czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
fontanny czekoladowe na wesele

Potrzebuje numeru do kogos ktowypozyczafontanne czekoladowa na wesele!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: fontanny czekoladowe na wesele

hmm....wiem kto ma:)ale ten termin co pewnie potrzebujeszjuz jest zajety:)

a co bez tej fontanny czekoladowej wesele sie nie odbedzie? wymyslaja kujawiak, a po roku czasu sie rozwodza. Normalne tradycyjne wesele powinno byc, a tu naciagaja tylko ojca i matke. Ja bym ci dala fontanny, ale szlauch i woda na otrzezwienie madrej mysli!!!!!

dobrze powiedziane, gosciowa, naciągactwo. Albo znalazła sobie idiotka troglodytę przy kasie to wymysla idiotyzmy, złoty papier sobie do tyłka zamów najelepiej.

MoJe ŻyCie To MentoR.

jakbys chciala wiedziec sama zato płacę

A co Cie zal za dupe sciska ze Cie nie stac?

@ZłOmEk@ jakbys mogl to podaj numer

gosciowa pewnie jest stara panna ... ;]]]]

pewnie tak:)

no albo nikt jej nie chce albo ktos ja rzucil i teraz jest strasznie zraniona haha.. i zazdrosci.. ślub i wesele powinno byc tylko jedne jedyne w zyciu i nie widze nic zlego aby agnieszka wypozyczyla ta fontanne czekoladowa tymbardziej jezeli sama za nia placi..

http://www.torty.octet.pl/

a sie k*** to czekoladą udław. Stać mnie na o wiele powazniejsze rzeczy.

MoJe ŻyCie To MentoR.

dzieki sliczne za podanie tej stronki

Boze,teraz wszyscy z tymi fontannami wyskoczyli... co wesele to fontanna... pff wymysl cos oryginalniejszego a nie ,,wszyscy maja [...],mam i ja!,,

weding tv sie naoglądali :D

Jezu chce mieć kobieta fontanne z czekoladą to jej sprawa nie wasza. Ona prosiła o numer a nie waszą opinie. A dając takie komentarze pokazujecie jedynie braki kultury i zazdrość. Zal.

kupno fontanny 200zł, kupuje się po 200wódek na wesele i jakoś nikt nie krzyczy że nowobogacki z pieniędzmi nie ma co zrobić.

Otoz to.

tu nic nie mozna napisac bo odrazu temat zjechany , normalnie kazdy! co kogoś obchodzi co bedzie na "MOIM weselu" , jak ktos chce tradycyjne wesele to niech na wieś leci i w stodole zrobi i koniecznie walka na sztachety ma byc

pozdro dla normalnych

p.s no czasami bywają debilne tematy ,które i ja nie omieszkam pojechgać ale bez przesady

dokładnie ... szalony palacz c.o. - masz rację
tutaj strach o cokolwiek zapytać bo za każdym razem trafią się osoby, które równo zjadą. bez sensu.

Jestem juz po weselichu! Fontanna juz na nikim nie robi wrazenia, wsadz czekolade w szlauch odkrec korek i fontanna bedzie jak sie patrzy, a po weselu roczek,albo dwa bedziesz miala czekolade na codzien, jak maz bedzie cie okladal.
P.S. ja tam twoich pieniedzy nie licze, a takie faneberie jakie masz to przechodzi ludzkie pojecie, mniej telewizji ogladaj i nie fantazjuj fantastko.!!!

for "maro" (znajmony nick). Nie zarzucaj mi braku kultury, bo niby jak g*** nazwiesz fiołkami? Człowieku życie to nie bajka, jeśli szczery nie będziesz to okłamujesz nie tylko inych ale siebie. Taki jest mój punkt wiedzenia i ch** na to kładę co inni powiedzą. Czego mam zazdrościć tej idiotce, że czekoladą ktoś ją obryzga? A najważniejsze nie używaj imienia Pana swego naderemne, bo tego nie zniosę.

For "gosciowa", za prawidlowy punkt widzenia kłaniam się w pas.

MoJe ŻyCie To MentoR.

Dziewczyna spytała czy zna ktoś numer, więc jeśli ośle jeden z drugim nie masz nic konkretnego do napisania na ten temat to daruj sobie komentarze. Ona nie pytała cię o opinie!!!!!!

Zazdrość zrzera . Może ma takie fanaberie ale to jej sprawa nie Wasza i nie moja. A co do czekolady i męża to czyżby "gosciowa" ma własne doświadczenia, że tak wróży przyszłość innym? dajcie dziewczynie spokój i tyle.

Dzieki za niektorych normalnych. To prawda ja nie pytalam kogos o opinie tylko o kontakt a tak poza tym to juz znalazlam. Dzieki sliczne tym, ktorzy zrozumieli ze pytam o numer a nie o opinie. I nie mialam zamiary pokazywac ze stac mnie czy cos tylko poprostu sie zapytalam a ze nie ktorzy tu nie maja innego zajecia tylko komentuja kazdy nowy temat to ich sprawa. Mnie nie wkurzyliscie!:)

"Zawiść,zazdrość zamiast starac sie miec wiecej tylko myslisz,zeby inni mieli mniej.."

Ludzie jak nie wiecie na dany temat to co się wypowiadacie? Zostawie to bez komentarza.

A co do tematu polecam http://www.bialystokonline.pl/katalog.php?gid=09&catid=377&id=9629&strona=1
firma z Białegostoku

pozdrawiam

Agnieszko,

a może dobrze by było kupić taką fontannę,

http://www.allegro.pl/search.php?string=fontanna+czekoladowa

a potem odsprzedać.
Summa summarum możesz wyjść na tym lepiej niż na pożyczeniu :)

Dzieki sliczne za pomoc. Juz mam:)

for @wiki. Nie wyzywaj mnie od osłów piepr*** idiotko bo g**** wiesz o prawdziwym życiu.

MoJe ŻyCie To MentoR.

za to ty marcelus2000 wiesz wszystko tyko może nikt nie chce słuchać twoich opinii nie możesz tego zrozumieć każdy po winien robić to na co ma ochotę a nie to co sie akurat podoba tobie nie możesz tego zrozumieć ....???

Agnieszko, gratuluję determinacji :)

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org