Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
fontanny czekoladowe na wesele |
Potrzebuje numeru do kogos ktowypozyczafontanne czekoladowa na wesele!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: fontanny czekoladowe na wesele |
hmm....wiem kto ma:)ale ten termin co pewnie potrzebujeszjuz jest zajety:)
|
|
a co bez tej fontanny czekoladowej wesele sie nie odbedzie? wymyslaja kujawiak, a po roku czasu sie rozwodza. Normalne tradycyjne wesele powinno byc, a tu naciagaja tylko ojca i matke. Ja bym ci dala fontanny, ale szlauch i woda na otrzezwienie madrej mysli!!!!!
|
|
dobrze powiedziane, gosciowa, naciągactwo. Albo znalazła sobie idiotka troglodytę przy kasie to wymysla idiotyzmy, złoty papier sobie do tyłka zamów najelepiej. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
jakbys chciala wiedziec sama zato płacę
|
|
A co Cie zal za dupe sciska ze Cie nie stac?
|
|
@ZłOmEk@ jakbys mogl to podaj numer
|
|
gosciowa pewnie jest stara panna ... ;]]]]
|
|
pewnie tak:)
|
|
no albo nikt jej nie chce albo ktos ja rzucil i teraz jest strasznie zraniona haha.. i zazdrosci.. ślub i wesele powinno byc tylko jedne jedyne w zyciu i nie widze nic zlego aby agnieszka wypozyczyla ta fontanne czekoladowa tymbardziej jezeli sama za nia placi..
|
|
http://www.torty.octet.pl/
|
|
a sie k*** to czekoladą udław. Stać mnie na o wiele powazniejsze rzeczy. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
dzieki sliczne za podanie tej stronki
|
|
Boze,teraz wszyscy z tymi fontannami wyskoczyli... co wesele to fontanna... pff wymysl cos oryginalniejszego a nie ,,wszyscy maja [...],mam i ja!,,
|
|
weding tv sie naoglądali :D
|
|
Jezu chce mieć kobieta fontanne z czekoladą to jej sprawa nie wasza. Ona prosiła o numer a nie waszą opinie. A dając takie komentarze pokazujecie jedynie braki kultury i zazdrość. Zal.
|
|
kupno fontanny 200zł, kupuje się po 200wódek na wesele i jakoś nikt nie krzyczy że nowobogacki z pieniędzmi nie ma co zrobić.
|
|
Otoz to.
|
|
tu nic nie mozna napisac bo odrazu temat zjechany , normalnie kazdy! co kogoś obchodzi co bedzie na "MOIM weselu" , jak ktos chce tradycyjne wesele to niech na wieś leci i w stodole zrobi i koniecznie walka na sztachety ma byc pozdro dla normalnych
|
|
p.s no czasami bywają debilne tematy ,które i ja nie omieszkam pojechgać ale bez przesady
|
|
dokładnie ... szalony palacz c.o. - masz rację tutaj strach o cokolwiek zapytać bo za każdym razem trafią się osoby, które równo zjadą. bez sensu.
|
|
Jestem juz po weselichu! Fontanna juz na nikim nie robi wrazenia, wsadz czekolade w szlauch odkrec korek i fontanna bedzie jak sie patrzy, a po weselu roczek,albo dwa bedziesz miala czekolade na codzien, jak maz bedzie cie okladal. P.S. ja tam twoich pieniedzy nie licze, a takie faneberie jakie masz to przechodzi ludzkie pojecie, mniej telewizji ogladaj i nie fantazjuj fantastko.!!!
|
|
for "maro" (znajmony nick). Nie zarzucaj mi braku kultury, bo niby jak g*** nazwiesz fiołkami? Człowieku życie to nie bajka, jeśli szczery nie będziesz to okłamujesz nie tylko inych ale siebie. Taki jest mój punkt wiedzenia i ch** na to kładę co inni powiedzą. Czego mam zazdrościć tej idiotce, że czekoladą ktoś ją obryzga? A najważniejsze nie używaj imienia Pana swego naderemne, bo tego nie zniosę. For "gosciowa", za prawidlowy punkt widzenia kłaniam się w pas. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
Dziewczyna spytała czy zna ktoś numer, więc jeśli ośle jeden z drugim nie masz nic konkretnego do napisania na ten temat to daruj sobie komentarze. Ona nie pytała cię o opinie!!!!!!
|
|
Zazdrość zrzera . Może ma takie fanaberie ale to jej sprawa nie Wasza i nie moja. A co do czekolady i męża to czyżby "gosciowa" ma własne doświadczenia, że tak wróży przyszłość innym? dajcie dziewczynie spokój i tyle.
|
|
Dzieki za niektorych normalnych. To prawda ja nie pytalam kogos o opinie tylko o kontakt a tak poza tym to juz znalazlam. Dzieki sliczne tym, ktorzy zrozumieli ze pytam o numer a nie o opinie. I nie mialam zamiary pokazywac ze stac mnie czy cos tylko poprostu sie zapytalam a ze nie ktorzy tu nie maja innego zajecia tylko komentuja kazdy nowy temat to ich sprawa. Mnie nie wkurzyliscie!:)
|
|
"Zawiść,zazdrość zamiast starac sie miec wiecej tylko myslisz,zeby inni mieli mniej.." Ludzie jak nie wiecie na dany temat to co się wypowiadacie? Zostawie to bez komentarza. A co do tematu polecam http://www.bialystokonline.pl/katalog.php?gid=09&catid=377&id=9629&strona=1 firma z Białegostoku pozdrawiam
|
|
Agnieszko, a może dobrze by było kupić taką fontannę, http://www.allegro.pl/search.php?string=fontanna+czekoladowa a potem odsprzedać. Summa summarum możesz wyjść na tym lepiej niż na pożyczeniu :)
|
|
Dzieki sliczne za pomoc. Juz mam:)
|
|
for @wiki. Nie wyzywaj mnie od osłów piepr*** idiotko bo g**** wiesz o prawdziwym życiu. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
za to ty marcelus2000 wiesz wszystko tyko może nikt nie chce słuchać twoich opinii nie możesz tego zrozumieć każdy po winien robić to na co ma ochotę a nie to co sie akurat podoba tobie nie możesz tego zrozumieć ....???
|
|
Agnieszko, gratuluję determinacji :) Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |