poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
NIEUCZCIWI ALLEGROWICZE!!!

Jeżeli spotkaliście się z jakimś oszustwem na allegro to wpisujcie na tym forum loginy tych uzytkowników żeby wiedzieć kogo omijać!!

Ja NIE polecam użytkownika:

MarQs44

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: NIEUCZCIWI ALLEGROWICZE!!!

Ja miałem przypadek że dostałem jakieś żeczy z allegro i dzwonili że wygrałem aukcje.ale denerwujace jakies kotki i pieski wygrywałem,ale jak na koniec to już sie wkurzyłem bo dostałem samochód za 1000zł.to na policje wzielismy i znalezliśmy tego ... nie podam danych jego niejestem debilem zeby takie żeczy robic ...

<...>Albo damy radę , Albo jak tynk odpadamy<...>

Polecam lekturę komentarzy użytkownika o nazwie "chodyk1". Pozwolę sobie zacytować jeden z nich:

"Jeżeli ktoś chce kupić sobie ziemniaki za 2250zł to polecam tego ***** ***** jebanego."

Pozdrawiam

Siema heniek!!A co ty masz jakieś złe doświadczenia z allegro czy opierasz sie na doświadczeniach brata???:))

hm.. panowie.... to ja proponuje http://biskupi.pl/dodatki.php
have fun!

-----------------------------------
Uważam, że należy opodatkować wszystkich, którzy stoją w wodzie.

Nieuczciwych karać i tyle !!!

Tyle mego w tym temacie !!

Polskim rekordzistą przekrętów na Allegro jest gość o nicku marcintoja0. Jego karta wygląda naprawdę pokaźnie...

Pozdrawiam

No on to prawdziwy rekordzista ... i że ludzie się nabrali na to .. szkoda słów.

Ktoś z was został oszukany osobiście na allegro ? czy tylko ze słuchu znacie systuacje.

Pozdrawiam

Feel The Beat !!!!!

Tak karać ale niepełnoletniego jak ukarać ? znaczy jak bym sie postarał to by go ukarali !

<...>Albo damy radę , Albo jak tynk odpadamy<...>

czyałem te opinjie na allegro to ciekawe jak można zrobić w konia tyle osób, ludzie czy wy czytać nie umiecie??????? tyle negatywów i dalej twardo licytują, a może gość się poprawi?! to głupota nie wiara, ja cię krence!!!!

Przypadkiem znalazłem ten temat.
Zobaczcie sobie użytkownika czaba2
to jest chyba rekordzista na allegro pod względem negatywów

A ja znalazłem :ODOSLUPEK (-44) http://www.allegro.pl/show_user.php?search=ODOSLUPEK+

ja znam przypadek :D zamiast telefonu dostał radio samochodowe , ziemniaki ,mydło,cukier
pozdrawiam

pozwoliłem sobie odpalić linka kórego nieco wyżej podał ptysiek i co widzę pośród komentarzy? :

Rafcio87 (8) (Sprzedający) Negatywny nie 25 wrz 2005 12:01:39 CEST 64950060
Co za debil... O godzinie 01:22 kupuje, a o 02.12 wystawia negatywa. POPIERDOLIŁO GO.... Pewnie stary w dzieciństwie wchodził mu do wanny :)

...myślałem że się porzygam ze śmiechu jak to czytałem hehehe
to pierwszy raz,gdy mogę za coś pochwalić ptyśka,a mianowicie za ten link hehe
Pozdro

Podpis (sygnaturka):

Ale zauwazciem dostał 44 negatywy w jeden dzień

eheheheh widzialem te wasze linki. powiem wam szczerze sa to jest nic. koleszka ktory mial 16 lat oszukal ponad 340 osob na ponad 100000 zł i nie mogli go dojsc bo jezdzil po calej polsce po kafejkach. mial konto inteligo na osobe ktora nie zyje ale w koncu go doszli w jakiejs kafejce w krakowie a koles byl ze szczecina. ale co mu moga zrobic?? nic bo przed prawem odpowiada sie od 17 lat koleszka mial 16 polowe pieniedyz wydal a reszte musial oddac ehehehhe

Sorry MrS, ale nie jesteś na bieżąco. Obecnym bezapelacyjnym faworytem w oszustwach na allegro jest gość o nicku "komputery00. I co Wy na to ?

makmarc- komputery00 ma "tylko" 214 negatywów i 65 pozytywów, a CZABA2 ma negów 266 i 102 pozytywy. I co Ty na to??
Oszukał na około 85000 złotych.

Też nieźle, ale ten "mój" zgarnął lekko ponad 135 tys zł <wow>

ja kiedys kupywalem tusze do drukarki, czarny i kolor, na dwoch roznych aukcjach ale od tego samego goscia, jednego dnia o jednej porze. Poprosilem go o to zeby wyslal za pobraniem i wsadzil w jedna paczke, on tak zrobil ale za przesylke policzyl jak za dwie paczki...

Aptel ten typa ma sporo pozytywów ponad 77 tysiecy ale ile ma neg...

Omijajcie sprzedawce sklepu internetowego Multi-Markt (www.multi-markt.pl),traktuja klientów jak smieci,wciskaja podrobione i w kilku przypadkach uzywane produkty.Wiecej na www.oszukani.net/nieuczciwy_czy_cwaniak.html

Papigo

tez cos mam:

http://www.allegro.pl/show_user.php?search=kupuj_u_kruszynk

w telewizji o tym było i ta osoba ma jeszcze ze 3 konta na takich minusach,ale nie pamiętam nazw

osobiście polecam http://www.allegro.pl/show_user.php?search=komputery00

ja zapłaciłam za towar którego nie otrzymałam kwota nie taka duża bo 35,00 zl no ale i tyle szkoda dla jakiegos debila-oszusta .jest jaki bat na takich dziadów!?

policja

z jednej strony dobra jest allegro ale wlasnie najgorsi sa oszusci :/

http://moviemix.tnb.pl

Ja przez takiego allegrowicza umoczyłem 2 tyś. Tylko,że może nie bezpośrednio.Na allegro wystawiają się goście którzy produkują jakieś tam maszyny.Mnie zainteresowała maszyna związana z przemysłem drzewnym.Nie kupię przecież sprzętu za 20 tyś. nie widząc go.Więc zadzwoniłem i umówiłem się na spotkanie.Na miejscu obejrzałem maszynę która niby była zrobiona dla kogoś innego.Oczywiście gościu powiedział,że nie ma problemu-za miesiąc zrobi dla mnie.Napisałem umowę,wpłaciłem zaliczkę i tyle go od tamtej pory widziałem{kilka miesięcy}Mimo,że jeżdziłem do niego trzy razy{150km w jedną stronę},to i tyle samo klamkę pocałowałem. Jak byłem trzeci raz to zajechałem nawet na miejscową policję,żeby się czegoś dowiedzieć o nim.I dowiedziałem się,że nie jestem już pierwszy,ale oni nic nie mogą zrobić bo mamy napisaną umowę i najlepiej jest założyć sprawę cywilnoprawną. Tak do końca to nie jestem przekonany,że policja nie powinna wszcząć postępowania jeśli wie,że ten gościu oszukał już nie jednego.Na razie wywalczyłem tyle,że mam nakaz sądowy o zwrot zaliczki. Myślę jednak,że do odzyskania pieniędzy jeszcze daleka droga i trzeba się chyba udać do firmy windykacyjnej. Może ktoś ma do polecenia jakoś sprawdzoną. Rozpisałem się trochę,ale to ku przestrodze dla innych!

nie tylko spszedawcy som nieuczciwi, rowniez zwykli kijenci, na pszyklad ten z Lomzy: http://prawo.vagla.pl/node/8297 - opis sprawy

jedyny prawdziwy jasio :}

wow

Dokładnie...są dwie strony medalu.
Kupującym też nic nie brakuje.

http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=11717122

Na szczęście Allegro jak mi się wydaje ostatnio nieco szybciej reaguje na negatywy - blokując konto.
Ale każdy przy zdrowych zmysłach nie kupi towaru od kogoś kto ma więcej komentarzy negatywnych jak pozytywnych.

Pojedyńcze negi są usprawiedliwione bo każdemu może zdarzyć się wpadka czy komentarz odwetowy ( a tego to już jest dużo )...kupujący nie płaci ( bo mu się odechciało ) i kiedy po 2 miesiącach wystawia mu się negatyw - natychmiast reaguje tym samym pisząc kompletne bzdury. Normalka.

Ja dość często i kupuję, i sprzedaję, na żadnego oszusta jeszcze nie trafiłem. Ostrożności na allegro nigdy nie za wiele.

Dla miłośników Allegro link:
http://aaaby-sprzedac.blogspot.com/ :-)

Sparawa dotyczy niejakiego pascalmarket777 (firma PASCAL_MARKET, UL.WYZWOLENIA 22 , SIEMIANOWICE ŚLĄSKIE 41-103 ).

Cóż możemy wyczytać na jego stronie Allegro:
„ … GWARANTUJEMY SZYBKIE WYSYŁKI I ZAWSZE MIŁĄ OBSŁUGĘ ORAZ 100% ZADOWOLENIA!!! CO NAS WYRÓŻNIA NA ALLEGRO !!! EKSPERSOWA DOSTAWA W 24H … „

O to jaka okazała się prawda o pascalmarket777 (dalej „IGNORANT”) w moim przypadku :
1) Na wysłanie przesyłki IGNORANT potrzebował 5 dni roboczych (dowód list przewozowy ujawniający datę zlecenia przesyłki vs. data wysłania przeze mnie przelewu)
2) W obecności kuriera okazuje się, że zamówiony zestaw 11 częściowy do fondue zawiera części 10 (co ważniejsze brakuje jednej z najważniejszych)
3) W dniu otrzymania przesyłki wykonuje kilkanaście telefonów do IGNOTANTA : nagrywam się na pocztę, stacjonarnego nikt nie odbiera (telefony wykonane w godzinach pracy do godz. 16:00).
4) Gdyby nie fakt, że zestaw miał stanowić prezent gwiazdkowy nie przyjąłbym paczki od kuriera (ale znając dalsze koleje losu już wiem, że dobrze zrobiłem – gdybym paczkę zwrócił za pewne nie miałbym ani niekompletnego zestawu ani pieniędzy)
5) W kolejnych 2 tygodniach wysyłam do IGNORANTA kilka maili bezpośrednio na jego adres mailowy, jak i za pośrednictwem Allegro (opcja „Zadaj pytanie”) – oczywiście brak odpowiedzi
6) W kolejnym kroku za pośrednictwem Allegro zgłaszam spór transakcyjny opisując sytuację – oczywiście to również nie skłoniło IGNORANTA do jakiejkolwiek odpowiedzi.
7) W końcu, nie widząc innego rozwiązania, wystawiam IGNORANT-owi za długi okres oczekiwania na przesyłkę, braki w paczce, ZERO kontaktu, zasłużonego NAGATYWA.
8) I co??? raptem w przeciągu 1 godziny IGNORANT potrafi odpowiedzieć, kwitując sprawę krótkim stwierdzeniem (w formie oczywiście zwrotnego negatywa):
„ZDARZAJA SIE POMYŁKI W PAKOWAIU JAK PANSTWO WIDZIA, SAME POZYTYWA SA ZA TE FOUNDE , A PAN NAPEWNO NIE PSRAWDZIŁ WYSŁKI PRZY KURIERZE”

Na pewno, to IGNORANT jest OSZUSTEM, który nie potrafi wziąć na siebie odpowiedzialności za swoje błędy.
Odpisałem mu oczywiście, że gdyby czytał maile to wiedziałby że paczka była otwierana przy kurierze i brak był przez niego potwierdzony.

Jeśli chcecie oszczędzić sobie nerwów, czasu, pieniędzy omijajcie sklep pascalmarket777 (firma PASCAL_MARKET) z daleka, może się bowiem okazać że przy problemach , jedyną formą kontaktu ze Sprzedającym jest wystawienie mu negatywnego komentarza i czekanie na jego bzdurną odpowiedź.

Mam nadzieje, że mój przypadek będzie przestrogą dla zastawiających się nad zakupem u pascalmarket777 Allegrowiczów.

PS
Od czasu mojego niefartownego zakupu u IGNORANTA zdążył on otrzymać już 13 (poza moim) negatywów: http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=14802575&type=fb_all&feedback_type=fb_recvd_neg.

Najzabawniejsze odpowiedzi IGNORANTA na otrzymane negatywy:
- POINFORMOWAŁAM KLIENTA O BRAKU KOLORU TO NIE POTRAFIŁ ODPOWIEDZIEC TYDZIEN ( jak, ktoś taki może pisać o zwlekaniu z odpowiedzią),
¬ - DLACZEGO PAN NIE SKONTAKTOWAŁ SIE Z NAMI ZE NIE MA PACZKI - POCZTA POTRAFI ZGUBIĆ PRZESYLKE ZRESZTA KTO CHCE OKRADAĆ ZA 30 ZL SMIECH NA SALI (kontakt z IGNORANTEM to mission imposible, co więcej jak widać po jednym z komentarzy nawet osobisty kontakt ze Sprzedającym nie jest możliwy - olo_ak napisał: „…Dzwoniłem wiele razy lecz ani razu się nie dodzwoniłem. Pisałem, w końcu wybrałem się, aby odebrać osobiście. Pod podanym adresem nic się nie znajdowało. Ta firma to fikcja. Odradzam i przesyłam wyrazy współczucia dla osób oszukanych …”

.

Ostatnio zamówiłem na allegro kilogram ziemniaków, otwieram paczkę a tam telefon :|

Piszę poprawnie po polsku.

Bierz życie, mówi Ci życia narkoman...

GTakcesoria UWAGA TEGO "ALLEGROWICZA" nie uprzejmy, kłamliwy. Nie dość, że mi sprzedał nie sprawny produkt to jeszcze nie chce oddać pieniędzy za przesyłkę... już ma sporo niegatywów. Nie potrzebnie u niego kupowałem(to był mój błąd) na szczęście nie były to wielkie pieniądze.

sluchajcie, a czy byl ktos z was juz na policji w sparwie allegro? Ja takie wezwanie dostalam wczoraj, a kianowicie dzowni do mnie babka z komendy, na telefon i sie pyta czy pani taka i taka? JA DZwoni w sprawie transakcji na allegro i chcialabym zaprosic pania na wezwanie kiedy moglaby pani przykjsc? Umowilysmy sie na spotkanie wtedy kiedy mi pasowalo no i mam sie stawic w poniedzialek, ale o co chodzilo to nie chciala mi powiedziec. Wszystko mam poplacone, nic nie sprzedawalam nielegalnego tez nic nie kupowalam. Znajomej jeszcze jednej znajomej jakis czas temu wzywali syna, bo kupil jakas bluze na allegro od jakiegos oszusta, miala byc oryginalna a on handlowal podrubami, wiec nie wiem moze to w podobnej sprawie? Bo gdyby bylo to cos powaznego to wyslali by pismo z wyznaczona data przesluchania, a nie dzwoniliby na telefon i dogadywali termin, jak myslicie? Slyszal ktos z was o takich sytuacjach?

Ja się osobiście nie spodkałem z oszustami na allegro (kupiłem około 30 przedmiotów włącznie z laptopem za 2,5 tys)może powiecie mi jak sie przed nimi ustrzec?

proste , kupuj tylko w sklepie :)

Zostalem oszukany na Alelgro 2 razy

Te sprawy szczegolnie mnie bola poniewaz dzialam w tym serwisie ladnych kilka lata - moja podstawowa zasada jest uczciwosc!!!

Co moge Wam poradzic??

Otoz jezeli zostales oszukany niezaleznie na jaka kwote... bycmoze 20 zl bycmoze 300 albo jeszcze wiecej...
Taka sprawe po uplywie 14 dni koniecznie i bez zastanowienia zglos organom scigania - najlepiej policji. Oszust napewno nastepny mrazem nie pomysli o tym zebykogos oszukac.

Pieniadze mozesz odzyskac ale zajmie to zapewne wiele miesiecy a nawet 2-3 lata. Jednakze pieniadze mozna tez odzyskac z Programu Ochrony kupujacych ktory wdrozyo Allegro.

Sprawdzone!! Allegro naprawde zwraca pieniadze!!

Pozdrawiam i zycze samych udanych transakcji :)))

ThomekC sprzedaje ubrania z podrobionym logiem Lacosty czy jakos tak i w zwiazku z tym bylam na policji...tak wiec uwazajcie na podrobki, bo beda chcieli zarekwirowac wasze zakupy...

nie wiem jak dodać nowy wątek dopieri sie zalogowałem ale

ostrzegam przed pavel lux oszust kolejny jego kometarze 437negatywne zamówiłem towar i go nie dostałem jak i 400 innych osób strzezcie sie tego alegrowicza nie godny by być na alegro

moira

ostrzegam !!!!!!!!!!!!!1 PAVEL LUX OSZUST !!!!!!!!!!!!!!!!!

moira

TOP-GAME TO ZŁODZIEJ OSZUST I PSYCHICZNIE CHORY CZŁOWIEK OMIJAJCIE GO Z DALEKA!!

serwis_akcesoria

ni towaru,ani pieniędzy ,nie dodzwonisz się,masakra!!

Na allegro są ludzie w porządku jak i debile, oszuści i wredne k.... . Nie od dziś mam konto i jak ktoś kupuje nie patrząc na komentarze i pozniej dziwi się dlaczego to jego łaskawość zostałą oszukana.

Wyznaczniki wg których kupujemy na allegro:
-mała ilość komentarzy negatywnych, max. 2% ogółu
-nie kupujmy od nowicjuszy, chyba, że najpierw zobaczycie przedmiot
-przy dużych sumach najlepiej bierzmy wysyłkę za pobraniem

http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html
http://moto.money.pl/ceny-paliw/

P.S. ostatnio nawet miałem tą nieprzyjemność spotkać na allegro jakiegoś FETYSZYSTĘ, gościu 50 parę lat, kierownik w pkp, i lubi jak ktoś masuje mu krocze stopkami. Na jakimś tam forum szukał faceta, któremu chciał lizać stopy. Mało tego, kupuje jakieś ozdoby na paznokcie, maszynki do pedicure a wredna taka małpa, podp...ł mnie do Allegro, że napisane było: "rozpatrzę każdą ofertę'' i wycofali mi aukcję. Imienia i nazwiska nie będę podawał.

http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html
http://moto.money.pl/ceny-paliw/

Ja oczywiscie nie polecam evilance
http://allegro.pl/laptop-hp-dv6000-pilot-warto-i2009790032.html
Oszukał mnie o 800zł + naprawa
Nic nie zgadzało się z aukcją macie jego dane

TEL. 785-950-515
GG 7205253
MAIL: evilance@wp.pl

UWAŻAC WYSYŁA POPSUTE ZECZY!!!

10 milionow osob handluje na allegro i wypisywac tutaj nicki? hahahaha
smieszni jestescie, to nie was oszukano tylko sami sie oszukaliscie.
ja zawsze patrze w komentarze, czytam jaka osoba sprzedaje i na co sie ewentualnie godze

Niestety to prawda, gdyż znakomitą większość kupujących interesuje tylko cena. Potem jest płacz i złość. Czytajcie komentarze o sprzedawcy !

Ja się nadziałem na ziomekBB oszust i tyle za nim kupiłem od ch..ja tarcze hamulcowe do volvo było 1 zdjęcie w opisie roztaw śrub i że są nowe zadzwoniłem do pajaca i poinformował mnie że są to tarcze na przód więc wszystko pasuje nawet zapewnił mnie o gwarancji rozruchowej.Co okazało się u mechanika że tarcze są na tylnią oś i to po lifcie a nie jak zapewniał mnie ten oszołom że na przód.Zadzwoniłem do niego wszystko ok powiedział żebym paczke wysłał kurierem za pobraniem więc tak zrobiłem a ta ku...wa przysłała mi maila że nie odpowiada za moje błędy i że nie odbierze paczki i teraz co jechać do sk...yna i mu łeb odrąbać.
Opisując to mam nadzieję że mogę ostrzec kogoś przed tym pajacem bo lepiej przepłacić niż trafić na ziomekBB

Z tego co widzę ma zablokowane konto-;)

Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...

Moja sprawa trafiła pierw do Allegro niz nie zrobili tylko zawiesili konto użytkowanika teraz sprawa jest na policji i nie wiem czy coś z tego będzie

UWAGA NA UŻYTKOWNIKA PEJS GSM to zwykły naciągacz!!!!
również Jacek545454 jest w trakcie sprzedaży nieoryginalnej noki n8 to zwykła tania podróbka nie dajcie się nabrać!u góry telefonu w oryginale znajduję się wejście HDMI a na lampie błyskowej w dole jest mała dioda tanie podróbki tego nie mają poza tym niczym więcej się nie różnią.

Smiesza mnie wasze ostrzezenia... bo jakie jest prawdopodobienstwo ze trafie na kogos z wyzej wymienionych zwlaszcza ze wiekszosc ma zawieszone konto, ewentualnie mase negatywow co go dyskwalifikuje jako sprzedawce

Zabawni jestescie.

Jezeli jzu Was oszukano to najprostszym wyjsciem jest POK.

I tyle w temacie.

a co powiecie o firmie która jest z Łomży a nazwa na allegro : JUBILERz

Allegro to syf i złodziejstwo nie warto ani kupować ani sprzedawać chyba że jakiś przekręt zrobić ;]

Allegro jest normalną formą kupna i sprzedaży wszelkich artykułów. Są nowe, są i używane. Ale jak wszędzie, bo bywa również że występują podobne sytuacje i w sklepach, ostrożności nigdy za wiele. Kupuję od lat, tylko sprawdzam przede wszystkim komentarze, bo czasami jeśli gość ma sporo negatywów to po prostu zakłada drugie konto i to jest błąd Allegro że to akceptuje, bo powinno być dane z dowodu i adres Allegrowicza sprawdzony i aktualizowany. A jeśli są problemy, że ktoś wystawia towar w większej kwocie i ma mało komentarzy, to zawsze jest opcja by wysłać wiadomość do jednego z kupujących ten sam towar i spytać o opinię. Również jest to jakaś szansa na udany zakup. Więc powodzenia.

Critter77

Werka_1 suknie ślubne na 2 miesiące przed ślubem zostałam bez sukni

Kupuje ktoś na allsreglo ? WOW ...

.

Witam, jestem tu pierwszy raz , problem nie leży w nieuczciwych użytkownikach tylko i wyłącznie w Allegro, ich zachłanność jest tak wielka że mają w ***** każdego użytkownika byle kasa płynęła. Wystarczy zmienić regulamin , zabrać się do roboty i problem nieuczciwości zostałby zminimalizowany do minimum . Brakuje konkurencji dlatego tak sie panoszą , ze znajomymi opracowaliśmy nowy portal ala allegro ale w stosunku do niego to przepaść , allegro to dinozaur więc powinien zniknąć z rynku a w zamian za to powinno powstać kilka nowych ale takich które dbają o interes kupującego i sprzedawcy ale tylko tego uczciwego. Niestety jak spoczęło się na GÓRZE forsy to problemów dołu nie widać

Pomyślcie , pogadajcie ze znajomymi , to nie jest promocja czegoś co jeszcze nie działa ale może być promocja czegoś czego wszyscy oczekujemy. Sam jestem użytkownikiem Allegro i szlak mnie trafia że to wszystko tyle kosztuje a oni nawet palcem nie kiwną aby uczciwie zarobić na tę kasę którą biorą . Mieliście takie sytuacje w których brali udział nieuczciwi kupujący ? walczy o towar kilka osób i wygrywa kretyn który nie odbiera fonu nie odpisuje na maile ma w ***** transakcję i co ? musimy wystawiać kolejny raz i ponosić koszty , straconego czasu już nie liczę albo kupujecie towar jak to czytam powyżej i dostajecie \" prezent\" M A S A K R A . Są tak proste mechanizmy aby to wyeliminować , aby zakup był do końca bezpieczny , aby kupujący był odpowiedzialny Jeśli chcecie na ten temat pogadać to jestem do dyspozycji . Pamiętajcie , do puki nie będzie poważnej konkurencji dla Allegro to wszyscy będziemy się wkurzać na dinozaura i bezsilnie rozkładać ręce.Pozdrtawiam

jacek 1234

Ja umoczyłam około 900 złotych. Dostałam podróbkę programu komputerowego zamiast oryginału. Zgłosiłam sprawę na policję i Allegro zwróciło mi połowę kwoty. Sprawa w sądzie została umorzona z powodu nie wykrycia sprawcy ;) Jakie było moje zdziwienie, gdy po około 3 latach napisał do mnie ten sprzedawca i chciał oddać resztę kasy :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org