Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prawo jazdy na kat A |
Siema wszsytkim gdzie najlepiej jest zrobic prawko na a ? tyle tych osrodkow jest w lomyz mozna sie pogubic hee wiece moze gdzie sa najnizsze ceny? ktory osrodek ma najlepszy motor ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prawo jazdy na kat A |
Ja polecam Ośrodek u Kamińskiego-sama jestem w trakcie kursu i jestem bardzo zadowolona.Według mnie cena jest konkurencyjna bo 650 zł.Bo pytałam w innym Ośrodku-to powiedziano mi 850 zł(takze jest różnica)a motory mają takie jak wszędzie.pozdrawiam i życzę udanego wyboru. Pozdrawiam Pati
|
|
Ośrodek Kamińskiego najlepszy w Łomży. Ja tam kurs na B robie i jestem zadowolony też.
|
|
Nie polecam Kamińskiego jeśli chodzi o kat.A, jak ja robiłem tam kurs, to nie było jazdy na mieście, a wierz mi, bez tego to nawet 100zł nie warto płacić. Jak Ci instruktor nie wytłumaczy do czego się czepiają przy jeździe na mieście, to najprawdopodobnie Cię uwalą na egzaminie, np. "jechał pan złym pasem" a chodzi o to, że to był środek pasa prawego, a nie ok1-1,5m od krawężnika... Ja tak pierwszego egzaminu nie zdałem :P Ale B u Kamińkiego jest jak najbardziej ok.
|
|
Potwierdzam i polecam Kamińskiego ,ja też miałam tam kurs i jestem bardzo zadowolona .
|
|
Jak nigdy treściwe odpowiedzi na podany temat i bez żadnych złośliwości..;)
|
|
Osobiście twierdzę,że bez jazdy po mięście nie zda się egzaminu na motor, moi znajomi robili w różnych ośrodkach i napewno jazdę po mieście ma Ferenc, Górski i Przestrzelski z Piątnicy, co do Kamińskiego nie powiem bo nie wiem:(
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |