środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Za mała kase etat w SP 10

Jak masz troszke kasy i jestes bezrobotna to daj mala lapoweczke dla P.Dyr Sp 10 i juz pracujesz ja tak zrobilam i pracuje.polecam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Za mała kase etat w SP 10

jezeli mowisz prawde to podaj swoje imie i nazwisko

to ciesz się teraz tymi 700zł/ms

to juz pani dyrektor bedzie wiedziala kto to napisal jesli to prawda uwazaj bo moze nie dlugo juz za to popracujesz....

a ja na ten wasz etat mam wy...bane:D trzeba bylo nie isc na pedagogike i nie miec takich problemow

bigi2004

ta mirka12 to jakaś siksa, która zapewne wylądowała u p. dyrektor na dywaniku i szuka zemsty... ewentualnie wrabia jakąś nauczycielkę, która już drugiego dnia szkoły władowała jej pałę...heh..

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

bądź się mści na dyrektorce szkoły np. zwolnieniem bliskiej dla siebie osoby, a teraz chodzi i pomawia tą osobę

a może jej chodziło o to ze dała łapówkę "dupą" :D

Hurra, niech zyje korupcja.

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

Oczernianie ludzi na forum to ulubione zajęcie niektórych...

Ochyda

Na marginesie - "łapówkodawca" też jest przestepcą;)

I oczywiście konto stworzone dla jednego postu... Mam nadzieję że ktoś Cię namierzy i zapłacisz ładne odszkodowanie.

Nie pozdrawiam ciebie (specjalnie z małej litery) natomiast pozdro dla reszty

to napisz chociaż "resztę" z dużej ;)

ale to fakt że tam są jakieś przepychanki. Basen w remoncie, a przy jego obsłudze pracowało kilka Pań. Najczęściej mających już jakieś zabezpieczenie (renta, wcześniejszy zasiłek) i co się okazuje te dalej pracują, zwolnienia objęły te co nie mają nic. przypadek?
Jak się okazuje jest to 7/8 etatu co nawet nie przysługuje zasiłek dla bezrobotnych. A Pani Dyrektor twierdzi e będzie zasiłek przez rok. Cała ta 10 to jeden szwindel.
Coś na ten temat wiem, bo miałam problem z zapisaniem tam dziecka do szkoły. Pani Dyrektor mówi że jest przyjęte, jak się okazuje to nie. (poszłam z nadzieją ale bez prezentu) polecam omijać tych ludzi z daleka wielkim łukiem.

Pani dyrektor chodzi o klasę integracyjną, wydarzenie z końca sierpnia br. Jak chce się pani ze mną spotkać i porozmawiać jestem do dyspozycji. Nie ukrywam się.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org