten temat moze ktos wiecej wie to prosze pisac??

I co będzie jak co roku z boksem? Zbierze się nowa grupa, w tym połowa to same Czeczeny, a treningi zakończą się po 2-3 miesiącach bo Malarz znów zniknie i nie będzie z nim żadnego kontaktu? Kto kolwiek widział, kto kolwiek wie.? Chodziłam rok temu i dwa lata temu. I co roku to samo. "PAN" trener obiecuje sparingi wyjazdy, itp. itd. a potem znika bez śladu.
Ja się pytam gdzie są bokserzy z poprzednich lat? Czemu zajęcia nie mają całorocznej ciągłości jak to w porządnych klubach jest. Jeżeli sekcja jest już od kilku lat to dlaczego nie ma stałego miejsca? A sala SP 5 jest za mała na ilość osób zainteresowanych, problem był przy grupie 60 osobowej a co bądzie jak zgłosi się więcej?
Co rok nowy nabór, co rok następni naiwni...

Tak jest kiedyś to były czasy, pamiętam do dziś jak Twoja siostra pociągnęła Malarzowi z kolanka podczas sparingu:D

Prezes powiedział że bedzie od listopada boks w Wyższej Szkole Agrobiznesu, beda ogłoszenia rozwieszane z dokładniejszymi danymi

marlena407 pamietam Cie z zajec 2 lata temu, byla tylko 1 Marlena wiec pewnie sie nie myle.Ale Ty sama chyba przestałas chodzic he?Tak czy siak zo zobaczenia jak ruszy sekcja.Zobaczymy jak u Ciebie z samozaparciem :) Pozdrawiam

i co ?? Bedzie boks??

kaka a co tam na mma :D

no budziet ten buks czy nie? :)

od listopada, na razie jest jeszcze październik

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org